106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Szabi84
    Én is megnéztem, nem tudok belekötni, valahogy mégsem tetszett pedig a színészek kitűnőek voltak. Mire rájöttem, hogy én ezt a fogorvost már láttam valahol:D
  • desigo
    hmm
    ez felkeltette az érdeklődésemet
  • ProGabe #74725
    +1, és az Iron Man 3 Shane Black rendezésében jön, az ő forgatókönyvével. Eddig is jók voltak Stark beszólásai, de az eddigieket nyugodtan szorozza meg mindenki 20-al.
  • IMYke2.0.0.0
    Én még nem láttam, és nincs is meg az inger, hogy megtegyem. Majd, egyszer.
  • szabii98
    óriási film, nálam 9/10 :D
  • genndy
    Django Unchained
    Nagyon jól sikerült Tarantino-film. A sztori teljesen rendben van, a színészek nagyszerűek, a tájak gyönyörűek. DiCaprio nagyot játszik (az ebédlős jelenet nagyon ott van, főleg hogy utánanéztem, és igazi a dolog!), de mindenki más is jó (Waltz megérdemelte az Oscart, Foxx is mindig jó színész volt). Úgyhogy 10/10 lenne nálam, HA nem vitték volna túlzásba a nyúlós művért meg annak fröcsögését, ami eléggé rontotta a hangulatot.
    Még így is 9,5/10

u.i.: a Dumas-dolog is igaz :) Meglepő.
  • Kmarha
    Imádom azt filmet, egyszerűen minden egyes perce szórakoztat.
  • precision
    Rise of the Guardians - iMDB

Teljesen jóféle családi egész estés animációs film.

7/10
  • viizo
    Kon-Tiki

Életrajzi ihletésű kalandfilm egy úttörő tengeri vállalkozásról.

A Dél-amerikából, ősi módszerekkel épített tutajon kihajózó norvégok igaz történetéből teljesen korrekt kalandfilmet készítettek.

Néhány tengeren játszódó jelenet igen látványosra sikerült, pl. sosem láttam még ennyire jó cápás megoldásokat - pedig a témakörben rengeteg filmhez volt már szerencsém.

10/6
  • Tyler1
    G.I. Joe 2 - Megtorlás

Gyengébb, mint az első sajnos. A sztori nem lett valami eget rengető, de ezt is sikerült rendesen megkutyulni. A első rész 2 főszereplőjét kiírták, a helyükre D.J.-n kívül 2 másik felejthető karakter került(bár el kell ismerni Adrianne Palicki hibátlan vizuális hatással bírt). A poénok sem lettek valami erősek ebben, ami mondjuk az első rész nagy erénye volt szerintem. A látvány rendben volt, volt 1-2 nagyon faszán fényképezett jelenet, 3D elment, néha tetszett, de sokat nem adott hozzá.
    Összességében egyszer nézhető, de felejtős alkotás.
  • Zephyr Retiring
    Durr, durr és csók.
    Akcióvígjáték tele nem várt fordulatokkal.
    Jól szórakoztam végig :)
  • Tikal #74716
    szerintem meg jó volt így, kellett a fejlődés bele
  • precision
    Flight - iMDB

Mérges vagyok erre a filmre :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elindul a film elég mélyen, zuhanórepülésbe kezd (és nem csak a repülő :)) hogy a végén minden 3 perc alatt rendbe jöjjön... tipikus hálivúdi happy end befejezés... az mennyivel hatásosabb lett volna, hogy ha Denzel öngyilkos lesz pl. vagy ilyesmi. nem túl sok értelme volt már az életének (persze ez azért túlzás, de ő úgy érezte) erre mindent bevall, kvázi megjavul, hogy minimális bűnhődéssel minden rendbe jöjjön...
    persze értem én, a stewardess csajszi becsületét védte, vagyis azt már nem bírta volna el a lelkiismerete ha őt is bemocsokolja...

na mind1 végülis, ez legyen a legkisebb gond egy filmmel :) ezen kívül elég jó film, végig leköti az embert
    Denzel pedig csípőből hozta a figurát, nem is erőlködött :)

7/10
  • precision
    A Thousand Words - iMDB

Hááát. Eddie Murphy már soha nem lesz olyan jó mint a Beverly Hills -i Zsaru vagy a 48 óra idejében. Maga a film még el is menne, de hiányzik belőle valami. Egyszer meg lehet nézni mondjuk, ha nincs más :)

5/10
  • Blum
    Rontó Ralph

Nem vagyok oda a rajzfilmekert,de ez korrekt volt. 8/10
  • Zephyr Retiring
    Ó! Kössz :)
  • Sir Quno Jedi
    Jham, én bírtam az anyját, az még jó nő volt akkor is, pedig nem egy mai csirke.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez volt az eredeti, ugyanis: Freaky Friday (1976)
  • Zephyr Retiring
    Jodie Fosteres nem volt meg még.
    Címe?
  • IMYke2.0.0.0
    Én ezeket a testcserés filmeket már messzire kerülöm...
    Annak idején, még picurka koromban, Jodie Fosterrrel még jó volt, utána már egykaptafa.
  • Zephyr Retiring
    Nem férek a bőrödbe.
    Hasonló kaliberű mozi, mint a Tökös csaj.
    Szakadtam :D
    10/9
  • Zephyr Retiring
    Ja az? Az gyakorlatilag ennyi: a csákó trollodik. Ne is foglalkozzatok vele.
    És ezzel gyakorlatilag egyet értettél.
    Ha neked ez a kiállás mellettem, akkor grat.
    Továbbléptem. Javaslom neked is.

