[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
7500 (2014)
Ígéretesen indul utána átmegy valami érthetetlen hülyeségbe az egész film... a vége poént is jó pár filmnél ellőtték már, semmi újdonsággal nem kecsegtet a sztori. Tudni kell hogy az egész horrortörténet egy utasszállító repülőn játszódik, az ilyen filmek pedig könnyen unalomba fulladhatnak ha nem tudják folyamatosan fenntartani a feszültséget vagy nem hoznak valami fordulatot illetve újszerűséget az eseményekbe.
Látszik hogy a készítők sokáig nem akarják tudatni a nézővel hogy mi is történik itt, de én bizakodni kezdtem mikor megtalálták a kis fadobozt és előkerült belőle egy Shinigami baba... (az animékben Halálisten, aki eljön a lelkedért)
Reméltem hogy ezen a vonalon folytatódik tovább a történet, de aztán ez semmi szerepet nem kapott, felesleges mellékszál volt amit lerendeztek 2 perc alatt... Takashi Shimizu ezután olyan ordenáré módon szórja a szemetet az arcomba hogy még azt is megbántam hogy a trailert megnéztem anno, nemhogy a filmet.
Én már a Grudge-ot se bírtam annyira tőle, de ezzel a filmmel végleg beírta magát a kontár rendezők naplójába (nálam mindenképp). Volt néhány ijesztő jelenet, de sajna nagyon szar irányba vitte el a sztorit... a Shinigami vonalon kellett volna maradni... kár ezért a baklövésért, jó film is lehetett volna belőle.
5/10
Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2014.10.02. 18:36:20