106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #72208
    néha még énekelnek is, és gandalf is mond bölcseket, pl: Fussatok!!! :)
  • Malakai
  • Tikal #72206
    Akkor ennek függvényében miért nem bírod elfogadni, hogy igenis van létjogosultsága a Superman mozinak :)
  • Tikal #72205
    Reméltem hogy észreveszed... de reméltem hogy észreveszed azt a pici különbséget is hogy mig az egyik film esetében 30 év különbség van a két megvalositás között a másiknál csak épp hogy eltelt néhány év :DD

Csak sajnálni tudom, hogy nem érted, miért várhatja valaki a Supermant.. de írtam pár indokot, inkább arra reagáltál volna...
  • sandor8206
    sajnálatos dolog, hogy a mai világban sokan a saját szubjektivitása miatt kérdőjelez meg dolgokat, kiveszett az emberekből az objektív gondolkodás, sajnos ez összefügg az emberek intelligenciájának csökkenésével, oktatási színvonal csökkenésével
    az érzelmek dominálnak a racionális gondolkodás helyett, az állati ösztönök felülkerekedése az ész felett
  • Tyler1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vagy még jobb lett volna ha el sem indulnak, és nincs gyűrűk unalma
  • sandor8206
    megálltak pihenni? szentségtörés, a faszért nem baktattak tovább
  • Dean Winchester
    Köszöntem!
  • Tyler1
    Nem, néha megállnak megpihenni, hogy kitöltsék a 200 perces játékidőt.
  • tigeroo
    Dean: én a helyedben ha még nem láttad, azonnal leülnék megnézni maratonban a GYU trilógiát, majd rohannék a moziba megnézni a Hobbitot :'D

Geri videóit nem bántani, most is teljesen objektív kritikát kaptunk tőle a Hobbitról, semmi fanboyság nemvolt benne!

• sandor8206
    miért a GYU is baktatnak?
  • Szabi84
    ebben is csak baktatnak?
  • sandor8206
    Csak gratulálni tudok a hozzászólásodhoz annak függvényében, hogy a supermen eredet-sztorit meg várod
  • Tikal #72195
    Ja, en arra gondoltam, a GYU-s csapatra mar annyira nem emlekszem:)
  • IMYke2.0.0.0
    A Hobbitban is vannak törpök.
  • Tikal #72193
    Ne izgulj, a ket film ugyanarrol szol, egy csapat bandukol a hegyre mindenfele veszelyekkel teli erdon meg volgyon at, annyi hogy az egyikben egy csapat torpe van a masikban meg nem, de kiralysagat elvesztett kiraly mindkettoben van meg gandalf is!!! :))
  • Grove4
    Simán megnézheted, ugyanis a Gyűrűk Ura előtt játszódik. Még jobb is szerintem, ha így nézed (az más kérdés, hogy a Hobbitból még lesz 2. és 3. rész is, így ezt a storyt még nem fogod megérteni), aztán meg lesd meg a Gyűrűk Urát is.
  • Dean Winchester
    majd elválik, igaz nincs nagy összefüggés de pl. a dragon ball-t is mai technikával sokkal jobban, látványosabbra meg lehetett volna csinálni, ügyelhettek volna a részletekre. Superman filmet én várom, a régit is szerettem sőt az összes superman részt közel 1 éve végig néztem. Remélem nem valami gagyi trágyát kapunk hanem egy minőségi filmet.

Az új superman olyan lesz a mai generációnak mint nekünk egy ősrégi film amelyet felújítottak. pl. a félszeműt megnéztem de a régi változatot nem láttam. (lehet majd bepótolom egyszer)
    viszont superman esetében az a durva,hogy régen is kurva jól megcsinálták az efekteket pedig akkor még technikai berendezéssel nem álltak úgy mint most. Én csak annyit kérek,hogy a ruhája, jelmeze ne legyen annyira "mű" mint az utolsóban, Cristopher Reeve (sry ha rosszul írom) öltözéke a legjobb :D
    Az s betű mérete is remélem nem egy márka jelzés nagyságú lesz :D
  • precision
    csak segíteni próbáltam... ha nem tetszik, ne nézzed, leírnod sem fontos, hogy neked nem tetszik, pláne hogy a topiklakók 90% -ának bejön a srác stílusa (ezért szoktuk linkelni a videóit)

