[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én ezt egy kicsit másként látom...
Srác (most nem ugrik be ki is) elmondta, hogy szerinte nem mese a (jól emlékszem?) Gyűrűk ura. Csak tipp, mert nem tudhatom, de szerinem valami elsőszámú "gyűrűkúra" fan lehet a csákó, hogy ezt a megjegyzésemet így a szívére vette... Az is érdekes, hogy a HP-ről meg hallgatott :) (mintha azzal meg egyet értene).
Szal mesének tituláltam egy fantasy-t, ami nem mellesleg végső soron mások véleménye szerint is egy mese felnőtteknek :) (lásd: wiki) Akkor mitől is érzed ezt flémnek? Amúgy ha nyilvános szavazásra bocsájtanánk a dolgot (mese vagy sem a Gyűrűk ura?) nagy eséllyel a mese javára dőlne el a dolog. Hívhatjuk fantasy-nek (azaz felnőtt mesének) is felőlem, ha ettől jobban érzitek magatokat, de azért nem árt tisztában lenni a ténnyel magával, miszerint: a fantasy nem más, mint mese felnőtteknek :D Amúgy csendben megjegyzem (és javíts ki ha tévednék) a megjegyzésedig miszerint trollkodás amit csinálok, mindenki mosolygós smile-val szólt hozzá. Ilyennel: " :) " Ergó, senki sem tekintette "flémelésnek" a hsz.-emet.
Tehát én másként látom: én normálisan, érthetően és nem kötekedve leírom a véleményemet egy egy filmről és a válaszreakció valamiért mindig vádaskodás, letrollozás és a hsz.-em flémnek titulálása.
Akkor tehát gondolom egyértelmű, hogy valójában itt nem is trollkodásról, hanem irigységről van szó. Egyeseket nem is az zavar, hogy mit írok (ez talán mellékes is) hanem hogy amit írok, arra elég sokan és sokféleképpen reagálnak. Talán túl sokan is. De hát ez egy fórum nem? Mégis mire számítottak ezek a tagok? Persze hogy sok embernek van más véleménye egy egy filmről (vagy szinkronról) vagy szereplőről. Hiszen mind más környezetben élünk, más lelkiállapotban reagálunk valamire mint a többiek. Van aki eleve idegesen jön fel a fórumra és már keresi is, hogy kibe köthet bele, kit hordhat le..stb. Ahelyett, hogy inkább szép nyugodtan reagálna és elmondaná a saját álláspontját. Talán ha így lenne, az én hsz.-eimet sem tekintenétek flémnek, hanem annak ami: véleménynek.