106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #71167
    Mondjuk kb 10 éve vetitettek itthon :)
  • GPx8
    Nem tudja valaki, hogy a Samsara c. film mikor érkezik a mozikba itthon?
  • Zero 7th
    Bazzeg, de öreg már B.W.

Yippiekiyay motherfucker!
  • Szabi84
    néger szereplővel
  • Zero 7th
    Ez valójában egy Star Wars cash-in.

Vonatkozó Cinemassacre(James Rolfe, AVGN) rivjú
  • Tyler1
    Ennyire nem tart sehol? Én azt hittem már rég leforgatták. Akkor ebből megint valami összecsapott baromság lesz, vagy delete.
  • Calver
    szerintem a stúdió meglátta a második részt, majd a kezdeti sokk és napokig tartó zuhany alatti zokogás után úgy döntött, h talán mégsem kéne ezt annyira erőltetni. bár wiki alapján amúgy is kiirtották volna belőle a lényeget
  • Tyler1
    Kane & Lynch filmmel mi a helyzet? 2012-re volt beígérve.
  • Cumshot
    Nem az. Terapiara jart a srac mert tele van szorongassal, onertekelesi zavarai vannak, es tulzottan erzekeny.
    Ha utanaolvasol talasz csomo cikket errol + eleg meghallgatni hogyan beszel, megnezni egy interjut.
    Amugy Emma Stone-nak ugyanilyen problemai voltak korabban, o pont a tulzott magabiztosaggal ellensulyozza ezt a dolgot.
  • tomsolo
    Én igen! Az elf a sorozatlövő nyílvesszőjével zseniális volt! ;)
  • viizo
    A Csodálatos Pókember / The Amazing Spider-man

A film végén csak egy gondolat jutott eszembe: miért kellett? Alig 10 éve jött ki a rajongók által szidott, de az átlag mozinéző által kedvelt Sam Raimi féle Pókember, és máris remake? Hiába más kissé az eredettörténet, sok újat nem mondanak el. A karakterek fiatalabbak (de már megint 29 évessel játszattak el 19 éveset), a történetmesélés sokszor leül, és unalmassá válik. A főgonosz egyszerűen súlytalan, ennél jóval többet vártam Dr. Curt Connorstól , ill. a Gyíktól.

A filmzene jellegtelen, sehol nincs a Danny Elfman féle score-hoz, egyedül a trükkökkel voltam helyenként megelégedve.

Sajnos a végeredménynél még egy Raimi féle folytatást részt is szívesebben fogadtam volna - kár hogy ezzel a minden tekintetben közepesre sikerült remake-kel kellett beérnünk.

10/5
  • k0trapali #71156
    "rafinált (zseni) srácként ragadt meg, aki kissé pajkos, játékos, valamint pofátlanul jó beszólásai vannak."

Ebben több ilyen volt mint az előző 3 pókember filmben az biztos!
  • mrzed001
    Igen, bárgyú volt, és ahogy az első részben a hálón lengett az több mint nevetséges volt (mintha a háló húzná, ő meg nem tudná egyenesen tartani magát ... szóval nagyon homo volt)
    De, erre erre a mostanira tényleg nem tudok jobb szót, mint hogy drogos (és véletlen sem speed :D inkább hasis vagy ópiát).
    Vagy autista. Vagy nem is tudom. Így belegondolva a bedrogozott lúzer particsávókat szokták így előadni más filmekben-sorozatokban.
    Ha félénk srácot akart játszani, az totál nem jött be neki, egyszerűen nem illik a karakteréhez (mintha Hasselhoff játszana komoly usa elnököt :D vagy Batman magyar hangja a Robika lenne)
    Elég sok pókember rajzfilmet néztem, az ősi pókember, pókember és barátai sorozatoktól egész most az ultimate spidermenen át, és bizony nekem pókember egy egyenes, rafinált (zseni) srácként ragadt meg, aki kissé pajkos, játékos, valamint pofátlanul jó beszólásai vannak.
    Na ebből kb minden hiányzott a filmből (a képletet az apjától, a fonalat meg a laborból lopta).
    Szerintem.
    Aztán pontozhat nyugodtan továbbra is le akinek nem tetszik a véleményem.
  • Riddick21
    Skyfall
    A legjobb James Bond film, amit láttam.
    Pedig a jobbak megvoltak :)
    10|10

