[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Majmok bolygója: Forradalom
Minden tekintetben igényes feltámasztása a klasszikusnak, ezt már az első résszel is bebizonyította, és szerencsére a színvonalat sikerült megtartani a folytatásban is. Nagyon jól összerakott sztorit kapott ez is, izgalmas és kellően feszült, a látvány hibátlan, a majmok személyisége iszonyatosan jól ki lett dolgozva, és számomra talán ez volt a legnagyobb erőssége. Ugye itt már egy intelligens sereggel állnak szemben, tehát a film egészét ők viszik, de kifogástalanul jól írták meg Caesarék karaktereit, az animáció pedig sehol nem hibázik. Az embereknél már éreztem egy kis csalódottságot, hiányzott egy Francohoz hasonló húzóerő. Jók voltak a színészek, Jason Clarke-al sem volt baj, de nem volt meg az a kémia majom és ember között, mint volt az az első részben. Gary Oldmannel mellé lőttem, én azt hittem ő lesz a központi figura, ennél fogva kicsit csalódtam is az ő szerepében. Aztán megvolt a kötelező családvonal mindkét oldalon, amit én annyira nem csípek, viszont nem is túlozták el szerencsére, épp csak hogy keretet adjon a szereplőknek. Kisebb hibákat elvétve még találtam, de nem befolyásolták az élményt.
Abszolút megéri a mozijegy árát, aki teheti menjen el és fizessen érte! Javaslom az eredeti szinkront, mert a majmok magyar hangja kritikán aluli az eredetihez képest.