1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "Before I Disappear" - 8/10
    (2014.11.28)

Jó film. Tényleg. Nem akció film.
    Ha a lúzer főszereplőt (Shawn Christensen alakítja - ő írta és rendezte) a film első negyedében pofán szeretnéd ba... csapni, akkor jó úton jársz.
    Lassan állnak össze a részletek [melyek nem is annyira titkosak], a történet pedig mindent el is követ, hogy valami élet szaga legyen, és ehhez kellően hatásos eszközöket vet be. A résztvevő kamera révén nem látunk mindent, és ez így jó.
    A főszereplőnk anyag és dolgok hatása alatti/miatti látomásai is megérnek egy misét, és ezeket tényleg ötletesen építették be.
    Ja, és itt a zenés-táncos jelenet, amit a korábbi filmnél hiányoltam. A zene, a filmbeli klippel tényleg frankó. Még nekem is tetszett, holott nem vagyok ennek a stílusnak a rajongója (***).
    A fiatal hölgyikére szerintem érdemes lesz odafigyelni a későbbiekben. Nem csak azért, mert (még ennél is) mutatós(abb lesz), hanem mert valóban tehetségesnek, sokrétűnek tűnik.

Trailer - tele van spoilerrel! Csak akkor nézd meg, ha tutira nem érdekel a film!
    *** = Shawn Christensen írta, és a saját bandája adja elő: "Goodnight Radio...Sophia So Far". Itt a rövidfilmes változata. A "Before I Disappear"-ben már nagyobb a lányka és a koreográfia is pontosabb.