[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dean Winchester #72191 majd elválik, igaz nincs nagy összefüggés de pl. a dragon ball-t is mai technikával sokkal jobban, látványosabbra meg lehetett volna csinálni, ügyelhettek volna a részletekre. Superman filmet én várom, a régit is szerettem sőt az összes superman részt közel 1 éve végig néztem. Remélem nem valami gagyi trágyát kapunk hanem egy minőségi filmet.
Az új superman olyan lesz a mai generációnak mint nekünk egy ősrégi film amelyet felújítottak. pl. a félszeműt megnéztem de a régi változatot nem láttam. (lehet majd bepótolom egyszer)
viszont superman esetében az a durva,hogy régen is kurva jól megcsinálták az efekteket pedig akkor még technikai berendezéssel nem álltak úgy mint most. Én csak annyit kérek,hogy a ruhája, jelmeze ne legyen annyira "mű" mint az utolsóban, Cristopher Reeve (sry ha rosszul írom) öltözéke a legjobb :D
Az s betű mérete is remélem nem egy márka jelzés nagyságú lesz :D