106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Palpatine több száz csillagrendszer felett uralkodott, ezek egy részét Dooku-ra bízta míg különleges jogokat nem kapott a Galaktikus tanácstól hogy a lázadónak beállított jedi rendet eltörölje. Ekkor ő lett az abszolút vezér, már ő uralta a galaxist. Attól hogy a második halálcsillag elpusztult és Palpatine valamint Vader meghaltak attól még a birodalom megmaradt, sok katonai vezető, szenátor és előkelőség maradt még akik különböző jogokkal bírtak amit az uralkodótól kaptak.
Szóval két nagyfőnök halálával még nem lehet cakkompakk az egész birodalmat eltörölni.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2014.11.30. 01:13:51 -
én csak egyet láttam:) -
Akkor ennyi erővel miért vannak még sithek? :D Egy a válaszom: pénz. -
mindenki a fekával van elfoglalva, de engem jobban érdekel miért vannak még stormtrooperek meg TIE? Mégse győztek a lázadók, hát hány halálcsillagot kell még szétrobbantani szerencsétleneknek? :D -
Rony94 #86706 Szerintem csak trollkodik. -
Ne kezdd már te is bammmeg. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na latod lehet ezt kulturaltan is... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legközelebb spoilerbe -
Hát ahogy elnezem 1 napja minden masodik poszt a star warsrol szol. Kerdezte valaki lehet e már tudni, hogy ki lesz a Sith nagyúr én meg tettem rá egy lehetseges választ.
-
mióta star wars forum ez te szerencsétlen? -
továbbiakban ilyesmiket lehetne spoilerbe? kösz... -
Szivargott ki ilyen concept art. Darth Revan -
Netmániás #86698 Addig volt meg a STAR WARS érzés, amíg fel nem tűnt a bamba rohamosztagos néger... :( -
Ki lesz a sith nagyúr, lehet már tudni?
Mert az írott történet szerint Luke és Mara Jade fia lesz a sötét jedi és állítólag visszatér Sidious ilyen mechanikus testben. Persze ettől a filmben eltérhetnek. -
Én nem, viszont legutóbb, mikor nosztalgiáztam a régi filmeken, ezt találatm: (xD)
-

//Emlékszik még valaki a Kunta Kintére? :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.29. 19:45:45 -
Jango, a rabszolga! -
Boba Fett (?). -
Szerintem túl lendülhetnénk ezen a fekete rohamosztagos témán. ;)
Róla van szó (John Boyega), tehát nem egy statiszta. Hogy a szerepe mi lesz az még ha jól látom kérdés. -
Vagy inkább tájékozott?? -
-
Han Solo is volt stormtrooper szerelésben. Nem kell messzemenő következtetéseket levonni, abból a pár másodperces jelenetből. -
Nyilván van, de azért kell gondolkodni :P -
Nem is te lennél. Annyira nevetséges vagy. -
sznob-e vagy? -
DantesHUN #86685 Valami regényből? H. G Wells. regényéből...műfajteremtő. Valami regény? Még ilyet. -
Prof William #86684 Ez valami 1800-évek beli regényből készült és abban is jövő volt a lényeg.
A Morlockok meg Eloik ott is fontosak voltak. -
Guardians of the Galaxy
Fasza, latvanyos, humorat faszan eltalaltak, igazi porgos szorakoztato film. Egyik legjobb Marvel cucc szerintem, pedig nem vagyok oda ertuk. Varom a folytatast.
8/10
Dawn of the Planet of the Apes
Hat az elso ora elegge el lett huzva, oke, fel kell a sztorit epiteni, de ha fel oraval rovidebbe vagjak, mint az elso reszt, sokkal szorakoztatobb lett volna. De igy is jo lett, mert a film masodik fele nagyon rendben volt. Mondjuk a foszereplo faszi helyett lehetett volna valami nevesebb, szimpatikusabb karaktert is talalni szvsz. Johet a 3. resz.
7/10
Teenage Mutant Ninja Turtles
Bugyuta az egesz film, ugy ahogy van. Szanalmas poenok, iszonyat bena Foxxal, tipikus egyszer nezos film, amit az ember masnap mar el is felejt teljesen. Jo, csodat nem lehetett tole varni, de ez igy is eleg karcsura sikeredett.
4/10
Lucy
Ez is kifejezetten tetszett, vegig porgos, SJ-hoz passzol ez a szerep is, Morgan Freeman es a az Oldboyos faszi miatt +1 pont, utolso 10 perc meg szerintem qrva jo volt.
