106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az elso resz az jo volt, kiveve a veget, mert az huzta le nalam csak a filmet, a teljesen hiteltelen harci jelenetek. -
Mulholland Drive (2001)
Hamisítatlan Lynch mozi... mondhatnám úgy is hogy lebilynchelő. Az biztos hogy nem könnyű megérteni és végig figyelni kell minden apró részletre, és Lynch végig azon volt hogy elhitesse a nézővel hogy tiszta a cselekmény és mindent ért, aztán az uccsó 10-20 percben jön a kolosszális mindfuck.
Számos értelmezése van, és nem is akar a rendező belemagyarázni semmit a történetbe, nem is erőlteti, nem is magyarázza el mi miért van, de azért itt-ott elhint jeleket amire ha figyelünk megértjük mire megy ki a játék.
A Twin Peaks spin-offjának is tekinthető a film, tele van ahhoz hasonló kellékkel, pl. zene, vörös függöny, baljós alakok, pl. az étterem hátuljában élő szörny, vagy a cowboykalapos fickó. Csak többszöri megnézésre tisztul ki, annyira szövevényes a történet és annyi sok dolognak van metaforikus jelentése. 8/10
-
Dawn of the Planet of the Apes - 8/10
----------------------------------
KOBAAAAAAAAAAAAAAA
Nem láttam jobb filmet a 2014-es mezonybol eddig, minden pillanata jó.
Egyedul a Jason Clarke nem jott be, de nem vészes. Minden más kurvajó, nem nyálas, nem pátoszos, nem eroltetett, jobb mint az elozo rész, csak ajánlani tudom. -
Ride Along
Tény, ami tény, vicces film volt. Potyogtak a poénok, a tag szállította őket. De Mr. Ice Ex-gangsta-rapper Cube film eleji egy sorosai hervasztóak, mint sem jók voltak. Aztán meg mikor a szószátyár csávó csaja keresztbe tett a játékának. Hát én ott lekevertem volna neki kettőt. Hogy merte? Meg amúgy is. Azért a tag jól osztotta a hülyeséget. Voltak vicces beszólásai, amiken jókat röhögtem, de a film még ezzel az 1 óra 40 perces játékidővel is kurva hosszú volt. A dögunalmas sztori rendesen gallyra vágta a filmet... -
Hali,
Aki tudja, elküldené nekem priviben annak a figyelmeztetésnek a teljes szövegét, amit minden film előtt írnak ki, hogy ne kamerázz, ne vedd fel és ha más is azt csinálná, akkor szólj, bla bla bla ....??
Köszike -
Egyik kedvenc színészem! Láttam mindkét filmjét :) -
Ha szereted az átváltozós színészeket akkor Christian Bale két filmjét is ajánlom ahol csonttá fogyott a szerep kedvéért. A Gépész és Hajnali mentőakció. A Gépész nagyon durva thriller, van csavar is a sztoriban. -
Tegnap és ma tartottam egy kis filmnézős napot.
Noé (2014)
Csalódtam! Már az elején nem tetszett a CGI kígyó. Tudom, hogy látomás meg álom meg izé, de akkor is gagyi és komolytalan volt. Az Őrzők is ultra gagyik voltak... Minimaxról szalajtották őket?? Az állatok és egyéb CGI sem nyerte el a tetszésem. Dög unalom volt az egész sok sok szenvedéssel. Bántam volna, ha moziban nézem.
A nő (2013)
Érdekes a sztori, jó a világ és a színészek is jól játszanak, azaz Joaquin Phoenix. Igen, mert kb csak ő van a filmben bajusszal. Ember és mesterséges intelligencia szerelem. Bejön!
Mielőtt meghaltam (2013)
Szeretem az "átváltozó" színészeket, akik egy szerep kedvéért híznak, fogynak, szőrösödnek stb. Jared Leto nagyon jól játszotta a transzit! Ez is bejövős!
Non-Stop (2014)
Tartotta bennem a lelket a film hál' istennek végig! Vártam már nagyon, hogy kiderüljön ki kicsoda meg hány méteren vannak. Délutáni lájtos akciófilmnek csillagos ötös!
