[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DantesHUN #85492 Föld után. Ez de egy gagyi film.
Nem szokott zavarni, (nagyon nem szokott zavarni )a logikátlanság , ha amúgy a fim jó. Jók a szereplők, jó a látvány, jó a szotry, hát belefér, nem várok túl sok értelmet, egy látvány filmtől. Egyszer megnézem, jól van. Annyit is ér. Ilyenkor a butaságok megbocsájthatók.
Na de ez? A kis néger gyerek...áh.
A film nem logikátlan, hanem egyszerűen...nem tudom, 5 éves gyerek logikusabb történetet írna.
Aha, van egy ilyen, nem tudjuk honnan és miért embereket támadó agyaras karmos kutyámajom vagy medvedisznó, vagy nem tudom mi.
Ami megérzi a félelem szagát. Akkor mi a pék fütyköséért nem vesznek fel az emberek egy tetves szkafandert?! Miért? Miért? Ne, menjünk át zen-buddhistába..és nyugodjunk meg....amúgy meg nem Will haver kéne ide, hanem Cesar Millan a kutyasuttogó, ő biztos lenyugtatná ezeket a hülye szörnyeket...
Ja, és egy ilyen szupi, csőből kijövő óriás svájci bicskával harcolunk ellenük. Hova lettek a jövőben a lőfegyverek? Egy szkafanderes puskás alak hatásosabb lenne. Sőt, egy tank, egy helikopter? Mit tenne a szörny egy tank ellen? Csúnyán össze karmolja? Sőt , miért nem harci robotokat, drónokat vetünk be? Az gép, nem gép, a szörny számára láthatatlan...de nem. Le kell kardozni őket. Miajószagú?!
A földünk meg szennyezett. Mi? A Road című filmben, az volt a látvány világ. A Föld nem tűnt szennyezettnek, inkább paradicsominak. Ha szennyezett, hogy élnek meg az állatok, és növények? Alkalmazkodtak? Hogy? Ők miért nem pusztultak meg? És mi a szennyezés? Rossz a levegő? Vagy sok a oxigén? Nem volt világos, csak annyi: be kell szipákolni időnként egy pilóta kekszet, és akkot tudunk levegőt venni. Egy gáz maszk nem lenne jobb?
Na meg a földi élő világ. Valamelyik nap, láttam sokadjára a Fészkes Fenevadak c. vígjátékot. Aki nem ismerné: az állatkertből a látogatottság növelése érdekében ki kell tenni a cuki állatokat, és emiatt a gondozók minden cuki állatot vérengzőnek akarnak beállítani. Ja. Vártam már, mikor tűnnek fel a macskamacik, és rágják meg a kis néger gyerek zoknijának szélét...
Jó persze a támadó páviánok meg az óriás sas( amire kellet volna animálni egy USA zászlót szerintem!) veszélyes. Csak mégse érzem annak.
De a szörnyet se értem. Amúgy mindem filmben hülyeség, hogy egyszerű karmos agyaras szörnyet nem tudnak lenyomni az emberek, a modern fegyverekkel. Anno az Alien-ben még elment. Bár ott is vicces volt a második rész, hogy a katonáknak a jövőben még egy vacak éjjellátójuk sincs, hogy lássák ha jön a szörny. De azért az jó film volt. De szerintem, mára ez a jön a szörny és jujujuj, ez gagyi. Az ötlet is gagyi. Nem tudom elhinni ,hogy a modern fegyverek, gépek harci robotok jövőjében, a szörnyekkel nem lehet bírni. Kardos félelem nélküli komor Will bácsi kell...Na mindegy.
Vártam a film végére, hogy kiderül: álom az egész, Will egy szellem, vagy...valami trükköt, de semmi? Kár.
Ja, és hurrá hurrá , sikerült leadni a jelet, jön a mentő csapat...és addig az az artériás Will papa mit is csinált? Hogy bírta ki, amikor az egész filmben ott döglődött? És a fiacskája? Majdnem belehalt amíg át ment az erdőn, és? Utána hogy ment vissza? Minden baj nélkül vissza slattyogott? Volt elég pilótakeksz mindkettőjüknek? Vagy az űrhajó roncsban nem kell? Meg mit ettek? Mert napokig kóborol kis Will az erdőben, akinek valami K betűs hülye neve van, de enni és inni nem kell neki? Csak a lapos bigyó a levegőhöz? Meg ellenméreg, amikor csúnyán megmérgezi egy pióca szerű meztelencsiga szottyadék.
Ez a film annyira röhejesen szar. Pedig nem szokott zavarni a hülyeség és agyatlanság, ha jól tálalják. Nem várok többet egy filmtől, mint amit nyújtani tud, de ez alúlmúlja ezt.