1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • k0trapali #83814
    Tegnap és ma tartottam egy kis filmnézős napot.

Noé (2014)

Csalódtam! Már az elején nem tetszett a CGI kígyó. Tudom, hogy látomás meg álom meg izé, de akkor is gagyi és komolytalan volt. Az Őrzők is ultra gagyik voltak... Minimaxról szalajtották őket?? Az állatok és egyéb CGI sem nyerte el a tetszésem. Dög unalom volt az egész sok sok szenvedéssel. Bántam volna, ha moziban nézem.

A nő (2013)

Érdekes a sztori, jó a világ és a színészek is jól játszanak, azaz Joaquin Phoenix. Igen, mert kb csak ő van a filmben bajusszal. Ember és mesterséges intelligencia szerelem. Bejön!

Mielőtt meghaltam (2013)

Szeretem az "átváltozó" színészeket, akik egy szerep kedvéért híznak, fogynak, szőrösödnek stb. Jared Leto nagyon jól játszotta a transzit! Ez is bejövős!

Non-Stop (2014)

Tartotta bennem a lelket a film hál' istennek végig! Vártam már nagyon, hogy kiderüljön ki kicsoda meg hány méteren vannak. Délutáni lájtos akciófilmnek csillagos ötös!

Noét vártam a legjobban aztán az tetszett a legkevésbé. Gyenge eresztés.