1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Ilyet sosem állítottam. Ezt csak a Te fantáziád.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nincs nekem mindenben igazam, tudom én. Bár lenne. Sokkal könnyebb életet élhetnék. De kommunikálni és véleményt formálni azért normális hangnemben is lehet, pláne ha értelmes választ is vársz rá. Ha csak simán káromkodva és mindenféle tiszteletet mellőzve vágsz oda valakinek egy valamilyen választ, nem kell csodálkozni a válasz reakción. Az ember mindig tanul és a legtöbbet mindig a saját hibáiból. Én nagyon kis pont vagyok itt, mondhatni egy senki, de ha figyelmesen visszaolvasgatsz a problémákat mindig mások generálják azért mert nem értenek velem egyet.

Nem is kell egyet érteni velem. Ezt még én sem várom el senkitől. De azért ellenvéleményt lehet normális hangvitellel is közölni nem pedig úgy, mint pl. Te a hajnal fél egykor írt hsz.-edben valószínüleg akkor ébredve morcosan. Nyugodtan visszaolvashatod mit írtál (főleg a második felében) pedig az ilyen viselkedésre semmi okod sem volt.
    De tudom. Ilyen az élet és fogadjam el hogy egyesek (mint néha Te is) néha homokba dugják a fejüket, ahelyett hogy gondolkoznának mielőtt cselekszenek.