106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az egy szó szerint beteg film volt... :D Rohadtul alpári, de a jó fajtából. :D -
És a This is the End-ben? 
1-2 hete néztem meg, és még mindig nem értem azokat akik végigröhögték, szerintem béna volt :( egynek elment, de nem emlékszem, hogy nevettem volna valamelyik poénon. -
Jonah Hill nem volt rossz a Moneyball c. Brad Pitt filmben sem!
(aztán kb. ennyi, de nem is igazán kapott még jó szerepeket, majd beérik) -
The Wolf of Wall Street
Az első óra derekán már elkezdtem kicsit unni, és úgy voltam vele, hogy biztos nem bírok ki még 2 óra kokós-kurvás harlem shake-et. Aztán 1 óra után kezdett körvonalazódni a történet érdekesebbik fele, ami aztán lekötött a végéig. Azonban szerintem ebben a filmben rengeteg a sallang, és ami igazán kiemeli az átlagos jóból, azok a színészi alakítások. Én 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy Leo nem csak a csapó után játszotta a kemény drogost, de igazából mindegy, mert brutális volt a pali...ismét. Jonah Hillről nem hittem, hogy életben jó véleménnyel leszek, tolták az ürgét egy ideje, de számomra kicsit túl volt értékelve mindig, ebben viszont fenomenális volt ő is.
Szóval a baromi hosszú 3 órát összesítve, Leoék nagyon jó filmet hoztak össze, Scorsese a nevéhez méltó iparos munkát, de nem ez lett a legjobb közös munkájuk. -
1. nem volt hozza feliratom, most mar volt normalis angol sub es szeretem erteni az egesz filmet A-Z-ig
2. laptopon nagyon nem az igazi
3. A vegso leszamolasnal ugy 5 percre belealudtam :)
4. nem volt semmi mas neznivalo eppen
5. sokan sok jot irtak a filmrol es azt gondoltam lemaradtam vmirol
6. raertem :) -
Még mindig nem tiszta miért nézted meg mégegyszer amikor elsőre sem tetszett....
-
Le lehet szedni csak nagyon lassu már az utántölts, ha érted mire gondolok. :)
Szerintem amíg nem késő kattanj rá. :) -
Robocop 1-2-3 nekem is megvan meg a 4 részes Mini Sorozat is de a TV sorozat még nincs !
Amugy nekem is baromi sok sorozatom van de a Robotzsaru nincs köztük ! :D -
Vért pisáltam mire a 4 napos szünetben mindent meg tudtam szerezni netről, a 22-23 részes sorozatot nehezebb megszerezni. :) -
ja te a magyar cimét írtad le, de helyes amit írtál.
IMDB-n azért nem találni, mert a sorozat így szerepel:
Robocop 1994-1995 (1-22 illetve 1-23)
és a mini sorozat:
Robocop Prime Detective (4-5-6-7) -
Most már tudom ! xD -
Ö együtt vette a filmet és a Mini Sorozatot !
Film:
RoboCop 1-3
Mini Sorozat:
RoboCop 4 ennek nem tudom az alcimét
Robocop 5 Gyújtóhatás
Robocop 6 Feltámadás
Robocop 7 A lángok martaléka -
A nevek a csillagos résznél a robotzsaru-t illetve egyetemben Murphy-t alakító színész polgári neve. -
Nah örülök hogy nem csak engem érint vagy érdekel a téma.
Oriási keszekuszaságban éltem énis hosszu 20-30 évig.
Most tegnap este utánajártam a dolognak.
Nem egyszerű!!!
De kikerestem:
Robocop (1987):
Peter Weller
Robocop 2 (1990):
Peter Weller
Robocop 3 (1993):
Robert John Burke
Sorozat (1994-1995) (22 rész):
Richard Eden
Prime Detective (4 részes mini sorozat):
Robocop 4 Dark Justice (2001)
Robocop 5 Meltdown (2002)
Robocop 6 Resurrection (2003)
Robocop 7 Crash & Burn (2004)
Page Fletcher
Robocop (2014):
Joel Kinnaman
Kis magyarázat:
A fenti lista számszerint mutatja az összes létező Robotzsaru-t.
Filmet és sorozatot egyaránt!
IMDB csalóka nagyon, a lényeg az hogy:
Robotzsaru 1-2-3 és a 2014-es még oké.
Na most jön a csavar!
A 3, rész után az eredeti szinészeket is befogva (jópár ismerős színész van az 1-2-3-ból) készítettek egy 22 részes sorozatot, a PILOT rész 2 részes vagyis 1.5 óra de azt 1.-nek száámitják, vagyis 22/23 rsz attól függ hogy nézzük!
Namármost utána egy idióta faszkalap úgy döntött a Robotzsaru-t egész estés filmekben folytatja, a csavar itt jön!!!!