Ez az új Pókember is megvolt, de gyalázatos butaság az egész. Teljesen felesleges volt leforgatni...
  • TaRka0107
    pedig erősebb volt az ellenfél és mégis legyőzte.
  • csgj
    Hali! Bocsi, hogy csak így közbeszólok, de szerintem egyáltalán nem volt fogyatékos. Legfeljebb egy enyhén Asperger szindrómás zseni srác. Vannak olyan fiatalok, akik zárkózottak, nehezen ill. furán mutatják ki az érzelmeiket, de amúgy valamihez nagyon értenek. Nekem ez látszott rajta. És ez teljesen természetes volt.

(Ja, igen, nekem nagyon tetszett a film, és Pókember-rajongó vagyok. XD)
  • stargatelost
    Én fogyatékosnak neveztem, de ez a szó is illik Garfield játékára. Főleg a hangjával, beszédével (eredeti természetesen) tette olyanná a karaktert.
  • k0trapali #71150
    Drogos?
  • Bucser
    Igazából nem akarom letörni a kritikai érzéked, de szvsz a bárgyú Tobey Mcguire-nél sokkal jobb volt a reboot.. (na meg végre felhagytak a csukóból lövi a hálót hülyeséggel). Ha elolvasol pár korai pókember képregényt még talán ez állt hozzá a legközelebb.
  • mrzed001
    A csodálatos pókember
    Popcorn mozinak elmegy, de amúgy hatalmas csalódás.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A drogos Peter Parker, aki folyamatosan betépett arccal és totál belassulva jár-kel ... kivéve amikor felhúzza a maszkját, mert akkor ugrik-mászik-hálózik meg hipersebesen csúzlizza magát. Ez utóbbi miatt volt csak nézhető a film egyébként. Az előző úgy lengett a fonálon, mint egy puziák, ez legalább emberien.
    A színészi alakítása, nos ha a minden-másnapos re-ex-drogost akarta eljátszani, az kiválóan ment neki. Érzelmi és értelmi téren egy teáscsészével vetekedett.
    Amúgy sztori szinten is a pók sorozat megcsúfolása, se azok az igazi pókos beszólások, se az ésszel oldom meg mert erősebb az ellenfél megoldások nem voltak.
    Amúgy ebben a részben hányan ismerték meg Parker arcát ??
    Aztán meg mutogatta a suliban is a szuper képességeit (csak a hülye nem jönne ám rá a suliban, hogy ki is a pókica).
    Mintha nem is akarta volna elrejteni kilétét (hülye írók, ez nem az IronMan !)
    A női főszereplő ... hát nem is tudom. A szőke hiperzseni laborpipi. Nem tudom hányszor akarják ezt az ócska poént még letömni a torkunkon.
    De az biztos, hogy jobban adta a szerepét, mint a partnere.

• PetruZ
    Á, ugyan, ez (Message From Space) még annál is jobb és két évvel korábbi. :) Sőt, emlékszik-e még valaki a Hawk The Slayer-re? :)
  • Sir Quno Jedi
    Oan mint a jégkalózok, csak ezt szemlátomást komolyan gondolták... :DDD
  • desigo
    Hm érdekesen hangzik,ha már velem egyidős akkor beszerzem :)
  • Sir Quno Jedi
    Battle Beyond the Stars 1980

Hét mesterlövész, avagy Hét szamuráj sci-fi köntösben. Mai szemmel elképzelhetetlenül gagyi, de az akkori szintet azért simán hozza, szvsz. szórakoztató, mégha nagyon egyszálas és kiszámítható is. Van benne pár jó ötlet is, meg poén is.
  • tomsolo
    Persze, azok hülyeségek. De nekem ez gyerekkoromban verte a connant.
  • Seth
    Ennek az első részét imádtam kiskoromban . Az utána lévők már rémesen rosszak voltak
  • tomsolo
  • n000rbi

Kíváncsi vagyok milyen lesz az új film.
  • Sir Quno Jedi
    Amázingolós Csókember

Nekem is tetszett. Rebootnak pont jó ez, most már jöhetnének az igazi keményfiúk.
  • Tyler1
    A csodálatos Pókember

