1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A megtett távolság tényleg abszurd volt [Los Angeles vs. Mexikó], viszont a mexikói elrablós-váltságdíjas dolog azért fel volt vezetve [Diego ugye egyértelműen rosszarc volt, aki körbe is udvarolta, közben meg fene-se-tudja-miért még jó tanácsot is adott neki, hogy ilyen jó nő ne mászkáljon egyedül, mert még bajba kerülhet...]...
    Julia nőies gyengesége sokkal életszerűbbé tette ezt is - a malőr a pisztollyal: korábbra vártam, és ott és akkor nagyon meglepett -, ahogy az is, hogy a felébredt anyai ösztöne mindent felülírt szép lassan. Alkoholt, önzést, pénzt.
    Az persze engem is bosszantott, hogy nem küldött mondjuk egy golyót a kettő rossz arc közül valamelyik combjába, hogy helyzeti előnyhöz jusson, de hát ő nem G.I. Jane ugye :)
    Ami jobban zavart: hogy nem tudtam meg, hogy akkor Mich felé (és így a haldokló nagyapához), vagy más irányba indulnak, az "anya" után...