106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
És szerinted én nem erről beszélek? :D csak filmen is legyen ez. Csak legyen vége. Nincs Morales meg apja fasza. Nincs több pókember...:D -
R.I.P. -
Hát ez már megvolt a képregényben. Ultimate univerzumban ugyanis PP meghalt. -
Háááát, nem győztél meg...
//Tudom, leszarod, de ez van. -
nem igazán értem a need for speed-el kapcsolatos fanyalgást.
nekem pozitív csalódás volt. ahhoz képest, hogy egy teljesen bugyuta filmet vártam (látványilag), meglepően jó lett a végeredmény. a fast and furious részekben ennél tízszer több cgi-baromság volt, itt meg két jeleneten kívül nekem úgy tűnt, hogy mindent rendesen megcsináltak kaszkadőrökkel, nálam ez hatalmas plusz volt. persze a story olyan, amilyen, de itt nem is az a lényeg. nekem hozta a játékok feelingjét, tetszett, mondjuk azokkal már régóta nem játszom.
mindezt úgy mondom, hogy eléggé hc rajongója vagyok mindenféle autós filmnek, és nem a furious félék vannak a listám élén, hanem pl a "le mans", majdnem két óra, minimális dialógus, csak az autók és a motorzaj... -
Captain America-The Winter Soldier 8/10
Az első rész nekem nem tetszett, korrekt film volt, de bántóan középszerű. Ez annál fényévekkel jobb minden téren, az Avengers mellett eddig a legjobb Marvel film egyértelműen. Bár azon én sem tudtam túllépni, hogy hol volt Stark, Hulk meg a többiek.. Veszélyben az egész világ és csak a Kapitány van egyedül, a többiek mit csináltak? Élőben nézték a tv-ben az eseményeket pár sör mellett?:D Legalább valami magyarázat jöhetett volna.. Thor-t még megérti az ember mert egy másik bolygó, de a többieket már nem.. Na de ezt leszámítva tényleg jó volt, csak kicsit kiszámítható. -
Tegnap egyik "ismerősöm" posztolta ezt Facebookon:
"Hogy mekkora te atya ég régen láttam ilyen jó filmet! — a(z) Need For Speed megnézése."
Nincs azon az értelmi szinten, hogy ismerje az iróniát, szóval szerintem komolyan gondolta.
-
ezt a magasröptű "sztorit" kb 10 percben is -
Én már hetek óta letöltöttem, de még mindig nem sikerült rávennem magamat, hogy megnézzem. 2 óra basszus. Nem lehetett volna ezt letudni másfél órában? -
Ezt sem fogom megnézni soha az életben. -
nagy pangás van most filmekből, nehezen vettem rá magam én is -
Részvétem én az ilyen filmet arra se méltatom hogy letöltsem nem hogy megnézni :D -
need for speed
ritkán érzem magam kellemetlenül filmnézés közben, de komolyan én szégyelltem magam.... -
énis moziban 2x nagyon bejött -
Végigszenvedem majd, az akciójelenetek között volt olyan ami lekötött, de amikor jönnek a párbeszédek, jaj. Tudom, ez egy ilyen műfaj. -
Én is ilyesmitől tartok... Megnéztem playerben - 2 óra 16 perc wazzer...
-
Én tegnap 50 perc után kinyomtam. -
Én kéccer láttam. -
Leszedtem már egy ideje, de nincs erőm megnézni... -
AmKap - Winter Soldier
----------------------------------
Kellemes csalodas, tenyleg tetszett, jo kis nyomozos "kemtortenet" lett, bar szamomra a film minden pillanata kiszamithato volt, tudtam elore ki lesz a Winter Soldier, mi fog tortenni Fury-val, stb. Ettol eltekintve izgalmas, jol felepitett film lett. Tobbszor porgettem vissza harci jeleneteket, ami mar eleve jo pont.
Egy dolog viszont nagyon zavart:
Ez a film ugyebar az Avengers mozi utan jatszodik. Ergo az Avengers letezik. Viszont az esemenyek ismereteben teljesseggel nevetseges volt, hogy nem hivtak be az akcioba Starkot es a tobbieket.
