[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az Időgép 2002
Előre szólok, hogy spoileres lesz az írás. Ugye köztudott, hogy imádom az időutazós filmeket. Ezt a filmet még régebben láttam, vagyis max az elejét, valamelyik csatornán. Az eléggé megfogott, de aztán valamiért nem néztem végig. Most pár évvel később rátaláltam, hogy ez lehet az a film, aminek anno az eleje tetszett. Na meg is néztem. Hát emberek, kb az első fél óra értékelhető belőle. Nagyon jól indul. Hangulatos zene, látvány is nagyon ott van, és megragadja a figyelmed a sztori, egészen addig, amíg el nem kezdődik a jövőbe utazás. Ott borul minden, érdektelenné válik minden. Ami meg főleg kár volt, az az, hogy előre utazik a főszereplő az időben valami horribilisan távoli korba, ahol a föld alatt szörnyek élnek, a föld felszínén meg törzsi szinten élő emberek.... Azt nem értem, hogy ezt miért kellett... Semmi értelme nincs. A választ nem találja meg arra, hogy miért nem tudja megakadályozni a barátnője halálát, helyette inkább felszed egy bennszülött bigét. Ez aztán tanulság. A gagyi bábukról már nem is beszélek.... A látvány amúgy nagyon jó, egészen addig a pontig, míg meg nem jelennek a gonosz, föld alatt lakó szörnyecskék.... Nagyon kínos. Jó film is lehetett volna, ha az első fél óra alapján kellene értékelni 8/10-et kapna, amúgy meg egy gyenge 5/10