106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Place Beyond the Pines: 5/10 közepes film.
Ryan Gosling kicsit olyan volt mint a Drive-ban,csak itt motorral.
Bradley Coopert először meg sem ismertem a borosta nélkül,mintha kicsit nyúl szájú lenne. -
Hoz_Hun #76207 Pont ma akarom megnézni este. Jó a film? -
Broken City
Klasszikus sablon politikai krimi, nem mutat újat, nem őrli bele a nézőt a fotelba, nem váltja meg a világot, de abszolút nézhető. Színészi alakítások nagyon jók, ezek adtak kis ízt az amúgy igencsak semleges sztorinak. Crowe bácsi jól adta a főgecit, Wahlberg annyit hozott ki ebből a karakterből, amennyit kilehetett, Barry Pepper ott volt, és ahol ő ott van az jó, a szöszi pedig szimplán megnyerő volt. -
Susarc #76205 Valaki NO ONE LIVES???
így jellemezném: AZTAROHADTÉLETBE!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Warm bodies - 2/10
Fu baszki, mekkora ziccert hagytak ki, pedig az eleje meg egesz korrektul indult a narracioval meg 1-2 poennal, de aztan tenyleg atmentek komolyba, ami viccnek kurva rossz volt, komolynak meg megrosszabb.
Malkovich meg... ez is meghulyul ahogy oregszik mint DeNiro???
Shift+Del -
Nekem ez a Last stand nagyon tetszett, imádtam ahogy rendet raknak:D -
Hansel and Gretel: Witch Hunters - 5/10
Nem azt mondom hogy nézhetetlen de kb. ennyi volt belőle jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
+1, sajnos ez is (lsd. Last Stand) csak egy nagyon jó tévéfilm a "90-es évekből", ez a komorabb fajtából.
Azért az sokat elmond, hogy Momoa volt az egyik legértékelhetőbb dolog a filmben, szigorúan utána:
-
Hoz_Hun #76200 Köszi Seth a tippet!! :)
Megnézem mind a két részt. VHS és a VHS 2-t is. Nekem az első sokkal jobban bejött annak ellenére, hogy többen a 2-t tartják jobbnak. Biztos sokaknak nem tetszik, hogy az első rész videóin a csajok a gonoszak vagy dominánsak túlnyomó részt.
VHS 8/10
VHS 2 6/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Totálisan igaz, bár amikor az anyja is képbe kerül, akkor már kiderül, h mióta nincs melója - ez csak az "utolsó nap".
Nálam is megvan 9/10. -
Dead Man Down: 7/10. Nekem tetszett.Csak picit pörgősebre kellet volna.
Colin Farrell és Noomi Rapace mindketten jól játszottak. -
Bullet to the Head
Felejthető. Nagyon nem tudtam hova tenni, ezt a noir-oskodó akció stílust. Sztori filléres, akciók is erősen minőség alatt, dialógusok fúú hagyjuk is. A leginkább értékelhető "elem" a filmben Sarah Shahi csekély jelenléte, persze szigorúan vizuális szempontból, mert színészkednie nem kellett. -
-
IXEMGabeo #76195 Összeomlás (1993)
FSZ: Michael Douglas, Robert Duvall
Még mindig nagy kedvencem körülbelül 4-re láttam. Számomra Douglas leghitelesebb produkciója volt ez, ez a szemüveges, rövid, ősz forma nagyon illett rá. Robert Duvall a gyámoltalan rendőr a végére hatalmas jellem fejlődésen ment keresztül. A főhős fokozatosan készült ki, de a maga kulturált módján adta elő magát mégis az ember szemében egy dühöngő, elmebeteg pszichopata állat volt. Elérte azt a végén, hogy a néző megsajnálja annak ellenére, hogy a feltüntetett családi videóban látszódott mennyire ő tolta el a dolgokat és a munkahelyi csalódások okozta frusztrációja csak egy lapáttal tett rá arra, hogy az idegrendszere felmondja a szolgálatot. Ez a film remekül példázta azt, hogy bármely intelligens embernek az élete vehet akkora fordulatot, hogy teljes mértékben ilyen szinten leépüljön. Az önkontroll hiánya és a rengeteg csalódás elfojtása kihozhat ilyeneket sok mindenkiből.
Nálam a best ofok kategóriájában van, nem csak a 90-es évek hangulata, hanem a film okozta feszültségek és a történet mivolta miatt is.
10/10
ja és Joel Schumacher itt is bizonyított;) -
Blum #76194 Hihetetlenul unalmas vagy,hagyd mar abba... -

csípőből else olvasom a sok hsz-t (szerintem más sem) neis törd magad a kisesszéiddel a topikban -
Akkor még egyszer utoljára erre válaszolok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindenki magából indul ki.
