1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • mrzed001
    Igen, bárgyú volt, és ahogy az első részben a hálón lengett az több mint nevetséges volt (mintha a háló húzná, ő meg nem tudná egyenesen tartani magát ... szóval nagyon homo volt)
    De, erre erre a mostanira tényleg nem tudok jobb szót, mint hogy drogos (és véletlen sem speed :D inkább hasis vagy ópiát).
    Vagy autista. Vagy nem is tudom. Így belegondolva a bedrogozott lúzer particsávókat szokták így előadni más filmekben-sorozatokban.
    Ha félénk srácot akart játszani, az totál nem jött be neki, egyszerűen nem illik a karakteréhez (mintha Hasselhoff játszana komoly usa elnököt :D vagy Batman magyar hangja a Robika lenne)
    Elég sok pókember rajzfilmet néztem, az ősi pókember, pókember és barátai sorozatoktól egész most az ultimate spidermenen át, és bizony nekem pókember egy egyenes, rafinált (zseni) srácként ragadt meg, aki kissé pajkos, játékos, valamint pofátlanul jó beszólásai vannak.
    Na ebből kb minden hiányzott a filmből (a képletet az apjától, a fonalat meg a laborból lopta).
    Szerintem.
    Aztán pontozhat nyugodtan továbbra is le akinek nem tetszik a véleményem.