Fura dolog, mert úgy számolják ezeket hogy Robotzsaru 4-5-6-7.
A valóságban egy Prime Detective csomagnéven futó 4 részes MINI sorozat akart lenni, vagyis egy 4 egybefüggő folytatás, vagy érted, sorozat de mégis 4.-5.-6.-és 7. rész.
Agyfaszt lehet kapni ettől mert annyira túl van bonyolítva.
Magyarul van 7 része a Robotzsarunak, amiből 4-et évente csináltak úgy hogy a 4 rész valójában ugyanazokkal a személyekkel egybefüggőbb történetet alkot mint a többi 3.
Na most rádbízom hogy megemészd a dolgot. :)
Ha nem akarsz letöltögetni akkor itt MINDENT MEGNÉZHETSZ ONLINE AMI ROBOTZSARU!
29/30 film
A PILOT 1.5-rás, vagyis 8 x 1.5 óra, és 21 x 45 perc tömény Robotzsaru. :)
Remélem kielégítő választ tudtam adni. :) -
A State of Play kurva jó. -
Jahogy a minisorozat volt 4 részes, ertem.
A minap írt DarkSector valami Robocop 1-7-ig listát, azért néztem utána, magam sem értettem.
Kosze! -
-
sandor8206 #82362 ügyfél, egy igaz ügy, ha ölni kell, bűnben égve, az igazság ára -
Talán a mini-sorozat? Az 4 részes volt. Bár ott sem stimmelnek a számok. -
Milyen filmek voltak szörnyüek egyszerűen mindegyik totális katasztrófa volt annyira rosszak voltak ! -
Az soha sem volt film az csak egy TV sorozat volt egy teljesen más szereplövel ! Semmi köze nem volt az eredeti filmhez !
Robotzsarunak eredetileg csak 3 része volt és utána jött a 2014-es Remake ! -
Amugy kerestem infót a robocop 3 utáni részekrol, de imdb-n sem talaltam, ez hogy lehet? A TV sorozatot megtalaltam, de ezek milyen filmek voltak, hogy nincs roluk info? :) -
No para, béke van :) Ez ízlés dolga valszeg, nekem tokéletes a projektor, TV-m nincs is, nem is lesz :) -
jah hogy nagy, azt értem, de én úgy vagyok nézek egy akár 106cm-es piszokéles képet, mint egy színekben "fakultabb" lehet 1080p-s de tompább képet 2.5m-ren.
nem szapulni akarom, mert szived joga, valóban mozi élmény a nagyság végett de a moziban voltam nemrég néztem a NFS-et nem is nagy kivetitő volt és mintha itthon egy mozis vagy r6-os filmet néztem volna, nagyon silány....jó oké nézzem meg nagy kijelzőn, de 1x legalább tv-n hogy teljes pompájában lássma ahogy megálmodták..
Ugyanez van a hires 3D-vel is.
Remélem nincs harag nem akartalak lebaszni, csak mondom hogy minőségben érdemes tv-n is meglesni 1x. :)
Mondjuk nekem is jó lenne projectos poénnak, de tv-t nem cserélném le. :) -
Az megvan, hogy a moziban sem egy hatalmas TV képernyot bámulsz? Vajon miért?
A TV-d lehet szebbet mutat valamivel (amugy azt sem értem miért, a projektorom is fullHD-s) de a mérete l*fasz a 2.5 méteres képátlómhoz képest ami a falamon van. -
hát az egyeltalán nem olyan mint tv-n.
bárki bármit mond.
lehet neked tetszik, de egy fullhd-s tv milliószor szebb képet mutat. -
Gattaca
Nagyon régen láttam, szinte már el is felejtettem (bár újra nézés során gyorsan visszatértek az emlékek). Jó volt emlékeztetnem magam, mit is értek 10/10es filmen. -
Hogy mit parancsolsz? Mi a probléma a projektorral? -
Tegnap néztem életembe először a Robotzsaru 4-et, mert régóta terveztem most jutottam el a megnézéséig.
KÍNSZENVEDÉS
A főszereplő ahogy kinéz egy vígjátékban is szégyen lenne. :)
Ezekután a Reboot? -
Szerintem kukutyinban a zabhegyezők nem várták hogy az EREDET első részt nem hogy ez DE bármi megismételheti, nemhogy fellülmúlja.
Azt nemhogy most nem fogják, de 20 év múlva sem, az nem cg film volt hanem hús-vér.
Ahoz vissza kéne menni az időbe a technikát elhagyni hogy a 87-es rész szőrös pöcséig felérjenek.
Ezt max a mai akciófilmek kínálata tekintetében szabad értékelni, és úgymond a régi stílust a mai technikákkal értékelni.
Más világ, 2014.
Csoda hogy nem full 3d animáció az egész.
Szerintem ahoz képest mi történt a Robotzsaru 3. része után, én a templomba mentem imádkozni.