További kellemes fantáziálgatást. Sajna "fütyi" ügyben nem segíthetek. Ezt a hiányodat magadnak kell orvosolnod :D
További szép napot. Rád is férne egy ilyen nap már :) -
Tökös csaj.
Rob Schneider-ről eszembe jutott :)
Muszáj volt egy kicsit jó hangulatba kerülnöm.
A film (számomra) egy erős 8-as a 10-es skálán.. -
Lantee #76190 Értelmezd a mondandómat:
"Minden második hozzászólás a tiéd, és egyik sem érdekes. Folyamatosan trollkodsz, magyarázol, okoskodsz. Már jópáran elküldtek a búsba, de azért te csak nyomatod!"
Még egyszer megkérdezem:
"Élvezed? Erre áll fel a kis fütyid?"
-
Ilyet sosem állítottam. Ezt csak a Te fantáziád.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs nekem mindenben igazam, tudom én. Bár lenne. Sokkal könnyebb életet élhetnék. De kommunikálni és véleményt formálni azért normális hangnemben is lehet, pláne ha értelmes választ is vársz rá. Ha csak simán káromkodva és mindenféle tiszteletet mellőzve vágsz oda valakinek egy valamilyen választ, nem kell csodálkozni a válasz reakción. Az ember mindig tanul és a legtöbbet mindig a saját hibáiból. Én nagyon kis pont vagyok itt, mondhatni egy senki, de ha figyelmesen visszaolvasgatsz a problémákat mindig mások generálják azért mert nem értenek velem egyet.
Nem is kell egyet érteni velem. Ezt még én sem várom el senkitől. De azért ellenvéleményt lehet normális hangvitellel is közölni nem pedig úgy, mint pl. Te a hajnal fél egykor írt hsz.-edben valószínüleg akkor ébredve morcosan. Nyugodtan visszaolvashatod mit írtál (főleg a második felében) pedig az ilyen viselkedésre semmi okod sem volt.
De tudom. Ilyen az élet és fogadjam el hogy egyesek (mint néha Te is) néha homokba dugják a fejüket, ahelyett hogy gondolkoznának mielőtt cselekszenek. -
Lantee #76188 Te másként látod? Tehát mindenki hülye itt, csak te vagy villamos?!
Értem... -
kit érdekel, hogy te hogy látod? a fantasy nem mese, és a mese nem fantasy. ezek a tények, a többi meg a te képzelgésed arról, hogy mindenben neked van igazad, és a többség úgyis egyetért veled. -
Válasz erre is a #76182-ben.
Annak is a második bekezdésében.
Köszönet az értékes hozzászólásodért. -
Lantee #76185 Ne haragudj, nem bántásból mondom, de már kivan teled az összes hócipőm!
Minden második hozzászólás a tiéd, és egyik sem érdekes. Folyamatosan tollkodsz, magyarázol, okoskodsz. Már jópáran elküldtek a búsba, de azért te csak nyomatod! Élvezed? Erre áll fel a kis fütyid?
Miért nem veszed észre, hogy ebbe a társaságba nem hiányzik egy ilyen okoskodó f*szkalap?!
Van annyi más fórum, filmes oldal, bármi. Miért nem találsz egy olyat, ahol értékelik a magadfajtát? -
Annyit tennék hozzá hogy nem kedvelem a gyűrűk urát.sőt.
csak más véleményen vagyok a kategóriák terén.és akkor nem is tértünk ki az alkategekre :-D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Részben egyet értek: egy rossz szinkronhang tényleg képes hazavágni egy jó filmet. Csak nem innen indult ki a dolog. Te angolul szereted nézni a filmet, mert Szerinted a magyar szinkron egy tré.
Én meg magyar hanggal szeretek filmeket nézni, mert nekem úgyis megfelel.
Te túl komolyan veszed ezt az egészet, pedig ez csak egy film. Nem pedig egy életbevágóan fontos dolog, mint mondjuk egy szívműtét. Azt mondod, elég sokszor félrefordítanak egy egy filmet és ez Téged zavar.
Azt mondom: akkor nézd a filmeket továbbra is angolul, én pedig maradok a magyarnál és eztán mindketten boldogan és elégedetten élünk tovább :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én ezt egy kicsit másként látom...
Srác (most nem ugrik be ki is) elmondta, hogy szerinte nem mese a (jól emlékszem?) Gyűrűk ura. Csak tipp, mert nem tudhatom, de szerinem valami elsőszámú "gyűrűkúra" fan lehet a csákó, hogy ezt a megjegyzésemet így a szívére vette... Az is érdekes, hogy a HP-ről meg hallgatott :) (mintha azzal meg egyet értene).
