106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Sin City - A dame to kill for - 3/10
    ------------------------------------------

Ez is b+, akkora kalap fos, hogy ihajj. Tomoren:

-Adjuk el megegyszer ugyan azt a szart Eva Green csocseivel es a melyhangu macso narracioval.
    -Forgatokonyv?
    -Minek????
    -Sztori?
    -Majd rogtonzunk valami unalomig ismert bosszu sztorit, semmi bonyolult, semmi meglepo!
    -Uj karakterek?
    -Minek? A regiek is tokre joak!
    -Bruszvilisz?
    -Termeszetesen lesz, 1.5 percre, de akkor mar rairhatjuk a plakatra!
    -Csinaljuk!!!

Ennyit tudok elmondani rola, nevettsegesen szar film.
  • Jim Morrison
    Bocs hogy nem a topikjába linkelem ezt is. De .. De..
  • PhantomAss
    "Edge of tomorrow"
    nagyon bejött a film, az elejétől a végéig lekötött. Sajnos nem 3d-ben láttam, de így is fantasztikus volt. Már a trailerek alapján várós volt, gondoltam is hogy lehet nagy hype lesz aztán a végén vmi unalmas gagyit tolnak majd, de nem így lett, hatalmas pozitív csalódás.
    Az Inception mellett a topon van eddig nálam.
    9/10
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.10.03. 09:47:14
  • Sir Quno Jedi
    Ő az esze miatt van bent, mert jó stratéga, jó taktikus, jó vezető, ravasz és mindig van Q terve is. A többiek túlságosan hozzászoktak, hogy erővel oldják meg a dolgokat, ő meg genyázik, ami sokkal hatékonyabb is tud lenni. Nomeg képes meghozni azokat a végtelenül súlyos döntéseket, amikhez a többieknek sosem lenne gyomra, vagy összeomlanának a súly és a nyomás alatt. Összeteszi amit a többiek tudnak és használja őket egy olajozottan működő gépezetként. Nem számít a saját büszkeséges, vagy érzelmei, hatékony velük és kész. Gyakorlatilag fel(és ki)használja a többieket mindig. Hidegvérrel. Ugyanakkor morálisan is példát mutat, hiszen nem öli meg még a főellenfeleket sem (csak ha nagyon muszáj :D)

A másik csapatban végül is Vasember is csak egy gazdag, különc fegyvergyártó milliárdos exoskeletonban. Csak ő sem piskóta, ha észről van szó, hiszen élvonalbeli géniusz és tudós, megfelelő forrásokkal. Csak ő nehezen szocializálódik, nem szeret csapatban melózni. Nem véletlen adják a vezetést olyanok kezébe, mint Kapi, vagy Darázs.
  • Synchronous
    Batman sima ember mégis benne van az Igazságligában.
  • LasDen #85502
    Belépőszint. Azért ne túlozzunk. Meg ki az, aki egyedül elbírna Darkseiddel? Max Superman, de még ő se nagyon. Átlagos, ez is bullshit. Ha az lenne, akkor a JL közelében nem lehetne. Tény, nem Superman szintű ereje van, de bőven egy ligában játszik Wonder Womannel. Lenyomták, de kit nem?
  • hiper KOCKA
    Nem fitymálom le, de egy Bizarro vagy egy Darkseid benyomná tízóraira... egy átlagos szuperhős, semmi több. Legfőbb képességei a víz alatt lélegzés, telepátia, meg a tengeri élőlények irányítása... van némi szuperereje is, de az csak a belépőszint. Sok képregényben lenyomták, szóval ez van.
  • LasDen #85500
    Nem. Az alapja az ugyan ilyen nevű Justice League arc, amiben Batman, Superman és a többi JL tag is komoly szerepet játszik (főleg, mivel Atlantisz Gothamet és Metropolist rohanja le Boston és más városok mellett), de igen, a főszereplő Orm és Aquaman. Úgy fitymálód le Aquamant, mintha nem érne semmit, pedig ő az egyik legjobb szuperhős...
  • hiper KOCKA
    Ha jól vettem ki az igazi nagyágyúk ebben csak mellékszereplők... ehelyett van akvafitnesszman.
  • LasDen #85498
    Amíg várok BvS-re addig tökéletes lesz :D
  • Prof William
    Hát igen úgy tűnik a jövőben az emberiség elvesztette a messze hordó fegyverek készítéséének a titkát, szóval, bár utaznak csillagok között de a mindenféle intergalakikus mocsadékot, karddal és bottal győzik le. :) Mert az a menő. :) Lelőni azt mindenki tudná őket. :)
  • vérpocok
    7500 (2014)

Ígéretesen indul utána átmegy valami érthetetlen hülyeségbe az egész film... a vége poént is jó pár filmnél ellőtték már, semmi újdonsággal nem kecsegtet a sztori. Tudni kell hogy az egész horrortörténet egy utasszállító repülőn játszódik, az ilyen filmek pedig könnyen unalomba fulladhatnak ha nem tudják folyamatosan fenntartani a feszültséget vagy nem hoznak valami fordulatot illetve újszerűséget az eseményekbe.

