106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
miért kéne kérni? kérni olyat kell ami nincs... -
Nem kell kerni, jon majd egy honap mulva kb :D -
Interstellart nem hiszem el, hogy senki nem kérte nCore-on.... :( -
Hulk vs Thor (2009)
Szegény Thor, szépen összehajtogatták... de jobban belegondolva, esélye sem volt. A tanulság: ha valami nagyot és zöldet látsz, futáááááááás.
8/10 -
Meg néztem pár filmet,de minek?!
Birdman,4/10 unalmas volt,volt pár jó jelent de ennyi.
Wild Card,4/10 ez is gyenge volt.A szereplőkben semmi eredeti,csak a vontatott nevetséges karakterek.
The angriest man in brooklyn ez is 4/10,már nagyon untam.Próbáltak erős drámát csinálni de nem jött össze.
Best of me,3/10 klisé 1000-rel.
-
Murican sniper 6.5/10 -
a varázsnyílpuska a végén mindent vitt :D -
Vicces az egeszben az, hogy velemenyem szerint jol indult a film a bevezetes es a narracio teljesen rendben volt, akar lehetett volna jobb a film, ha azt a vonalat folytatjak es nem mennek at egy agyatlan es kreten csak az eroszakot eloterbehelyezo sztoriva az egesz es igy meg az osszeeskuves tortenetvezetesi resze is jelentektelen lett, mert annyira elnyomta a tobbi alacsonyszinvonalu csak a latvanyra fokuszalo megvalositas. -
A film végi final fight miatt én egy 7-est adok rá. Nem aprózzák el a végét hogy 2 lövés és fekszik a maci... kemény kézitusa, késharc, lobogó tűz... nem volt gyenge. De azért itt-ott tényleg van egy kis üresjárat. -
Sin City 2
A történet gyenge, a karakterek unalmasak, a párbeszédek jelentéktelenek. Nem is említhető egy lapon az első résszel. Alba kb. 1 perces bevadulós táncbemutatója a végén tetszett, meg Marv, aki szerencsére maradt olyan badass hentelőgép, mint az elsőben. Rourke-nak még 60-on túl is jól állnak ezek a szerepek, inkább ezeket erőltesse, ne a ringben idétlenkedjen már vén szarként.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
"a mackó előszeretettel lepi meg a vadonban barangolókat egy-egy fára akasztott testrésszel mely iránytűként jelzi merre trollkodott aznap."
Na, ettől megfeküdtem.

Köszi, hogy felvidítottál
-
Grizzly 2015
Ordas pszichomackó tizedeli a helyi bugrisokat Alaszkában, a megnövekedett fakitermelés ellen tiltakozva. Faék egyszerűségű sztori, az ismert klisékkel teletömve ahogy az lenni szokott.
Csak most idegen túrázók helyett egy család merészkedik a vadonba. Így próbálják a készítők növelni a kohéziót a karakterek között, több-kevesebb sikerrel. Viszont elkövetik azt a hibát hogy az egész történet a bundás imposztor köré épül, így két medvetámadás között gyakorlatilag unalmas üresjáratokat kapunk.
Szerencsére a gyönyörű táj valamelyest elfedi a történet laposságát. Alaszka bármely évszakban impozáns, a fenyőerdőkkel teli hegyek minden filmben jól mutatnak. Ismert szereplőkkel van dolgunk: James Marsden és Thomas Jane is produkált már jobb szerepet ennél, de azért itt is odateszik magukat amikor kell. Vannak jó kis akciójelenetek, a mackó előszeretettel lepi meg a vadonban barangolókat egy-egy fára akasztott testrésszel mely iránytűként jelzi merre trollkodott aznap.
Egyszer meg lehet nézni.
