1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Robocop kiegészítés
    Megnéztem itthon is projektoron, igy nem maradtam le semmirol.
    És hát az az igazság, hogy nem is volt mirol lemaradni, a film továbbra is gyenge.
    Ami kimondottan nem tetszett:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- súlytalan volt a sztori, lényegében nevetséges volt a vészjósló zene az utolso felvonás alatt, de kozben kb. semmi kulonosebb vészhelyzet nem volt, az OCP kiakarta kapcsolni Murphy-t, fúha.
    - Mattox karaktere jó volt, de a végso leszámolás alatt teljesen kibasztak vele, nem volt meg a nagy fight kozte és robo kozott, simán hátbalotte Robo haverja. Vicc.
    - Ugyanakkor a harc Robo és a 4(?) ED-209 kozott lényegében már túl sok volt. Látni alig lehetett bármit, Robo ugy ugrált a droidokra mint Yoda és ED-209 brutális gépágyúi persze ilyenkor nem is annyira erosek. Mégis lehetett loni Alexre 6-8 sorozatot .50-es kaliber felett is. Konzisztens meg én leszek mi?
    - Alex nem tud fegyvert emelni arra aki a piros karkotot viseli... vagy mégis? Ha nagyion akarja és ha TÉNYLEG NAGYON erolkodik akkor mégis tud. Ubernagy arculkopése az eredeti film "Directive 4"-jának.
    - De a legfájóbb, hogy egy pillanatra nem lehetett érezni, hogy Alex Murphy-bol gépet csináltak. Csak egy embert láttam egész film alatt egy páncélban. Nem lehetett érezni a súlyát, nem jott át semmi robosztus hangulat, számomra kurvanagy baklovés az egész koncepció.

Gyenge a sztori, alig van akcio és ami van az is gyenge, epic jelenet NUKU, Robo már nem Robo csak egy ember páncélban és még egy olyan igazi szélhámos fogonszt sem volt képesek írni a filmbe.

4/10 és akkor még jószívu voltam.

100x inkább az eredeti film, annak még a második része is koroket ver erre a muanyag szarra.