Látszik hogy a készítők sokáig nem akarják tudatni a nézővel hogy mi is történik itt, de én bizakodni kezdtem mikor megtalálták a kis fadobozt és előkerült belőle egy Shinigami baba... (az animékben Halálisten, aki eljön a lelkedért)

Reméltem hogy ezen a vonalon folytatódik tovább a történet, de aztán ez semmi szerepet nem kapott, felesleges mellékszál volt amit lerendeztek 2 perc alatt... Takashi Shimizu ezután olyan ordenáré módon szórja a szemetet az arcomba hogy még azt is megbántam hogy a trailert megnéztem anno, nemhogy a filmet.

Én már a Grudge-ot se bírtam annyira tőle, de ezzel a filmmel végleg beírta magát a kontár rendezők naplójába (nálam mindenképp). Volt néhány ijesztő jelenet, de sajna nagyon szar irányba vitte el a sztorit... a Shinigami vonalon kellett volna maradni... kár ezért a baklövésért, jó film is lehetett volna belőle.

5/10
    Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2014.10.02. 18:36:20
  • IMYke2.0.0.0
    "Jack Reacher"

Egyébiránt, újra megnéztem a filmet, és az ominózus jelenetről mutatnék egy képet:

Kép:

Szóval, nem kapott teljes erejű ütést, az ütő behajló közepe suhintotta meg kicsit. Az ajtófélfa nagyon felfogta azt az erőt.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.02. 18:23:26
  • DantesHUN
    Nem. Még mondják is a filmben a félelem által kiváltott feromonokat észleli a szörny. A néger gyerek is bebújik egy üvegbúra alá, és nem is eszi meg a szörny. Tehát ha nem érzi a szagod: nem is lát, nem is észlel.

A helikoptert meg a fegyvert általánosságban értettem, nem az űrhajó töröttekre. A film eleji csata jelenetben is, csak ezzel a csoda karddal harcolnak a szörnyek ellen: Will papa jól kardoz egyet. Mert? Távolról nem jobb lenne?
  • Bokafix2
    A film valóban ratyi,

de....

pár dolgot kicsit benéztél... a "félelem szaga" itt nem szó szerint értendő, hiába vesznek fel szkafandert semmi értelme nem lett volna, mivel azok a lények olyan pszichés képességekkel rendelkeznek hogy megérzik ha valaki fél... lehet rajta szkafander vagy azbesztruha vagy állhat akár egy hegy mögött.

Tank helikopter és lőfegyver abban a szituációban szóba sem jöhetett hisz ha nem figyeltél volna, balesetet szenvedtek és megszakadt az összeköttetés is a többiekkel tehát magukra voltak utalva és azokra a cuccokra amik a hajójukon voltak.

Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2014.10.02. 16:26:08
  • DantesHUN
    Föld után. Ez de egy gagyi film.

Nem szokott zavarni, (nagyon nem szokott zavarni )a logikátlanság , ha amúgy a fim jó. Jók a szereplők, jó a látvány, jó a szotry, hát belefér, nem várok túl sok értelmet, egy látvány filmtől. Egyszer megnézem, jól van. Annyit is ér. Ilyenkor a butaságok megbocsájthatók.

Na de ez? A kis néger gyerek...áh.

A film nem logikátlan, hanem egyszerűen...nem tudom, 5 éves gyerek logikusabb történetet írna.
    Aha, van egy ilyen, nem tudjuk honnan és miért embereket támadó agyaras karmos kutyámajom vagy medvedisznó, vagy nem tudom mi.

Ami megérzi a félelem szagát. Akkor mi a pék fütyköséért nem vesznek fel az emberek egy tetves szkafandert?! Miért? Miért? Ne, menjünk át zen-buddhistába..és nyugodjunk meg....amúgy meg nem Will haver kéne ide, hanem Cesar Millan a kutyasuttogó, ő biztos lenyugtatná ezeket a hülye szörnyeket...

Ja, és egy ilyen szupi, csőből kijövő óriás svájci bicskával harcolunk ellenük. Hova lettek a jövőben a lőfegyverek? Egy szkafanderes puskás alak hatásosabb lenne. Sőt, egy tank, egy helikopter? Mit tenne a szörny egy tank ellen? Csúnyán össze karmolja? Sőt , miért nem harci robotokat, drónokat vetünk be? Az gép, nem gép, a szörny számára láthatatlan...de nem. Le kell kardozni őket. Miajószagú?!