de ahogy érzed...
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, nagy ász vagy...
  • IMYke2.0.0.0
    10 másodperc elég volt belőle.
    Két korábbi videóját végig bírtam nézni, ez már sok volt.
  • precision
  • Dean Winchester
    a hobbit az a gyűrűk ura előtt játszódik! kérdésem az lenne, hogy ha nem láttam a gyűrűk ura trilógiát akkor a hobbitot megnézzem vagy inkább utoljára hagyjam ?
  • mrzed001
    Sokan nem tudják megkülönböztetni, hogy a hülye-okoskodik, vagy épp az okos-hülyéskedik esete áll fenn.
    Pedig a nem is burkolt mondandójából ez azért egyből le kellene, hogy essen.
  • Totti5
    Értelmes, humoros, jól adja elő és a kritikái vagyis a bemutatói tartalmat hordoznak nem pedig eszetlen baromságokat és fikát, mint ami manapság megszokott a kritikákban...

• Totti5
  • IMYke2.0.0.0
    Idegesít ez a csávó - és az affektálása is.
  • desigo
  • QuippeR
    The Dark Knight Rises:
    most kicsit idegesít, hogy hallgattam a negatív hangokra, mert ez bizony megérdemelte volna, hogy moziban nézzem. szórakoztató/10
  • Tikal #72179
    Ma már minden leragott csont, neked pl tuti hiszen mar felnott ember vagy lattal millio filmet... 7 eves unokaocsemnek meg minden uj még... Mar minden tortenet el lett meselve nem sok ujat lehet meg behozni eppen ezert nem a sztorit nezem hanem a tálalását, a meseles modjat, mert ugye egy jo sztorit is elo lehet adni szarul meg ugy is hogy megsokszorozza az elmenyt, szvsz. Ezert nem tudok ezen kattogni, mert persze hogy ismerem mar a tortenetet supermannek, de nekem meg neked is csak a kepregeny 45. szama nyujtana meglepetest a vasznon... ellenben a kis ocsemnek par ev mulva ez a mozi is nagy elmeny lehet csak ugy mint nekem volt a 78-as gyerek fejjel.
  • Tikal #72178
    Nem tudom mit jelent hogy muveszi, te hasznaltad ezt a szot, igzabol nem is ertem miert, hisz nyilvanvalo hogy nem egy muveszfilm szuletik:)

Persze, régen minden jobb volt...
  • Tikal #72177
    Nem kell hogy erdekeljen! De mit zavar az teged hogy mast meg érdekel? ... Mi van ha van egy generacio aki nem latta még a 78-as verziot, max a szar smallville-bol ismeri supermant, mi van ha ok szeretnenek latni egy egesz estest?
  • csgj
    Egyes stílusokhoz amúgy létezik pár sablon, és azt használja mindenki. Csak a köré épített világ más, na meg az apró részletek. Egy sokszor használt sablonra is rá lehet húzni egy teljesen egyedi világot, jó kis mondanivalóval. Az viszont gond, ha már nem egyedivé varázsolt sablonokat hoznak... :-/
  • Ams
    Major Supermen spoiler!4

Megvan a script???
  • tigeroo
    én úgy fogalmaznék, hogy manapság már nehéz újat mutatni, minden művészeti ágban. még ha az alaptörténet kicsit eredetibb is, már azis építkezik valamilyen műfajból

(pl. ott a looper, amit mondhatunk eredetinek az idei termésből DE! mint időutazós sci-fi film pocsék, mert semmilyen elméletet nem részletez ezzel kapcsolatban, ennyi erővel narniás szekrény is lehetne a filmben)

plusz ha az alapötlet kicsit elis tér az átlagtól, akkor is (öncélú) kötelező filmes klisék és csavarok mentén terelgetik.