6/10 -
The Loft (2014)
Nem értem a sok negatív kritikát, nekem tetszett! Egyszer nézős, többször nem hinném, hogy megnézem, de egynek jó volt. Wentworth Miller karakterét külön kiemelném, mert szerintem nagyon jól játszott, de a többiekkel sem volt nagy gond. A 'The Drop'-ból ismert csávó itt is ugyanazt játszotta nagyjából, mint ott. :) Én mindenképpen ajánlani tudom, mert izgalmas, és fordulatos 7/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.21. 23:13:56 -
The Device 2014
Valami irdatlan nagy sci-fit akartak itt összehozni, ment is a titokzatoskodás, rejtélyeskedés, aztán egy halvány püffenésre futotta belőle. Látszik a rendező erőlködése de valahogy kicsúszott a kezéből ez az egész téma. És még azt hittem az X látogatók a világ legrosszabb ufós filmje.
értékelhetetlen/10 -
Akinek lebilincselő történet és kikezdhetetlen szálak, szövemények kellenek azok kerüljék a Transz, Galaxis, Avatar és hasonló filmeket. Egyszerűen nem nekik való, és lehet róla akármennyit beszélni a jövőben sem fog, mert ezek a filmek más területeken erősek, nem abba amit kerestek benne. Abban nem lesznek, mert nem az a lényegük.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.21. 13:29:15 -
Mert mint irtam a 4. reszben ugyanarrol, mar nem sok mindent lehet eladni. Amugy az ok okozatrol, szerintem abban is van ok-okozat, dcsak egyszeru, mint a faek. Az elejen meg felesleges logikat felfedezni, az a GŐ-ben is ugyanolyan.Itt arra akarok utalni, amit mar korabban leirtal a T4-el kapcsolatban, a csalad a csurben , rallyversenyzo stb. Az mindossze a bevezetes, prologus, akar a halalosagyon fekvo anya, aki magnokazettat ad a fianak, aki aztan eltunik es belecsoppen a nagy "kalandba". Gyakorlatilag lenyegtelen a tortenet szempontjabol, csak annyit lattat,hogy a tortenet szereploi, hogy miert kerultek oda, milyen motivaciok hajtjak stb stb stb.
Tehat meg ebben is hasonlosagot velek felfedezni a ket film kozott. Szoval mint irtam nem sok kulonbseg van a ket film kozott ilyen teren. -
DantesHUN #88136 Ez igaz, de T4-ben, még arra se veszi a fáradtságot a film készítője, hogy legalább kamuból legyen mondjuk egy olyan : hogy ok-okozat, következmény. Mintha egy 6 éves gyerek írta volna. Amikor ennyi idős voltam, én is találtam ki ilyeneket, és akkor...a semmiből elobukkan a szuper-giga-mega és baaang. -
Azert ezt a logikai szalat, ne boncolgassuk, mert ugyanugy mindkettonel kis fantaziaval fellehet epiteni, mint ahogy leepiteni is ugyanugy lehet.
Sot ha leegyszerusited ugyanazt kapod meg. A fogonoszok vilaghatalomra tornek es ez ellen a bator jofiuk fellepnek, hogy megakadalyozzak. S a vegen jon a happy end. De ki is lehetne akar bontani is , csak ertelmetlen, mert annyira hasonlit amugy a ket elozmeny es vegkifejlet. -
DantesHUN #88134 Mind a kettő látványfilm, egyiknek sincs túl nagy története.De a galaxis őrziőben van színészi alakítás. Karakterek, mégha egyszerű karakterek, legalább vannak. A történeten nincsenek óriási logikai bakik. A Transformers4-ben csak azért következik az újabb jelenet, hogy legyen egy robbanás. Nincs értelme, hogy egy karakter miért jelenik meg, miért csinál meg valamit, csak úgy vannak dolgok. Nem mintha a galaxis őrzői túl bonyolult lenne, ott is az a lényeg, hogy az egyik akció jelentet kövesse egy másik, de legalább van benne egy logikai szál. -
Ha azert szigoruan veszed, mindketto latvanyfilm volt. Sot szerintem ha nem veszed szigoruan akkor is.
A tortenete a Transzvesztitak4-nek ubergagyi volt, bar azt kell mondjam a GŐ-itol se esnek azert hanyatt az is egy kozepes, klises tortenet volt.
Humor meg eppen elment benne,azert nem volt az sem kiemelkedo, a T4-ben viszont eroltetett tipikus idiota humorral probaltak operalni.
