[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Silver Linings Playbook:
Kivancsi voltam miert kapott ennyire magas pontszamokat,igy belekezdtem.Nem rossz film,egyaltalan nem.Viszont a szereplok egyike masika elegge el van tulozva,irrealisan viselkednek sokszor.Ez zavaro,es elveszi a dramai jelenetek elet,komolysagat.Bar lehet hogy ez volt a cel.A ket foszereplo jol tolja,ebbol a lanybol meg lehet szineszno is,ugyes es csinos is.Orulok hogy hozza hasonlok is vannak,nem csak Kristen Stewart fele pancserek.Bradley Cooper szinten jo,belole sem sokat neztem ki a vigjatekai utan.Osszessegeben egy kellemes esti film,nem csalodtam.
7/10
Jack Reacher:
Az igazsag az hogy amig neztem,lekotott.Viszont eltelt ket het es mar alig-alig tudnek belole visszaidezni fontos reszleteket.Ez valszeg ket dolgot jelent:oregszem,es ez egy tokeletesen tucat akciofilm.Tomkruz az egyik kedvencem,no nem szineszi jateka miatt,de valamiert nagyon csipem a filmjeit,szorakoztatnak.Ez a Rosie Pike nevu no pedig meg mindig csodaszep,feldobta ezt a filmet is.Mint rendezes,szineszkedes,drama,kosztumok,cgi stb nem tudom ertekelni,de nem is mindig muszaj talan.Vegulis meger egy masfel orat.
5/10