Szal mesének tituláltam egy fantasy-t, ami nem mellesleg végső soron mások véleménye szerint is egy mese felnőtteknek :) (lásd: wiki) Akkor mitől is érzed ezt flémnek? Amúgy ha nyilvános szavazásra bocsájtanánk a dolgot (mese vagy sem a Gyűrűk ura?) nagy eséllyel a mese javára dőlne el a dolog. Hívhatjuk fantasy-nek (azaz felnőtt mesének) is felőlem, ha ettől jobban érzitek magatokat, de azért nem árt tisztában lenni a ténnyel magával, miszerint: a fantasy nem más, mint mese felnőtteknek :D Amúgy csendben megjegyzem (és javíts ki ha tévednék) a megjegyzésedig miszerint trollkodás amit csinálok, mindenki mosolygós smile-val szólt hozzá. Ilyennel: " :) " Ergó, senki sem tekintette "flémelésnek" a hsz.-emet.
Tehát én másként látom: én normálisan, érthetően és nem kötekedve leírom a véleményemet egy egy filmről és a válaszreakció valamiért mindig vádaskodás, letrollozás és a hsz.-em flémnek titulálása.
Akkor tehát gondolom egyértelmű, hogy valójában itt nem is trollkodásról, hanem irigységről van szó. Egyeseket nem is az zavar, hogy mit írok (ez talán mellékes is) hanem hogy amit írok, arra elég sokan és sokféleképpen reagálnak. Talán túl sokan is. De hát ez egy fórum nem? Mégis mire számítottak ezek a tagok? Persze hogy sok embernek van más véleménye egy egy filmről (vagy szinkronról) vagy szereplőről. Hiszen mind más környezetben élünk, más lelkiállapotban reagálunk valamire mint a többiek. Van aki eleve idegesen jön fel a fórumra és már keresi is, hogy kibe köthet bele, kit hordhat le..stb. Ahelyett, hogy inkább szép nyugodtan reagálna és elmondaná a saját álláspontját. Talán ha így lenne, az én hsz.-eimet sem tekintenétek flémnek, hanem annak ami: véleménynek. -
bcrics #76181 Az alsó képről te melyik vagy?
-
Egy olyan kijelentést írtál le, ami egyértelműen troll bait. (Ha még mindig nem világos, a mesefilmes mondatodra gondolok, ami máris sok felesleges hsz-t generált.)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ki? Hogy? Mi? Mi van?
Semmit sem értek :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abból indulok ki, hogy ezt most nekem írtad. Miért tartod flémnek, ha leírom, hogy milyen filmet láttam? Aztán arra gondolok, hogy csak félrenyomtál egy "válasz erre" gombocskát... :) Vagy esetleg még van egy olyan lehetőség is, hogy ha egy "a" betűt írok csupán le (vagy csak épp tüsszentek egyet) azt is flémnek tekinted :D
Á...talán mégsem....vagy mégis? :) -
Ezzel a kijelentésével nyilvánvaló, hogy flémet akart generálni (mint máskor is). Meg kell hagyni, jó troll, nekem is felcseszi az agyam sokszor. -
Igazából akkor hívhatjuk a terminatort meg az alient is mesefilmnek. :)
A mesefilm gyerekeknek szóló (nem mindenféleképpen rajzolt, sőt a rajzolt sem mindenféleképpen mese) film.
:)
-
A mese valójában.
Én maradok ennél a verziónál ha nem gond :) -
élő szereplős animációs film aka mese az is.
Figy a mesefilm azért mesefilm mert a célközönség az a gyerekek.
de mondom,ez az én véleményem,ezt nem kell halálos törvénynek venni :) -
De jó, hogy megemlítetted őt!
Holnap elő is szedem a Tökös csajt. Rámfér egy kis vidámság :) -
A Roger nyúl a pácban-t és a Zűr az űrben-t akkor hová sorolod? :) -
nálam a mese és a fantasy két külön téma.Ezért is adtam hangot a nem tetszésemnek :)
mese a gru,toy story,pocahontas stb.
Fantasy a végtelen történet,a gyűrűk ura,Final Fantasy. -
Egy két soros offot minek raksz spoilerbe? Mindegy. Egyébként fantasztikus kalandfilm, de ha úgy tetszik felnőtt mese is belefér, csak azt sokan félreérthetik. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért történelmi dokufilmnek mégsem hívhatom :D Rendben. Ha a mese zavar, egyezzünk ki a fantasy jelzőben...igaz, hogy az meg fantázia magyarul...vagyis egyszerűbben mese... :D Tudod mit? Inkább javasolj Te valamilyen jelzőt a Gyűrűk urára :) -
jó nem igaz, Rob Schneider nagy pajtása