1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • zaki
    Guardians of the Galaxy

Fasza, latvanyos, humorat faszan eltalaltak, igazi porgos szorakoztato film. Egyik legjobb Marvel cucc szerintem, pedig nem vagyok oda ertuk. Varom a folytatast.

8/10

Dawn of the Planet of the Apes

Hat az elso ora elegge el lett huzva, oke, fel kell a sztorit epiteni, de ha fel oraval rovidebbe vagjak, mint az elso reszt, sokkal szorakoztatobb lett volna. De igy is jo lett, mert a film masodik fele nagyon rendben volt. Mondjuk a foszereplo faszi helyett lehetett volna valami nevesebb, szimpatikusabb karaktert is talalni szvsz. Johet a 3. resz.

7/10

Teenage Mutant Ninja Turtles

Bugyuta az egesz film, ugy ahogy van. Szanalmas poenok, iszonyat bena Foxxal, tipikus egyszer nezos film, amit az ember masnap mar el is felejt teljesen. Jo, csodat nem lehetett tole varni, de ez igy is eleg karcsura sikeredett.

4/10

Lucy

Ez is kifejezetten tetszett, vegig porgos, SJ-hoz passzol ez a szerep is, Morgan Freeman es a az Oldboyos faszi miatt +1 pont, utolso 10 perc meg szerintem qrva jo volt.

7.5/10
    Utoljára szerkesztette: zaki, 2014.11.29. 09:59:18