Még annyi: fajgyűlölős viccek nem viccesek.
    Aki ilyeneket mesél, az elég szánalmas.
    Az ember nem tehet róla, hogy hová született. Csak arról, mi lett belőle felnőttként.
  • Kmarha
    mi 50 évesen fogunk így kinézni.. ő 70. Annyit lehet mi nem is élünk meg :D szóval.. :D
  • Tyler1
    Bikanyak / Rundskop

A Rust and Bone után ezt csak Matthias Schoenaerts miatt néztem meg, és hát...ebben döbbeneteset alakított, ha felfedezik ezt az embert a tengerentúlon, akkor az egyik legjobb drámai színész lehet. Ez az alakítás magában ért volna egy aranyszobrot, kár hogy az Akadémia egy kategóriával letudja az idegen nyelvű filmeket. Magával a filmmel már volt 1-2 kifogásolható dolog, a sztori alapjául szolgáló bűnügyi/maffia szál pl. totál másodlagos és érdektelen. Sokszor ide-oda ugrál két eltérő jelenet, néha az idősíkok sem egyértelműen váltakoznak, és jó pár dolog számomra magyarázat nélkül maradt. Ezek betudhatóak az első filmes rendezőnek, bár azért így is összehozott egy Oscar-jelölést. Viszont Schoenaerts karakterének morbid és egyben szívbemaró, különálló drámája fantasztikus lett.
  • Malakai
    Nem új találmány ám a napszemüveg, csak régen nem volt divatja, hanem inkább orvosi utasításra használták erre-arra a különböző fajtákat.
  • Cuchulainn
    Django Unchained

Na ez tényleg jó volt. Kicsit gyanakvóan ültem le elé, mert nekem az Inglorious Basterds nem tetszett különösebben, de ez sokkal jobban sikerült.
    A történet persze nem tartogat nagy meglepetéseket, de ezt bőven ellensúlyozzák a remek karakterek, a színészi játék és a hangulat. A benne levő kisebb-nagyobb értelmetlenségek felett szemet lehet hunyni a "rule of cool" jegyében. (Na jó, azért Jankó napszemüvegénél sűrűn pislogtam elssőre :))
    Talán az egyetlen ami nem tetszett annyira az a befejezés. A "ja ne, már megint találatot kapott a paradicsomraktár" jelenetek sok helyen nagyon debilül néznek ki (Igen, tudom, hogy tarantino film, ettől még gagyi, pl. a kill billben ugyanez jóval stílusosabban van megcsinálva) és nem igazán értem a végén lévő vargabetű minek kellett bele.
    Majdenmmindenkitlelő, elkapják, elviszik, 10 perc alatt megszökik, visszajön mosmátéllegmindenkitlelő

Ettől függetlenül minden más a helyén volt, kap is tőlem egy szép 8/10 -et.
  • Cuchulainn
    Én kedvelem a MacFarlane féle humort, szerintem a Tedben egyszerűen kevés van. A Family Guyban (főleg régebben) gyakorlatilag percenként jött egy poén, ami tényleg poén volt (tehát nem az, hogy "valaki csúnyátmondott hahaha").
    Ami poén van a Tedben az jó, csak nem elég, ráadásul egy borzalmasan tipikus romantikus film köntösbe van csomagolva, amiben nagyítóval sem lehet semmi eredetiséget felfedezni.
  • precision
    jogos, elírtam... nem Pi mondja ezt hanem Mamaji :)
    a mondandóm többi része még fennáll azért :)
  • Vincentcloud
    Tévedés, Pi azt mondja az író feltevésére, hogy Ő elmondja a történetet, az író pedig eldönti miben hisz.
  • precision
    #74058 -> #74059

akkor ez nem tudom micsoda...

még mindig tartom ahhoz, hogy a MacFarlane féle humor nekem nem jön be, a poénok 99% -a fing, drog, pia, szex, zsidók, négerek, melegek...stb. és hasonló értelmes dolgokról szólnak a Tedben :) és akkor jössz azzal, hogy problémáim lehetnek az életben, meg nem irigyelsz mert nem tartom viccesnek a Tedet :)

gratulálok.
    na mind1, fejezzük is be :) neked pedig jó szórakozást az x+1 -edik fingós és altesti poénhoz :)
  • precision
    az kéne még csak... :)
  • IXEMGabeo
    Die Hard 2 (1990)