Oke, Thor-t hagyjuk, nyilvan elvan a vilagaban es csak intergalaktikus veszelyben erkezik a Foldre (meg ha csajozni akar, whatever).
Mi van Hawkeye-jal? O raadasul egy SHIELD ugynok konyorgom, siman a filmben kellett volna lennie ha mar az egesz film a Shiled-rol szol. Plusz nyilvan pontosan annyira megbizhato Fury szemeben mint Natasha. Starknak is fel kellett volna tunnie, legalabbis Steve-nek azonnal hivnia kellett volna es nem a feka haverjara bizni a repkedos melokat.
Ertem en, hogy ez nem egy Avengers mozi, kisebb koltsegvetes, itt AmKap a foszereplo, ez az O filmje, de akkor legyenek szivesek es 2 percben magyarazzak el, hogy ebben a -igencsak komoly- veszhelyzetben miert nem hivjak Vasembert, merre van Dr.Banner es mit muvel eppen Hawkeye, es kesz.
7/10 azert mehet ra. -
:DDD -
a legjobb az lenne, amelyiknek a végén meghal Parkerk és elsétál a fénybe Ben bácsival. És vége. Soha többé pókember.... -
Ha az eddigi filmek teljesen a képregény vonalán haladnának, akkor már tuti feltűnt volna Vízember, a Skorpió vagy Tarantula... sőt nem egy részben az Oltalmazók is benne voltak amikor Peter visszament Kull kirány idejébe. De vendégszerepelt a Fantasztikus Négyes is aminek keretében a Lény agyba főbe gyepálta pókit. De komolyan: izgalmasabb volt azokat olvasni mint a mostani pókemberes filmeket nézni. -
1996-ban vesztette el a fonalat, azóta se találja... -
hapi #84076 Tini pókocska 2 10/4
Amerika kapitány 2 10/9 -
Igen, de Tobey egyetemi hallgató volt, de az is igaz hogy képregény szerint gimisnek kellett volna lennie. -
Na igen, az az 'emóskodás' nevetséges és teljesen szükségtelen volt. Meg ott a szerelmi szál is egy kalap sz.r volt. Folyamatosan szenvedtek, Peter is, meg MJ is, utóbbi Harry karjaiba menekült, meg már mindent csinált... szörnyű. A szenvedés itt is megvan, de a 2. rész végi merész lépést díjazom. :) Szvsz Andrew inkább néz ki gimis végzős csávónak, mint Tobey vagy James Franco.... :) -
Visszasírod Tobey-t? Tudod az a kib*szott emóskodós buziskodás amit a 3-dik részben levágott, totálisan kitaszította a visszasírható kategóriából... nálam mindenképp.
A régi trilógia utolsó darabja számos sebből vérzett, nagyon elrontották, jellemábrázolás a padlón, történet vacak, hiába volt látványos rettentő ripacs volt az egész film.
Nekem az új pókember sem jön be különösebben, zöld ez még mindig. -
Spidey tinedzser, es az uj reboot jobban visszaadja a comic hangulatat es tortenetet. En varok egy egesz estes Venommalkaroltott pokember filmre. -
Imho mindkét Pokemba ugyanaz a hígfos tiniszereplő volt, gwen detto (nekem Kirsten jobban bejött btw)
Gonoszokról nem tudok mit mondani mert folyton magukkal csesztek ki mindkét részben. -
Nekem sem, Spiderman 1-2-3 pont jó volt ami ebben van, azt jól elődata. Ez az """"új""" 2. rész annyira sem érdekel hogy megnézzem az első után. Kihagyom, ahogy a 3.at is kifogom. -
Az "újabb" rebootokkal nem foglalkozom - nyálgép főszereplő s társaik - a Toby-sokkal nekem meg nem volt bajom. -
viizo #84068 Ha Willem Dafoe Zöldmanója, a második rész Doc-Ocja, vagy a harmadik rész Homokembere nem karizmatikus, akkor nem tudom mi azok :)
Amikor az Amazing Spider-Man első részén gondolkoztam hogy mi is volt benne, alig jutott eszembe, hogy ott a Gyík volt a boss, annyira nem maradt meg a karakter. A második rész Electrója is kb ugyanaz a kategória, egyedül azért jobb mert Jamie Foxx abban a pár percben jól hozza a gyogyós karakterét.
