[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #84062 The Amazing Spider-Man 2 / A Csodálatos Pókember 2
Fórumokon rendszeresen téma, hogy az új Pókember széria jobb sokak szemében, mint a Raimi féle, amit sokan utólag már-már minősíthetetlennek titulálnak. Sajnos én pont úgy vagyok vele, hogy bármelyik Raimi féle filmet jobbnak tartom, mint az új generációnak készített csodákat. Az első rész (nálam) gyenge közepes teljesítménye után egy majdnem ugyanolyan színvonalú folytatás született, ami történetben gyermetegebb, CGI szempontjából pedig gyakorlatilag rosszabb és még rajzfilmszerűbb, mint a Raimi féle epizódok. Csak éppen ez nem egy rajzfilm, és 2014-et írunk.
A film első fél órája után már azon gondolkoztam, ez még az első résznél is rosszabb, viszont később egy picit talán javul a minőség, főként a Gwen féle storyline és végkifejlet miatt. A főgonoszok viccesek: többen leírták előttem, mennyire hiteltelen Electro átváltozása, de ide akár Harry-t is felfűzhetjük, ráadásul utóbbinak az izé.. sérója nálam retinarepedést okozott, ahányszor csak feltűnt.
Visszasírom Sam Raimit, vissza Tobey-t, vissza J.K. Simmons Hírharsona főszerkesztőt, a Bruce Campbell cameo-kat, és a normális frizurákat.
10/5