Jó volt ez. Már csak azért is, mert ezt végig tudtam nézni, ellenben az előző trilógiával, amiben az a színésznek titulált meztelen csiga játszotta a főszerepet. Garfield számomra ezerszer alkalmasabb volt erre a szerepre, már csak azért is, mert rajta látszódott, hogy némi tesztoszteron azért jelen van a szervezetében. Emma Stone is mennyivel élvezhetőbb jelenség, mint Dunst.
    Maga a sztori ebben sem volt világmegváltó, a főgenya karaktere elég gyenge lett. Nem volt igazi tétje az eseményeknek, mert ez a Gyík is csak szükséges rossz volt, nem eredendően rossz.
    De egy elfogadható, nézhető(ez nagyon fontos) alapnak jó lett, amiből lehet tovább építkezni, kicsivel több komolysággal, több akcióval, több pókemberrel.
    6,5/10
  • sandor8206
    mai napig a legjobb kalandfilm és sztem az egyik legjobb filmzene
  • Cumshot
    Crazy Stupid Love

9/10

Jon a tel, a depi meg az ilyenkor szokasos dolgok, ugyhogy elkezdtem romantikus komediakat nezni mostanaban, es mivel nagyon birom Emma Stone-t es Steve Carell-t is, gondoltam ideje megnezni ezt a filmet is. Nem is bantam meg, bejott.
    Ryan Goslingot viszont zsigerbol nem szerettem regebben, az ifju Ferkules miatt eleg eroteljesen elt bennem a nyalokafeju szoke hulyegyerek figuraja.
    Kellemesen csalodtam benne is, nem gondoltam volna hogy igy kikupalodik.
    Ha valaki azt mondja nekem 10-12 eve hogy egyszer meg egy kigyurt swaggert alakit majd egy A-kategorias romantikus filmben, az arcaba rohogok.
    Steve Carell is hozza a szokasos jo formajat. Amikor fapofaval
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kiugrik a film elejen az autobol, majdnem behugyoztam a rohogestol.
    Igy szeretjuk.
    A babysittert alakito kis modell csaj (az America's Next Top Hooker nemtom melyik evadjabol) nem igazan valo szinesznek, o volt a legszurkebb karakter a filmben.
    A Steve Carell fiat alakito kissrac legalabb 10 evvel fiatalabb nala, de frankon leckeket vehetne tole. Mondjuk azt mar reg tudjuk, hogy modellbol es zeneszbol ritkan lesz jo szinesz. Talan majd egyszer beerik o is.
    Emma Stone viszont jo mint mindig, bar itt csak mellekszereplo.
    Talan o az egyetlen olyan szinesz, akit annak ellenere tartok nagyon jonak, hogy szerintem keptelen lenne egy full negativ karaktert eljatszani. Van egy kislanyos auraja, ami ezt egyszeruen nem teszi lehetove. Szerintem.
    Szoval elegge bejott a film, ajanlom mindenkinek.
  • SASboy
    margin call, inside job, too big to fail.
    mindhárom nagyon jó film szvsz. (bár lehet azért, mert közel áll a téma)
  • Tyler1
    Lehet, ha a Conant bevállalta, akkor mondjuk egy új Terminator is simán beleférne. Durva lenne, hogy 30 év differenciával még mindig ő lenne félmeztelen robotállat :D
    Connor meg már 3 volt, az első lehet rég halott lesz, mikor Arnold még zúzza a Skynet koponyákat :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én is 8 voltam akkoriban :)
  • Sir Quno Jedi
    Mindez 1982-ben, mikor még én is csak 8 éves forma kismandró voltam... Szal. murva.
  • Sir Quno Jedi
    A kezdet...

És ami jár, az jár...

Azt mondanám erős 15/10...
  • Sir Quno Jedi
    És mikor meghal, utána komputergrafikával támasszák fel újra, mivel ő a tökéletes Conan modelje.
  • Sir Quno Jedi
    Máh rég tudjuk. Fiatalkorom egyik meghatározó jelenete, mikor áll a nővére kezét fogva, a kígyókirály odalép, bűvöli azzal a halott szemével (brutálisan jól tolta a színész) és huss, a nővére feje lebucskázik mellé a hóba, ő meg közben csak szorongatja a kezét. Nabazzz...
  • bakkerman
    amilyen irányba halad a modern technika,fog ő még játszani 85 évesen is kigyúrt gyilkológépet :D