Ugye a retrozene meg fogja a regi motorosokat, mikozben a masik filmnel nem is oda koncentralsz, mikor jonnek a latvanyra epulo jelenetek.
GŐ-t szerintem kicsit tulertekeltek, 6-7 koruli pontot azert hoz, de a 8-10-ig ertekeleseket tulzonak tartom. A T4bol meg mar lattunk eleget es a szinvonal szepen kuszott lefele a reszekkel egyutt 4-5 pont kornyekere. Ha a masikbol is jon majd a 4. lehet attol is herotod lesz mar.
Mindenesetre egyelore ujdonsagnak hatott. -
Véleményem szerint, ami kiemelte a mérhetetlen unalomból, az a magyar szinkron kivételes bravúrjának köszönhető. Gondolok itt konkrétan az ál tanyasi akcentusra. Az azért szinte mindig célbatalált.:D
Plusz az autósüldözés is tudott újat mutatni. -
Horrible Bosses 2
5/10
Gyenge lett sajnos, gyengék a poénok, sztori is, csoda, hogy végig tudtam nézni. -
SzinesGeza #88130 A Transformers 4, kb nulla poénokkal készült látványfilm.
A galaxis őrzői pedig humorral (még ha neked szemmel láthatóan ez a fajta nem is jön be) és hatalmas zenékkel (amik megint csak nem biztos, hogy jelentenek valamit, vagy élvezhetőek a fiatalabbaknak) van összerakva. -
az egyiket fun végig nézni, a másikat nem. Az egyik okosan használja az ismert trope-okat, a másik nem. Az egyikben a karakterekenek van helye a történetben, míg a másikban csak azért vannak egyesek, hogy ne egy 3 órás CG szörny legyen robbanástól robbanásig.... Szerintem eléggé egyértelmű, hogy miért szeretik az egyiket és miért nem a másikat. -
Zero001 #88128 Őszintén azt azért nem értem, hogy az übergiccs überklisé Galaxis őrzőitől mindenki hanyatt szopta magát, az ugyanilyen jelzőkkel illethető Transformers4től meg sugárhányás van. Valahogy nem érzem a tátongó szakadékot a két film közt... -
Az elso itthon jatszott amerikai idegenes sorozatot kellene megnezned. (The Invaders, 1967) Klasszikus. :) -
xido #88126 Déri János ufo-s műsorának innen volt a főcímzenéje..sokakból kihozta a beszarós hangulatot annak idején :D -
IXEMGabeo #88125 Tamadok a Marsrol (1986)
:D a zene hatborzongato mai szemmel vicces a film...VHS gyongyszem:) -
IXEMGabeo #88124 jaja pontosan...John Wick (szokasos sablon akciofilm), (karate, Rambo, vegtelen loszer, Liam Neeson Taken utanzat volt a film kisse)
Ahol a szivarvany veget er (Love, Rosie) (idiota forditas)
Annyit mondanek, hogy remek kikapcsolodast nyujtott a film erdemes azoknak is meglesnie akiknek egy reg elfeledett baratjuk vagy baratnojuk valahol koszal a nagyvilagban es talan nem keso utanuk menni:)
Na ezert nem szabad egy fiu lany baratsagot felepiteni...12 evuk elveszett csakugy
nekem 10/9 es meg nem is az a tipikus nyalas film volt a szineszek ellenere...a tortenet es a csavarok odavagnak benne bar igaz nem egy ilyen hasonlo temaju filmet vittek vaszonra -
hiper KOCKA #88123 Bár nem sikeredett túl jóra a Tranformers 4, de a saját tudatlanságod miatt savazni egy filmet nem fair dolog.
"Felpattan a kibaszott dinó robot hátára? Lovagol rajta? Meg az a hülye kövér szivarozó transformers... istenem"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elhiszem hogy nem lett egy etalon a mozifilm, de semmi olyan dolog nem szerepel benne amit ne találnál meg a képregényekben. Olyan dolgokba kötsz bele amik mind jellemzők a Transformers világára. Ez olyan mintha az Acélemberbe azért kötnél bele hogy miért repül köpenyes maskarában és miért szór lézert a szeme stb.
