1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DantesHUN
    Még soha nem értékeltem filmet, hogy belekezdtem, de nem néztem végig. Hülyeségnek is tartom. De most...
    Transformers kihalás kora.

11 perc telt el, de már lecsapnám a rendezőt. 11 perc alatt annyi ökörség volt benne, hogy már most alig bírom ki. És 2 óra 45 perces.
    Jön egy szőke cicababa, aki szomorú ,hogy nem kap ösztöndíjat, de 10 másodperccel korábban, a barátnői szerint, az egy fontos életcél, hogy bebasszanak és lebarnuljanak. Tanulj te hülye picsa, és kapsz ösztöndíjat!
    És ne apádat baszogasd, amiért vett egy ócska kamiont, meg valami kiszuperált mozigépet!
    És már is van egy vicces, tréfás szakállas figura...hahahaha...már most előre kacagok rajta.
    A fater meg annyira fasza csávó, hogy ingyért vagy hogy javít szemetet a szomszédoknak. Még egy cseszett nagy amerikai zászló kéne bele, amint lassítva lobog. Esetleg a cicababa moshatna autót vizespólóban...nyálcsorgató tahók szeme láttára...aminek nincs értelme, de nem mindegy?
    Ez a film 10 perc alatt lefárasztott, mint egy barátok közt epizód. Azt hiszem, én ezt nem fogom végig nézni, pedig szívesen megnézek egy látványfilmet, ahol nem kell gondolkodni, (tegnap Galaxis Őrzői volt) De ez, hihetetlen.
    Bocsánat attól akinek ez tetszett, de ez olyan mértékben hulladék...max egy fél órát kap, de szitne kizárt hogy ezt végig bírjam nézni. Kiakasztó.