1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    Twilight "végre vége" Breaking Dawn "feleslegesen két részre szabott" part 2

Anyám borogass... megalapozottan csak úgy lehet fikázni, ha látjuk is az adott filmet, így megejtettem ezt a borzalmat. Az előző rész is már kiverte nálam a biztosítékot a felfoghatatlan baromságokkal, lásd ez a kép:

Ez a befejező rész is hasonlóan bővelkedik ezekben. Kezdjük ott, hogy mi a kurva élet ez a szuperképességes baromság? Te jó ég. Persze, nincs kőbe vésve, milyennek kell lennie egy vámpírnak, de ez már nevetséges. Van itt jövőbelátó (jó ez eddig is volt), de most már van tűz és vízhajlító(!!!), fojtogató fekete füstöt eresztő, testével áramot képező, más képességek elleni pajzsként viselkedő, látomásokat láttató és satöbbi. Hát az eszem megáll, ez nem X-Men, bassza meg! Ja és persze mindenki szupererős, szupergyors, szuperugrásuk is van. OK.

Na aztán csak átszenvedtem az első órát, jöhetett a gyakás. Ennek az elején a beállás is döbbenet volt, mennyire erőltetett az egész kompozíció. Hogy gondolták ezt komolyan? Nevetségesség a köbön.

Na mindegy, a harc azonban igen pofásan meg lett csinálva, végre elhullott egy csomó karakter, és még világosban is játszódott. Ez az egy értékelhető momentuma volt a filmnek, és már kezdtem is örülni, de ilyen kibaszott nagy gyáva dologra nem számítottam volna.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy rohadt látomás volt az egész!!!!!!! Semmi értelme nem volt. Gondoltam végre tökösek, és kinyírnak egy csomó szereplőt, erre meg se történt!!! Hát a pofám leszakad. Az egyetlen értékelhető részét a filmnek telibe fosták.

Ja és a vérfarkasok öregednek, nem? Akkor Jacob mi a faszt akar úgy mégis? Pedóból lesz majd szép lassan egy vén szar, egy tinivel az oldalán. LOL.

Ilyen SZART hogy lehetett megalkotni?/10