[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Crazy Stupid Love
9/10
Jon a tel, a depi meg az ilyenkor szokasos dolgok, ugyhogy elkezdtem romantikus komediakat nezni mostanaban, es mivel nagyon birom Emma Stone-t es Steve Carell-t is, gondoltam ideje megnezni ezt a filmet is. Nem is bantam meg, bejott.
Ryan Goslingot viszont zsigerbol nem szerettem regebben, az ifju Ferkules miatt eleg eroteljesen elt bennem a nyalokafeju szoke hulyegyerek figuraja.
Kellemesen csalodtam benne is, nem gondoltam volna hogy igy kikupalodik.
Ha valaki azt mondja nekem 10-12 eve hogy egyszer meg egy kigyurt swaggert alakit majd egy A-kategorias romantikus filmben, az arcaba rohogok.
Steve Carell is hozza a szokasos jo formajat. Amikor fapofavalSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igy szeretjuk.kiugrik a film elejen az autobol, majdnem behugyoztam a rohogestol.
A babysittert alakito kis modell csaj (az America's Next Top Hooker nemtom melyik evadjabol) nem igazan valo szinesznek, o volt a legszurkebb karakter a filmben.
A Steve Carell fiat alakito kissrac legalabb 10 evvel fiatalabb nala, de frankon leckeket vehetne tole. Mondjuk azt mar reg tudjuk, hogy modellbol es zeneszbol ritkan lesz jo szinesz. Talan majd egyszer beerik o is.
Emma Stone viszont jo mint mindig, bar itt csak mellekszereplo.
Talan o az egyetlen olyan szinesz, akit annak ellenere tartok nagyon jonak, hogy szerintem keptelen lenne egy full negativ karaktert eljatszani. Van egy kislanyos auraja, ami ezt egyszeruen nem teszi lehetove. Szerintem.
Szoval elegge bejott a film, ajanlom mindenkinek.