Én így gondolom.
Régi részre is igaz, alig volt akció, nem volt túl sok, max soknak hatott. :) -
projektor atyaég. Már bocs. :D attól lejebb kb a mozis minőség van. :D -
és az a legszomorúbb hogy valszeg nyereséget könyveltek el a film készítői, szóval ők veregethetik a vállukat, megérte befektetni. mi meg kaptunk újabb korpadarabot a moslékba -
Robocop kiegészítés
Megnéztem itthon is projektoron, igy nem maradtam le semmirol.
És hát az az igazság, hogy nem is volt mirol lemaradni, a film továbbra is gyenge.
Ami kimondottan nem tetszett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- súlytalan volt a sztori, lényegében nevetséges volt a vészjósló zene az utolso felvonás alatt, de kozben kb. semmi kulonosebb vészhelyzet nem volt, az OCP kiakarta kapcsolni Murphy-t, fúha.
- Mattox karaktere jó volt, de a végso leszámolás alatt teljesen kibasztak vele, nem volt meg a nagy fight kozte és robo kozott, simán hátbalotte Robo haverja. Vicc.
- Ugyanakkor a harc Robo és a 4(?) ED-209 kozott lényegében már túl sok volt. Látni alig lehetett bármit, Robo ugy ugrált a droidokra mint Yoda és ED-209 brutális gépágyúi persze ilyenkor nem is annyira erosek. Mégis lehetett loni Alexre 6-8 sorozatot .50-es kaliber felett is. Konzisztens meg én leszek mi?
- Alex nem tud fegyvert emelni arra aki a piros karkotot viseli... vagy mégis? Ha nagyion akarja és ha TÉNYLEG NAGYON erolkodik akkor mégis tud. Ubernagy arculkopése az eredeti film "Directive 4"-jának.
- De a legfájóbb, hogy egy pillanatra nem lehetett érezni, hogy Alex Murphy-bol gépet csináltak. Csak egy embert láttam egész film alatt egy páncélban. Nem lehetett érezni a súlyát, nem jott át semmi robosztus hangulat, számomra kurvanagy baklovés az egész koncepció.
Gyenge a sztori, alig van akcio és ami van az is gyenge, epic jelenet NUKU, Robo már nem Robo csak egy ember páncélban és még egy olyan igazi szélhámos fogonszt sem volt képesek írni a filmbe.
4/10 és akkor még jószívu voltam.
100x inkább az eredeti film, annak még a második része is koroket ver erre a muanyag szarra. -
Igen, múlt héten néztem és ahhoz hasonlót kerestem.
Most a State of Play és a Gone baby gone van soron. IMDB ezeket dobta ajánlásnak. :D -
Előfordulhat, lehet csak a tartalomjegyzékbe oda volt írva hogy vígjáték, azt közbe végjáték az. :)
Nem tudom már ennyi év távlatából megítélni. -
Hát igen - mondjuk a 144 perchez még hozzácsaphattak volna 5-10 percet a levezetéshez.
Annyira heppiend sem kellett volna, csak na... :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igy van. Tovabba egyaltalan mi tortent az "anyaval"? Tett vele valamit Julia vagy nem tortent semmi (egyszer ugye rendorok voltak a hazanal), O volt az igazi anyja a gyereknek vagy csak egy elmebeteg volt? -
A Few Good Men-t gondolom láttad. -
Legbelső félelem (Primal Fear)
Jó kis tárgyalótermes film.
Richard Gere-rel.
9/10
Szeretem az ilyesmit. Végig lekötött. Bár elég idióta volt szerintem a bírónő. Nem értettem miért baszakszik hisz pont az lenne a cél, hogy kiderüljön az igazság. -
Spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A megtett távolság tényleg abszurd volt [Los Angeles vs. Mexikó], viszont a mexikói elrablós-váltságdíjas dolog azért fel volt vezetve [Diego ugye egyértelműen rosszarc volt, aki körbe is udvarolta, közben meg fene-se-tudja-miért még jó tanácsot is adott neki, hogy ilyen jó nő ne mászkáljon egyedül, mert még bajba kerülhet...]...
Julia nőies gyengesége sokkal életszerűbbé tette ezt is - a malőr a pisztollyal: korábbra vártam, és ott és akkor nagyon meglepett -, ahogy az is, hogy a felébredt anyai ösztöne mindent felülírt szép lassan. Alkoholt, önzést, pénzt.
Az persze engem is bosszantott, hogy nem küldött mondjuk egy golyót a kettő rossz arc közül valamelyik combjába, hogy helyzeti előnyhöz jusson, de hát ő nem G.I. Jane ugye :)
Ami jobban zavart: hogy nem tudtam meg, hogy akkor Mich felé (és így a haldokló nagyapához), vagy más irányba indulnak, az "anya" után...