Azt hittem nem láttam, de igen szerintem vagy 2x, csak már elfelejtettem a cselekményeket. Még mindig jó film, de a személyes kedvencem az első és a negyedik rész marad.;)
  • Sir Quno Jedi
    Így van, nomeg a maszkmesterek. Ezek még egy SG-s kockából is embert tudnának varázsolni, persze csak a filmszalagon pár percre... azért lehetetlen csodákra ők sem képesek... :D
  • grebber
    Azta a rohadt életbe! Ezúton is hatalmas RESPECT a sminkeseknek! Nézzétek meg az Exendables 2ben nyoma sincs ennek a lepukkant embernek! Úristen a sminkesek varázslók!
  • dartonita
    Silver Linings Playbook:
    Kivancsi voltam miert kapott ennyire magas pontszamokat,igy belekezdtem.Nem rossz film,egyaltalan nem.Viszont a szereplok egyike masika elegge el van tulozva,irrealisan viselkednek sokszor.Ez zavaro,es elveszi a dramai jelenetek elet,komolysagat.Bar lehet hogy ez volt a cel.A ket foszereplo jol tolja,ebbol a lanybol meg lehet szineszno is,ugyes es csinos is.Orulok hogy hozza hasonlok is vannak,nem csak Kristen Stewart fele pancserek.Bradley Cooper szinten jo,belole sem sokat neztem ki a vigjatekai utan.Osszessegeben egy kellemes esti film,nem csalodtam.
    7/10

Jack Reacher:
    Az igazsag az hogy amig neztem,lekotott.Viszont eltelt ket het es mar alig-alig tudnek belole visszaidezni fontos reszleteket.Ez valszeg ket dolgot jelent:oregszem,es ez egy tokeletesen tucat akciofilm.Tomkruz az egyik kedvencem,no nem szineszi jateka miatt,de valamiert nagyon csipem a filmjeit,szorakoztatnak.Ez a Rosie Pike nevu no pedig meg mindig csodaszep,feldobta ezt a filmet is.Mint rendezes,szineszkedes,drama,kosztumok,cgi stb nem tudom ertekelni,de nem is mindig muszaj talan.Vegulis meger egy masfel orat.
    5/10
  • genndy
    Nekem sikerült... asszem :) Ki lehet azért bírni az összes részt.
  • cylonflatus
    Nekem egy bőven elég volt belőle -na jó, két részbe még belenéztem, de az összeset bevállalni? Senki kedvéért... attól félek, hogy nem úsznám meg maradandó károsodás nélkül.
  • cylonflatus
    Ha vígjáték a téma, akkor nálam a Bryan élete az abszolút favorit.
  • Lantee
    Én is azok közé tartozom, aki becsülettel végigseggelte az összes részt, hogy a fikaáradat jogos legyen, és ne látalanba kelljen mondani.

Siralmas volt, egytől-egyig, de a legsiralmasabb, hogy ezért valakik nagyon-nagyon sok pénzt kerestek, hiszen valakik(sokak) EZT IMÁDJÁK!!! Ott van mindjárt a nővérem, aki 36 éves, értelmes, diplomás, aranyos, művelt, stb., és imádja ezt a szrt.
  • stargatelost
    Twilight "végre vége" Breaking Dawn "feleslegesen két részre szabott" part 2

Anyám borogass... megalapozottan csak úgy lehet fikázni, ha látjuk is az adott filmet, így megejtettem ezt a borzalmat. Az előző rész is már kiverte nálam a biztosítékot a felfoghatatlan baromságokkal, lásd ez a kép:

Ez a befejező rész is hasonlóan bővelkedik ezekben. Kezdjük ott, hogy mi a kurva élet ez a szuperképességes baromság? Te jó ég. Persze, nincs kőbe vésve, milyennek kell lennie egy vámpírnak, de ez már nevetséges. Van itt jövőbelátó (jó ez eddig is volt), de most már van tűz és vízhajlító(!!!), fojtogató fekete füstöt eresztő, testével áramot képező, más képességek elleni pajzsként viselkedő, látomásokat láttató és satöbbi. Hát az eszem megáll, ez nem X-Men, bassza meg! Ja és persze mindenki szupererős, szupergyors, szuperugrásuk is van. OK.

Na aztán csak átszenvedtem az első órát, jöhetett a gyakás. Ennek az elején a beállás is döbbenet volt, mennyire erőltetett az egész kompozíció. Hogy gondolták ezt komolyan? Nevetségesség a köbön.

Na mindegy, a harc azonban igen pofásan meg lett csinálva, végre elhullott egy csomó karakter, és még világosban is játszódott. Ez az egy értékelhető momentuma volt a filmnek, és már kezdtem is örülni, de ilyen kibaszott nagy gyáva dologra nem számítottam volna.
    Egy rohadt látomás volt az egész!!!!!!! Semmi értelme nem volt. Gondoltam végre tökösek, és kinyírnak egy csomó szereplőt, erre meg se történt!!! Hát a pofám leszakad. Az egyetlen értékelhető részét a filmnek telibe fosták.

Ja és a vérfarkasok öregednek, nem? Akkor Jacob mi a faszt akar úgy mégis? Pedóból lesz majd szép lassan egy vén szar, egy tinivel az oldalán. LOL.

Ilyen SZART hogy lehetett megalkotni?/10