De nyilván én vagyok a kisebbség, mivel a legtöbben az új részeket dicsérik, én meg a régi old-school filmeket sírom vissza. :) -
Hát ezzel én is így voltam. Itt szerintem a főszereplők legalább rendben vannak leszámítva a már korábban írt humanoid dolgot. -
+1 -
Nekem a régi részekben a főszereplőkkel, Tobey Maguire-rel és Kirsten Dunst-al volt a legnagyobb bajom. A csaj csúnya szerintem és a srác is nyomi még pókemberként is egy szerencsétlen. Ezen nem tudtam egy résznél se napirendre térni, nem tudtam beleélni magam az egészbe.... -
Prof William #84064 Engem inkább az irritált már Raimi féle filmekben is hogy a gonoszok nem karizmatikusak...
Általában ilyen szerencsétlen kisemberek akik még a legyet is félve ütik le de aztán amint meglessz a szuper erejük rögtön elhatározzák hogy akkor most gonoszak lesznek.
És ez a jellemfordulásuk valamint a motivációik kb olyan szinten van mint anno a Kretén magazinban a Kovács Pistike képregényekben a gonoszok...
"- Úr Isten mit tettem!
- Erre most nincs idő! Gyorsan állj át a sötét oldalra!
- Jó akkor mostantól gonosz leszek! Muhahahaha!" -
Hát mert a képregényekben amúgy tök életszerű a gonoszok létrejötte :) Szerintem ez a 2. rész sokkal de sokkal jobban visszaadja a képregények hangulatát, mint az eddigi filmek bármelyike. Egyedül azzal nem vagyok kibékülve, hogy Garfield beöltözve úgy néz, ki mint egy humanoid aki most lépett ki az űrhajóból. Igazán kigyúrhatta volna magát rendesen, vagy ha már ez nem ment akkor CGI-vel pakolhattak volna rá némi izmot, hogy ne ilyen viccesen nézzen ki. -
viizo #84062 The Amazing Spider-Man 2 / A Csodálatos Pókember 2
Fórumokon rendszeresen téma, hogy az új Pókember széria jobb sokak szemében, mint a Raimi féle, amit sokan utólag már-már minősíthetetlennek titulálnak. Sajnos én pont úgy vagyok vele, hogy bármelyik Raimi féle filmet jobbnak tartom, mint az új generációnak készített csodákat. Az első rész (nálam) gyenge közepes teljesítménye után egy majdnem ugyanolyan színvonalú folytatás született, ami történetben gyermetegebb, CGI szempontjából pedig gyakorlatilag rosszabb és még rajzfilmszerűbb, mint a Raimi féle epizódok. Csak éppen ez nem egy rajzfilm, és 2014-et írunk.
A film első fél órája után már azon gondolkoztam, ez még az első résznél is rosszabb, viszont később egy picit talán javul a minőség, főként a Gwen féle storyline és végkifejlet miatt. A főgonoszok viccesek: többen leírták előttem, mennyire hiteltelen Electro átváltozása, de ide akár Harry-t is felfűzhetjük, ráadásul utóbbinak az izé.. sérója nálam retinarepedést okozott, ahányszor csak feltűnt.
Visszasírom Sam Raimit, vissza Tobey-t, vissza J.K. Simmons Hírharsona főszerkesztőt, a Bruce Campbell cameo-kat, és a normális frizurákat.
10/5 -
xido #84061 Nekem is Pók 2 lett a mai lehúzandóm a listán...mocskosul sajnáltam,hogy megint a kukába került pár izgalmasnak tűnő jelenet az előzetesből..legfőképpen az,mikor Harry közli és mutatja Peternek,hogy az apja figyeltette őket rendszeresen...azzal a vonallal még el tudnék képzelni egy plusz 15 perces vonalat,hogy Harry is komolyabban átforduljon...amúgy jobban tetszett,mint amennyire lehúzták...