[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
AmKap - Winter Soldier
----------------------------------
Kellemes csalodas, tenyleg tetszett, jo kis nyomozos "kemtortenet" lett, bar szamomra a film minden pillanata kiszamithato volt, tudtam elore ki lesz a Winter Soldier, mi fog tortenni Fury-val, stb. Ettol eltekintve izgalmas, jol felepitett film lett. Tobbszor porgettem vissza harci jeleneteket, ami mar eleve jo pont.
Egy dolog viszont nagyon zavart:
Ez a film ugyebar az Avengers mozi utan jatszodik. Ergo az Avengers letezik. Viszont az esemenyek ismereteben teljesseggel nevetseges volt, hogy nem hivtak be az akcioba Starkot es a tobbieket.
Oke, Thor-t hagyjuk, nyilvan elvan a vilagaban es csak intergalaktikus veszelyben erkezik a Foldre (meg ha csajozni akar, whatever).
Mi van Hawkeye-jal? O raadasul egy SHIELD ugynok konyorgom, siman a filmben kellett volna lennie ha mar az egesz film a Shiled-rol szol. Plusz nyilvan pontosan annyira megbizhato Fury szemeben mint Natasha. Starknak is fel kellett volna tunnie, legalabbis Steve-nek azonnal hivnia kellett volna es nem a feka haverjara bizni a repkedos melokat.
Ertem en, hogy ez nem egy Avengers mozi, kisebb koltsegvetes, itt AmKap a foszereplo, ez az O filmje, de akkor legyenek szivesek es 2 percben magyarazzak el, hogy ebben a -igencsak komoly- veszhelyzetben miert nem hivjak Vasembert, merre van Dr.Banner es mit muvel eppen Hawkeye, es kesz.
7/10 azert mehet ra.