Nem értem ha ennyire irritál minek nézed végig. Csak azért hogy utána leírd amit már amúgy is gondoltál róla? -
Rony94 #88122 Ne haragudj, de csodálkozol? Te nem láttál még egyetlen Transformers filmet sem? Ha nagy filmes vagy, legalább egy részt látnod kellett és ha ez így van, akkor csak magadat szopattad meg, ez meg nem a film hibája. -
Az erő krónikája
A film arra szolgál tanulságul hogy mi történik ha az erő ostobasággal párosul. A szomorú az hogy a való életben is nagyjából ugyanez történt volna.
6/10 -
DantesHUN #88120 Azért csak végig ültem...közben híreket olvastam, ebédeltem...így sikerült végig nézni. A Transformers 4 egy ipari hulladék.
Azon túl ,hogy mennyi elcseszett jelenet van benne, a történet valami rémes. Oké, egy Bosszúállóknak, vagy a Galaxis Őrzőinek sincs nagy története. De akármilyen egy film, kell az,hogy A-ból eljutnak a szereplők B-be, azért hogy valami történjen. De ez?! Teljesen értelmetlen.
Van egy ilyen fasiszta módszereket alkalmazó kormányügynökség...valamiért...akik valamiért együtt dolgoznak egy Steve Jobs imitátorral( az övé volt az egyik értékelhető színészi alakítás egyébként) ...és egy űr-trasnformers-el aki...valamiért beakarja gyűjteni a többi transzformerst....he?!
Katyvasz. Nincs logikai lánc, amire fel lehetne fűzni hogy azért történnek események..nem. Az események azért történnek hogy sok nagy BUMMMM!
Oké , ott a galaxis őrzői, annyi a történet, van agonosz, elakar puszítani egy bolygót, mert ő ilyen gonosz, és van ehhez egy gonosz cucca. Ez se nagy történet, de legalább van némi értelme, de ennek se füle se farka.
Amerikai zászló az van benne annyi mint a nyű. Én nem bánom a patriotizmust, de csak akkor ha az helyén van. Tök fölöslegesen zászlót a képünkbe tolni?!
Legalább a szakállas hülye haver gyorsan meghal. Egy jó pont. Nagyon irritáló egy alak volt, vajon kifizetik a pénzünket a kormány, kérdezgeti miközben a kormány épp akarja őket nyírni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Negatív példa az evolúcióra!
Apa-cicababa-csávója. Nulla kémia. Se az apa és lánya se a cicababa és pasija között. Ha hang nélkül nézném, hihettem volna, hogy Mark Walhberg a cicababa pasija. Na meg a pasi...basszus...miapöcs?! Felbukkan a semmiből egy rally autóval? Azt hittem megjött Ken Block...ja nem.. Az van, azt mondja magában a csávó, én egy rally versenyző vagyok, a csajom titkolja az apja előtt hogy dugunk, arra megyek a rally kocsimmal, hátha éppen a fasisztoid kormányügynökök őket vegzálják mert eldugtak transformerst...
És minden jelenet ilyen, teljesen logikátlanul, csak úgy megtörténnek dolgok. A vége..ott jutunk el a végső szarig. Felpattan a kibaszott dinó robot hátára? Lovagol rajta?
Meg az a hülye kövér szivarozó transformers...istenem. Meg ezek a párbeszédek...íááááájjjj
Annyira nem maradt meg bennem ez a film, hogy már most se emlékszem mi volt benne. Voltak valami robot farkasok még. Meg..nem tudom. Óriás űrhajó?
Ja, és galvatron-megatron?! Ja meg a kínai csaj! Az mi a fasz volt? Miért verekedett? Miért segített Steve Jobs-nak? Azt hittem kiderül ő egy kínai titkosügynök! Az volt? Vagy nem? Meg valami lifben is verekedtek és segített neki egy szimpla ember, aki szintén utazott a liftben! Az ki volt? szintén ügynök? Vagy egy átlag kínai lakó, aki a robottámadás közben a CIA ügynökökkel szeret verekedni? Mi ez az egész?
