[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Django Unchained
Na ez tényleg jó volt. Kicsit gyanakvóan ültem le elé, mert nekem az Inglorious Basterds nem tetszett különösebben, de ez sokkal jobban sikerült.
A történet persze nem tartogat nagy meglepetéseket, de ezt bőven ellensúlyozzák a remek karakterek, a színészi játék és a hangulat. A benne levő kisebb-nagyobb értelmetlenségek felett szemet lehet hunyni a "rule of cool" jegyében. (Na jó, azért Jankó napszemüvegénél sűrűn pislogtam elssőre :))
Talán az egyetlen ami nem tetszett annyira az a befejezés. A "ja ne, már megint találatot kapott a paradicsomraktár" jelenetek sok helyen nagyon debilül néznek ki (Igen, tudom, hogy tarantino film, ettől még gagyi, pl. a kill billben ugyanez jóval stílusosabban van megcsinálva) és nem igazán értem a végén lévő vargabetű minek kellett bele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majdenmmindenkitlelő, elkapják, elviszik, 10 perc alatt megszökik, visszajön mosmátéllegmindenkitlelő
Ettől függetlenül minden más a helyén volt, kap is tőlem egy szép 8/10 -et.