Noét vártam a legjobban aztán az tetszett a legkevésbé. Gyenge eresztés. -
2 éve voltam utoljára a Corvinban moziéjszakán, nekem semmi bajom nem volt vele (az más kérdés, hogy maga a rendezvény nagy szar volt). Ha az egyik helyen teszem azt kétszer akkora felbontásban adnák, akkor azt mondom, oké válaszd inkább azt, de szerintem tökre felesleges ezen parázni, nem hiszem, hogy olyan hatalmas különbségek vannak mozi és mozi közt, hogy értelme legyen adott esetben 10 km-rel messzebb menni. Persze itt az azonos kategóriájú mozikról beszélek.
Másrészt meg amúgy sem értem a kérdést ("hol nézted a filmet?"), amikor Tyler nem is írt semmit a mozi minőségéről. Vagyis, ha megkapod a választ, mennyivel leszel előrébb? ;) -
Vidéken szerencsére sok lehetőség van Cinemán kívül is. -
bcrics #83811 Sztem meg nem mindegy, pl. A Corvinról csak rosszat hallottam. -
Szerintem oly mindegy melyik nagyobb moziban nézed. Lurdy, Pólus, Sugár, Corvin... -
bcrics #83809 És hol nézted a filmet?
Tekintve hogy a Cinema City jól arcon fosta a jonepet.
Én Eurocenterben tervezem megnézni, bár már rég voltam ott, nemtudom milyen most a terem.
Utoljára talán még a Ratatouille-t néztem ott. -
mudvayne #83808 Dead Snow - micsoda történet
-
Hát a hang tényleg gyenge volt. Sokkal mennydörgősebb hangokat vártam a majmoknál. A magyar szinkronnál semmi ilyen nem volt. -
Snowpiercer - 2013
hát ez... egyszerre szar film és jó film. de inkább beteg
6.5/10
-
Távozz tőlem Sátán 2014
Aki látta az Ördögűzőt vagy a Devil-t rögtön vágja miről is van itt szó. Huu, kemény volt, színészi munka is megjárja, voltak fosatós részek és a sztori is kerek. Viszont klisé is van dögivel, és újat sem hoz a műfajba.
6,66/10 -
Calvary (2014)
9/10 -
Majmok bolygója: Forradalom
Minden tekintetben igényes feltámasztása a klasszikusnak, ezt már az első résszel is bebizonyította, és szerencsére a színvonalat sikerült megtartani a folytatásban is. Nagyon jól összerakott sztorit kapott ez is, izgalmas és kellően feszült, a látvány hibátlan, a majmok személyisége iszonyatosan jól ki lett dolgozva, és számomra talán ez volt a legnagyobb erőssége. Ugye itt már egy intelligens sereggel állnak szemben, tehát a film egészét ők viszik, de kifogástalanul jól írták meg Caesarék karaktereit, az animáció pedig sehol nem hibázik. Az embereknél már éreztem egy kis csalódottságot, hiányzott egy Francohoz hasonló húzóerő. Jók voltak a színészek, Jason Clarke-al sem volt baj, de nem volt meg az a kémia majom és ember között, mint volt az az első részben. Gary Oldmannel mellé lőttem, én azt hittem ő lesz a központi figura, ennél fogva kicsit csalódtam is az ő szerepében. Aztán megvolt a kötelező családvonal mindkét oldalon, amit én annyira nem csípek, viszont nem is túlozták el szerencsére, épp csak hogy keretet adjon a szereplőknek. Kisebb hibákat elvétve még találtam, de nem befolyásolták az élményt.
Abszolút megéri a mozijegy árát, aki teheti menjen el és fizessen érte! Javaslom az eredeti szinkront, mert a majmok magyar hangja kritikán aluli az eredetihez képest. -
Non-Stop
Húú. Végülis nem volt annyira rossz film. De jó sem. Egynek elment. De ha már Neeson, akkor a Liam Neeson megöl mindenkit féle akció jobban bejön. :D 70 perc után mikor ránéztem, hogy ugyan mennyi van még, azért kicsit kivert, de so-so. Nem volt ez olyan szar, mint vártam... -
ja, vagy 5-öt simán ér szerintem is.. -
Évi egyszer én is megnézem. Én olyan 6,5-re értékelném.
Szinkron is jó hozzá.
