[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Wolf of Wall Street
Az első óra derekán már elkezdtem kicsit unni, és úgy voltam vele, hogy biztos nem bírok ki még 2 óra kokós-kurvás harlem shake-et. Aztán 1 óra után kezdett körvonalazódni a történet érdekesebbik fele, ami aztán lekötött a végéig. Azonban szerintem ebben a filmben rengeteg a sallang, és ami igazán kiemeli az átlagos jóból, azok a színészi alakítások. Én 1000%-ban biztos vagyok benne, hogy Leo nem csak a csapó után játszotta a kemény drogost, de igazából mindegy, mert brutális volt a pali...ismét. Jonah Hillről nem hittem, hogy életben jó véleménnyel leszek, tolták az ürgét egy ideje, de számomra kicsit túl volt értékelve mindig, ebben viszont fenomenális volt ő is.
Szóval a baromi hosszú 3 órát összesítve, Leoék nagyon jó filmet hoztak össze, Scorsese a nevéhez méltó iparos munkát, de nem ez lett a legjobb közös munkájuk.