A földünk meg szennyezett. Mi? A Road című filmben, az volt a látvány világ. A Föld nem tűnt szennyezettnek, inkább paradicsominak. Ha szennyezett, hogy élnek meg az állatok, és növények? Alkalmazkodtak? Hogy? Ők miért nem pusztultak meg? És mi a szennyezés? Rossz a levegő? Vagy sok a oxigén? Nem volt világos, csak annyi: be kell szipákolni időnként egy pilóta kekszet, és akkot tudunk levegőt venni. Egy gáz maszk nem lenne jobb?

Na meg a földi élő világ. Valamelyik nap, láttam sokadjára a Fészkes Fenevadak c. vígjátékot. Aki nem ismerné: az állatkertből a látogatottság növelése érdekében ki kell tenni a cuki állatokat, és emiatt a gondozók minden cuki állatot vérengzőnek akarnak beállítani. Ja. Vártam már, mikor tűnnek fel a macskamacik, és rágják meg a kis néger gyerek zoknijának szélét...

Jó persze a támadó páviánok meg az óriás sas( amire kellet volna animálni egy USA zászlót szerintem!) veszélyes. Csak mégse érzem annak.

De a szörnyet se értem. Amúgy mindem filmben hülyeség, hogy egyszerű karmos agyaras szörnyet nem tudnak lenyomni az emberek, a modern fegyverekkel. Anno az Alien-ben még elment. Bár ott is vicces volt a második rész, hogy a katonáknak a jövőben még egy vacak éjjellátójuk sincs, hogy lássák ha jön a szörny. De azért az jó film volt. De szerintem, mára ez a jön a szörny és jujujuj, ez gagyi. Az ötlet is gagyi. Nem tudom elhinni ,hogy a modern fegyverek, gépek harci robotok jövőjében, a szörnyekkel nem lehet bírni. Kardos félelem nélküli komor Will bácsi kell...Na mindegy.

Vártam a film végére, hogy kiderül: álom az egész, Will egy szellem, vagy...valami trükköt, de semmi? Kár.

Ja, és hurrá hurrá , sikerült leadni a jelet, jön a mentő csapat...és addig az az artériás Will papa mit is csinált? Hogy bírta ki, amikor az egész filmben ott döglődött? És a fiacskája? Majdnem belehalt amíg át ment az erdőn, és? Utána hogy ment vissza? Minden baj nélkül vissza slattyogott? Volt elég pilótakeksz mindkettőjüknek? Vagy az űrhajó roncsban nem kell? Meg mit ettek? Mert napokig kóborol kis Will az erdőben, akinek valami K betűs hülye neve van, de enni és inni nem kell neki? Csak a lapos bigyó a levegőhöz? Meg ellenméreg, amikor csúnyán megmérgezi egy pióca szerű meztelencsiga szottyadék.

Ez a film annyira röhejesen szar. Pedig nem szokott zavarni a hülyeség és agyatlanság, ha jól tálalják. Nem várok többet egy filmtől, mint amit nyújtani tud, de ez alúlmúlja ezt.
  • LasDen #85491
    Fuck, az SG összeomlásban oda lett az írásom :( Írhatom újra (bár végülis ugyanott tartok majd, mintha nem írtam volna)

Az ember tragédiája (2011)