hollywood pedig szerintem inkább filmgyár, mint filmművészetgyár, és mindig is azvolt, én sohasem várok tőle sokat a szórakoztatáson kívül.
    ott semmi más nincs, csak a bombabiztos ötleteket aratják le, de már nemnagyon van új a nap alatt ott sem, ha eredeti történetre vágyom manapság, akkor ottvannak pl. a korongvilág novellák.
  • tigeroo
    de már megint csak azok fikázzák magát a film elkészültét is akik nem kíváncsiak az univerzumra (Blasta). arra bezzeg nem gondolnak, hogy egyáltalán mennyi biznisz is van jelenleg superman brandben. (arról nem is beszélve hogy a korai képregényrelikviákat ilyen többmillió usd-s áron árverezik el mai napig)

az ilyen egész estés rajzfilmekben is rengeteg mondanivaló van, és nagyon sok érdekes társadalmi/morális kérdést is feszegetnek. csak azért gyerekmesézni, mert (az amúgy ugyanolyan kitalált történeteknek) más a mesélés eszköze, s nem élőszereplőkkel játszatják el, hanem megrajzolják, és..?

emiatt "komolytalanabb" lenne a dolog? ne vicceljetek már:) én úgy tekintek rájuk mint valami vizuális könyv.

annyi, hogy a superman filmek 78 és 87 között jöttek ki, abban az időben eléggé csökkent a comic színvonala (ugye akkor a többi híró tudott lépést tartani a korral), de clark kent még mindig 1 szál szemüveggel elrejtőzött a világ elől, stb. de a justice leagues superman már igenis megállja a helyét a komoly/komor hangvételű történetekben.

azóta igenis eltelt annyi idő (egy generáció) hogy újra behozzák hollywoodba, pofátlanság nélkül. pókemberből kaptunk pár év alatt 4 filmet is, miért ne lehetne létjogosultsága ennek? én várom, remélem hogy most tényleg más aspektusok is elő fognak kerülni , Synder nemhiszem hogy összehányna egy pókember féle komolytalanságot.
  • sandor8206
    persze, hogy ezt csinálja halivúd MOST, kb. ezért is tartom az utóbbi 10-15 év filmtermését szarnak (főleg a régi időkhöz képest)
    + lehet művészi persze, bár ezt nem tudom neked mit jelent ha azt hogy darkosabbra veszik, meg tele lesz áldrámával stb. akkor egészségedre

Régen azért csináltak filmeket (blockbusterekt),mert elakartak mesélni egy TÖRTÉNETET, el akartak mondani valamit.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy Pl. Wonder Woman új alternatív idővonalát J. Michael Straczynski jegyzi, akiről talán illik tudni, hogy a Babylon 5 szülőatyja. Szóval gagyinak nevezni kissé túlzás lenne szvsz. Hmmmm...
  • sandor8206
    azért huszadjára, mert voltak a filmek , a sorozatok , a képregények, a rajzfilmek, most persze ezeket nem kell mindenkinek ismerni, vagy látni DE ezek miatt már lerágott csont superman "keletkezése"
    Semmi bajom Supermannel simán érdekelne egy film, ha belecsapnak a lecsóba és az hülyeség, hogy nem lehet. Ott van a Superman Returns (az más kérdés, a film hurka) de teljesen természetes, hogy itt van metropolisban Superman és mindenki tudta, hogy miről van szó.

és csak kicsit OFF-olva, elég gáznak és nevetségesnek érzem, hogy pl: az Avatarnal sokak szerint hiba (ami végül is jogos kritika), hogy Farkasokkal táncoló, Pocahontas sztori sci-fibe ágyazva DE végül is egy eddig nem látott univerzum, film jön létre. Az meg nem baj, hogy egy huszadjára látott eredet sztorit dobnak megint elénk.
  • Dynamic
    Nekem sem tetszett se a Superman, se a Wonder Woman, de tény, hogy a fejemben mai napig a több évtizeddel ezelőtt készült filmek élnek és hajlok rá, hogy valójában ezek alapján ítélkezem. Lehet, hogy ugyanígy legyintenél a Batmanre, ha a 60-as évekbeli ABC sorozat óta nem készült volna új film. Én bízom a készítők kreativitásában és hiszem azt, hogy mai szemmel vállalhatóvá lehet tenni bármelyik figurát. Például, ahogy Selina Kyle-nál (Dark Knight) vagy Wolverinnél (X-men) elhagyták a ciki bohóc jelmezeket és emészthetővé tudták tenni a karaktert, akkor ugyan miért ne lehetne megcsinálni ugyanezt Wonder Womannel?