7.5/10
Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.29. 09:59:18 -
[2014] - (imdb) - "Before I Disappear" - 8/10
(2014.11.28)
Jó film. Tényleg. Nem akció film.
Ha a lúzer főszereplőt (Shawn Christensen alakítja - ő írta és rendezte) a film első negyedében pofán szeretnéd ba... csapni, akkor jó úton jársz.
Lassan állnak össze a részletek [melyek nem is annyira titkosak], a történet pedig mindent el is követ, hogy valami élet szaga legyen, és ehhez kellően hatásos eszközöket vet be. A résztvevő kamera révén nem látunk mindent, és ez így jó.
A főszereplőnk anyag és dolgok hatása alatti/miatti látomásai is megérnek egy misét, és ezeket tényleg ötletesen építették be.
Ja, és itt a zenés-táncos jelenet, amit a korábbi filmnél hiányoltam. A zene, a filmbeli klippel tényleg frankó. Még nekem is tetszett, holott nem vagyok ennek a stílusnak a rajongója (***).
A fiatal hölgyikére szerintem érdemes lesz odafigyelni a későbbiekben. Nem csak azért, mert (még ennél is) mutatós(abb lesz), hanem mert valóban tehetségesnek, sokrétűnek tűnik.
Trailer - tele van spoilerrel! Csak akkor nézd meg, ha tutira nem érdekel a film!
*** = Shawn Christensen írta, és a saját bandája adja elő: "Goodnight Radio...Sophia So Far". Itt a rövidfilmes változata. A "Before I Disappear"-ben már nagyobb a lányka és a koreográfia is pontosabb. -
gombabácsi #86681 Interstellar
Bullshit, lufi, végtelenül ostoba film.
De a legpontosabb jellemzése talán ez lehetne: meztelen a király. -
Reszkessetek betorok :D -
Darth Vader hangja
-
Lehet, hogy kém(?) -
hiper KOCKA #86677 "Mondj egy amerikai filmet amiben nincs feka."
Star Wars IV. -
Az Időgép 2002
Előre szólok, hogy spoileres lesz az írás. Ugye köztudott, hogy imádom az időutazós filmeket. Ezt a filmet még régebben láttam, vagyis max az elejét, valamelyik csatornán. Az eléggé megfogott, de aztán valamiért nem néztem végig. Most pár évvel később rátaláltam, hogy ez lehet az a film, aminek anno az eleje tetszett. Na meg is néztem. Hát emberek, kb az első fél óra értékelhető belőle. Nagyon jól indul. Hangulatos zene, látvány is nagyon ott van, és megragadja a figyelmed a sztori, egészen addig, amíg el nem kezdődik a jövőbe utazás. Ott borul minden, érdektelenné válik minden. Ami meg főleg kár volt, az az, hogy előre utazik a főszereplő az időben valami horribilisan távoli korba, ahol a föld alatt szörnyek élnek, a föld felszínén meg törzsi szinten élő emberek.... Azt nem értem, hogy ezt miért kellett... Semmi értelme nincs. A választ nem találja meg arra, hogy miért nem tudja megakadályozni a barátnője halálát, helyette inkább felszed egy bennszülött bigét. Ez aztán tanulság. A gagyi bábukról már nem is beszélek.... A látvány amúgy nagyon jó, egészen addig a pontig, míg meg nem jelennek a gonosz, föld alatt lakó szörnyecskék.... Nagyon kínos. Jó film is lehetett volna, ha az első fél óra alapján kellene értékelni 8/10-et kapna, amúgy meg egy gyenge 5/10 -
nem, nem csak klónokból... -
Rony94 #86674 A néger stormtrooper már csak azért is érdekes, mert ugye a birodalmi hadsereg klónokból áll, Jango Fett klónjaiból.......aki fehér. Persze az is benne van hogy a katonaságba bárki beléphet. De én is arra tippelek hogy többé-kevésbé egy fontos szereplő lesz. -
a Fórum Hungary december 17-re szeretné.... -
Ezen dobtam egy hátast "talán Lando" WTF..... mire gondoltál eddig sőtét bőrű lation vagy mi?:) -
Épp alattad linkeltem.... :P Anakin meg Darth Sidious azért szépen kicsinálták...
Amúgy tök poén, hogy pont 10 éves lesz jövőre a legutóbbi SW rész. Nem is kellett olyan sokat várni a folytatásra. DE ahogy a Disney-t ismerem, Mo-n lesz 2016 január mire kijön....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.28. 22:34:24