Meg a robot dínók? Én nem ismerem nagyon a képregényeket, de lazán szembe fosták őket, azt még én is látom. Ha Optimus tud repülni, mi a heréért kell ide -oda hurcibálni azt a rohadt bombát vagy mifenét, miért nem repül el vele? Sőt, eleve, hogy lehet Optimust leverni, ha el tud repülni? Meg miért van az, van amikor fél órán át csapkodnak egy robotot, és nem hal meg, máskor fél mozdulattal nyírják ki őket?! És dagi szivaros robot? Meg szamuráj robot? Meg űrdongó? Hol van az hülye kis gennyes idióta csávó akire az első három részben vigyázott?
Na mindegy, túl sok szót pazaroltam erre, de felbosszantott. Minden Transformers rész egyre szarabb lett. Igazából a 4-ről csak ennyit kellet volna írn: ez a film mérhetetlen szar. 3/10 a szakállas haver korai halála, és a szőke cicababa miatt, mert ő csinos , +Steve Jobs imitátor, ő színészkedett is. Ennyi. -
Zero001 #88119 Nekem azt a filmet annyira bojkottálta az agyam, hogy egyik este leültem megnézni, hogy de jó, hogy le van töltve korábbról, milyen előrelátó vagyok... aztán szépen lassan rá kellett jönnöm, hogy már megnéztem én azt. Konkrétan semmire nem emlékeztem belőle, csak menet közben ugrottak be a dolgok, hogy "ja igen". -
Meg jobban lefaraszto. -
látvány filmnek a Pacific Rim-et próbáltad már? Hasonlóan baromság, de talán kevésbé fájdalmas mint a Transformers -
DantesHUN #88116 Még soha nem értékeltem filmet, hogy belekezdtem, de nem néztem végig. Hülyeségnek is tartom. De most...
Transformers kihalás kora.
11 perc telt el, de már lecsapnám a rendezőt. 11 perc alatt annyi ökörség volt benne, hogy már most alig bírom ki. És 2 óra 45 perces.
Jön egy szőke cicababa, aki szomorú ,hogy nem kap ösztöndíjat, de 10 másodperccel korábban, a barátnői szerint, az egy fontos életcél, hogy bebasszanak és lebarnuljanak. Tanulj te hülye picsa, és kapsz ösztöndíjat!
És ne apádat baszogasd, amiért vett egy ócska kamiont, meg valami kiszuperált mozigépet!
És már is van egy vicces, tréfás szakállas figura...hahahaha...már most előre kacagok rajta.
A fater meg annyira fasza csávó, hogy ingyért vagy hogy javít szemetet a szomszédoknak. Még egy cseszett nagy amerikai zászló kéne bele, amint lassítva lobog. Esetleg a cicababa moshatna autót vizespólóban...nyálcsorgató tahók szeme láttára...aminek nincs értelme, de nem mindegy?
Ez a film 10 perc alatt lefárasztott, mint egy barátok közt epizód. Azt hiszem, én ezt nem fogom végig nézni, pedig szívesen megnézek egy látványfilmet, ahol nem kell gondolkodni, (tegnap Galaxis Őrzői volt) De ez, hihetetlen.
Bocsánat attól akinek ez tetszett, de ez olyan mértékben hulladék...max egy fél órát kap, de szitne kizárt hogy ezt végig bírjam nézni. Kiakasztó. -
Az a diszkos leszamolas annyira qrva jo mikor beindul alatta a zene :D -
Trash - átlagos sztori, iszonyat hangulatos dél-amerikai körítéssel. Több ezer tizenéves szedi zsákokba a szemetet a végeláthatatlan szeméttelepeken. Egyikük talál ez pénztárcát, amit természetesen keresnek a rosszfiúk és indul a hajsza. A sztoriklisétől eltekintve nagyon jó a film minden téren. Egyetlen dolog nem volt tiszta SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de lehet én nem figyeltem valamire az elején.Pia feltűnése
8/10 -
Nézd majd inkább meg az első epizód előzetesét és a második epizódot. Spórolsz magadnak 2 órát:)