-
gyerekfejjel jó volt anno vhs-en, de amúgy ha most látnám először kb én se pontoznám többre:D -
[2014] - Appleseed Alpha - 7/10
Azoknak, akik a filmeket és a sorozatot nem ismerik nem tudom teljes szívvel ajánlani. A "bele a közepébe" miatt gyakorlatilag semmit sem mond és mutat meg a hőseink múltjából.
Akik pedig ismerik az említett anyagokat, azoknak részben semmi újat nem fog mondani a történet [miközben jó alaposan meg van forgatva minden benne a korábbiakhoz képest].
A techno 21. századi, igazi japán munka [a stáblista elég beszédes].
Aprópopó: aki nem tette volna, a credits után is akad néznivaló. Az írónő itt jól megfogta a teljes Appleseed-univerzum lényegét. Ráadásul, duplán is. -
Knabb #83797 Need for Speed
Nekem jobban tetszett, mint vártam, pedig autóbuzi sem vagyok. Lekötött, élveztem és bizony durván megcsapott egyszer-kétszer a jóöreg NFSIII hangulat: atomdrága, csillivilli, luxusjárgányokkal szakítani miközben a rendőrök is beszállnak a buliba.
Egyedül a zene nem jött át, nyúlhattak volna valamit a játékból. Na meg a rendőrök egykét húzása(üres járőrautós pitmanőver RULZ).
Nem voltak felé nagy elvárásaim, tekintve, hogy "játékadaptáció". De kellemesen csalódtam, bár egyszer nézős marad.
6/10 -
IXEMGabeo #83796 ja meg a Lou Diamond Phillips:DDD -
Nem csak a költségek határozzák meg, hogy egy film gagyi-e vagy sem. -
hiper KOCKA #83794 Az ő filmjeinek a teljes büdzséje annyi mint amit egy ismertebb színész egyetlen filmmel keres. Így nincs min csodálkozni... nagyon gagyik a filmjei egytől egyig. -
Don The Dragon Wilson film csak jó lehet :D -
Oroszlánütés 1994
B*ssza meg Hollywood, meg az egész filmgyártás is... ezt tényleg nem lehet überelni.

1/10 -
IXEMGabeo #83791 Egy Állj vagy lő a mamám, amit kb 20x meglesek mindig és szakadok a nevetéstől 3,8-ra van értékelve az több, mint nevetséges...múltkor mikor megláttam hanyatt dobtam magam, amikor pedig remek film, remek színészekkel, poénokkal... -
Úgy,hogy a 18 éves lányok,fiúk felpontozták... -
honnét tudod, hogy pontoznak az emberek ott?:)
Amúgy az imdb egy irányadásnak nem rossz, de nem kell full komolyan venni, bár a 8 feletti filmek többsége tényleg jó, az 5 alattiak pedig tényleg szarok.. -
Blue Ruin (2013)
Alapvetően érdekes kis film, kellemesen lassú és szépen lassan és érdekesen bontakozik ki a történet. Végeredményben ez is lett a baja mivel a végső fázis már nem sikerült annyira érdekfeszítőre - lehetett volna jobb is. Ettől függetlenül érdemes megnézni mert mégis van vmi egyedi hangulata.
6/10 -
Az a probléma hogy sok emberke csak végletekben tud értékelni... ha látnak egy jó filmet egyből "10-es!!" Minden ami kicsit tetszett nekik, az 10-es... ha nem váltotta be a reményeiket akkor meg 1-es... mintha a 2-9 kimaradna vagy nem is létezne. Ennek lehet oka a csekély életkor, vagy az intellektus alacsony mozgása. De van úgy hogy szándékosan húznak le filmeket, csökkentve ezzel az esélyeit a magas helyezésre.
Csak annyira hiteles ez a lista mint akármelyik filmes blogon található szavazói lista. -
egyáltalán nem hiteles, rengeteg filmet alul vagy túlpontoznak -
megnézed, megvilágosodsz -
IXEMGabeo #83784 Kalandok Sohaországban
FSZ: Charlie Rowe
Érdekes volt, angolok készítették a filmet, de engem pokolian a Pán Péter történetekre emlékeztetett, mivel még a szereplők nevei is totálisan arra asszociáltak (Peter, James Hook, Gilinggalang);) Kellemes kis délutáni 2 részes fantazy szép helyszínekkel... -
imdb általában azért hiteles szokott lenni, csak azért hitetlenkedek ennyire. -
-se