Nem vagyok nagy olvasó, de ezt anno suliban olvastam. Akkor nem volt olyan nagy hatással rám.
    De ez a film egy igazi kihívás. Már a maga 2 óra 40 perces játékideje sem semmi, de az eredeti szöveg még megdobja. Aztán Jankovics néhol pszichedelikus és egyedi látványvilága is oda tesz. Bevallom soha nem tudtam egyhuzamban az első pillanattól az utolsóig megnézni, csak 2 részletben. Meg azóta rengetegszer 1-1 jelenetet.
    Usztics Mátyás fantasztikus munkát végzett Luciferként. Hatásos és meggyőző hangja volt. Persze ebben sokat segített Madách szövegkönyve is. De mellette a többiek is nagyszerűek voltak. Széles is, aki közel tökéletesen kihozta Ádám vívódását. A színek mind-mind egyedi látvánnyal és hanggal rendelkeztek. A jövőbeli képek egészen okosak voltak egyszerűségükhöz képest.
    Viszont a 23 évnyi munka és hadakozás, hogy be tudják fejezni, meglátszik a filmen. A 4:3 még annyira nem baj, de az animáció sokszor bántóan együgyü. Sokszor csak képkocka követ képkockát igazi animáció nélkül. Állóképek sorozata. Ami így kicsit megnehezíti a megtekintést. Bár nemtudom időben melyik szín mikor készült, de talán a legmozgalmasabb a Konstantinápolyi szín. Szinte folyamatosan minden mindig mozog, mint egy ízig vérig animációs filmben és az egész élettel teli.
    Sajnálatos, hogy ilyen lett, bár ettől még a film nagyon jó...
    8/10
  • Tikal #85490
    lol, hagyjuk már...
  • ZilogR
    Itt a lista
  • genndy
    A Beginssel semmi baj nincs, korrekt eredetfilm. Amit esetleg fel lehet róni neki, hogy lassú. A Risessel már kissé elszállt, ez igaz, a trilógiában nekem is ez tetszik legkevésbé. Viszont mindkettőt meg tudom neki bocsátani a zseniális DK miatt.
    (Megmondtam: nem fogom azt mondani, hogy van rossz filmje, mert nincs.)
  • LasDen #85487
    khmBatman Beginskhm khmDKRiseskhm...
  • Kongy
    Nolan nem csinál rossz filmet, max olyat, ami nem jön be :D Memento nem a szívem csücske. De nem mondom, hogy rossz film.
  • genndy
    Bale ritkán fog mellé filmben. Interstellar moziban nézős lesz, JÓ LESZ (de ha nem, akkor is azt fogom mondani hogy az volt, tökmindegy, Nolan nem csinál rossz filmet és pont ), ez nem. Mármint az Exodus nálam nem lesz moziban nézős.
  • Kongy
    Ez jó film lesz. Remélem lesz olyan jó, mint a Gladiátor. Meg amit még nagyon várok az az Interstellar.
  • cylonflatus
    Transsexuals 4?
  • IMYke2.0.0.0
    Én is emlékszem erre. Az extrákig én se akartam elhinni, hogy ő csinálta.
  • IMYke2.0.0.0
    Konkrétan örülök. Tom is, Rosamund is lesz, remélem :)
  • genndy
    DVD extrákban benne van. Ha nem sikerült volna, összevágják, vagy összeCGI-zik, de nem kellett, ha jól emlékszem a hatodik felvételre sikerült ez, ami a filmben is benne van (csak gyors a váltás, mert el kellett vágni Pearlman vigyorgását, mondja is hogy "I fucked up").
  • LasDen #85479
    erről olvastam. A stúdió ugye klasszikusan össze akarta vágni, ahogy bemegy, de Weaver ragaszkodott hozzá, hogy megcsinálja. Nem is tudom hány hétig gyakorolta a dobást. :D
  • cobol
    The Homesman 7/10

Lassú,de érdekes film! Bátran ajánlom mindenkinek.

Hilary Swank nagyon ronda a filmben :)
  • RatBaG #85477
  • Bucser
    Megneztem ennek az uj Keanu Reeves filmnek a traileret. (john wick)

Csak en erzem ugy, hogy az antihosokkel tomott bosszufilmek reneszanszukat elik a Taken ota?
  • Jim Morrison
    lesz (Jack Reacher: Never Go Back), de nem találtam évszámot. Valszeg 2016-17-ben jön majd.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, láttam a film elején (kép), hogy könyvből készült. Remélem, lesz folytatás is. Nagyon azért kiabál.

Kép:
  • Kongy
    Meg persze! Azt is szerettem, már kétszer láttam :)
  • genndy
    Könyvekből van vagy egy tucat, mind jó. Szerintem lesz még megfilmesítve JC-történet.

Kongy: Oblivion azért megvolt?
  • IMYke2.0.0.0
    Kevésbé epilepsziás, de vannak részek még.

Rosamund Pike meg túl a 30-on is bombanő.
    Szerk.: És imádtam, hogy nem british english-ül beszélt.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.01. 09:28:00
  • Mentol
    Aki látta már a TranszNeműRobot-os filmnegyedik részét, attól kérdem: még mindig epilepsziás az operatőr?

Rosamund Pike: basszus, nem is tudtam, hogy ez a neve a csajnak (szerintem, rendkívűl csábító).
  • Kongy
    Na, újabb TC film, amit nem láttam. Ma pótolom :D
  • IMYke2.0.0.0
    [2012] - imdb "Jack Reacher" - 9/10
    Ahogy Tom lenyomta ezt is, te jó ég! Engem rohadtul nem érdekel, hogy egy baseball ütő tockostól a valóságban akár habzó-szájú-szotyi-agyú lett volna, de nagyon odatette ezt a szerepet is. Szabályosan, hitelesen, és izgalmasan.
    Rosamund Pike meg egyszerűen bombanő még mindig, élmény volt nézni.
    A történet végig fenntartotta az érdeklődésemet, holott insider módon ugye mutatta az elkövető(ke)t, jó volt a kémia a főszereplőink közt, volt izgalom, ótóka, harc, és mekkora elégtétel volt a feloldás a végén, igeeeen!
    Na, ebből jöhetne egy második rész! Akár tévésorozat is wazzer! Ugye nincs?