[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
DantesHUN #88120 Azért csak végig ültem...közben híreket olvastam, ebédeltem...így sikerült végig nézni. A Transformers 4 egy ipari hulladék.
Azon túl ,hogy mennyi elcseszett jelenet van benne, a történet valami rémes. Oké, egy Bosszúállóknak, vagy a Galaxis Őrzőinek sincs nagy története. De akármilyen egy film, kell az,hogy A-ból eljutnak a szereplők B-be, azért hogy valami történjen. De ez?! Teljesen értelmetlen.
Van egy ilyen fasiszta módszereket alkalmazó kormányügynökség...valamiért...akik valamiért együtt dolgoznak egy Steve Jobs imitátorral( az övé volt az egyik értékelhető színészi alakítás egyébként) ...és egy űr-trasnformers-el aki...valamiért beakarja gyűjteni a többi transzformerst....he?!
Katyvasz. Nincs logikai lánc, amire fel lehetne fűzni hogy azért történnek események..nem. Az események azért történnek hogy sok nagy BUMMMM!
Oké , ott a galaxis őrzői, annyi a történet, van agonosz, elakar puszítani egy bolygót, mert ő ilyen gonosz, és van ehhez egy gonosz cucca. Ez se nagy történet, de legalább van némi értelme, de ennek se füle se farka.
Amerikai zászló az van benne annyi mint a nyű. Én nem bánom a patriotizmust, de csak akkor ha az helyén van. Tök fölöslegesen zászlót a képünkbe tolni?!
Legalább a szakállas hülye haver gyorsan meghal. Egy jó pont. Nagyon irritáló egy alak volt, vajon kifizetik a pénzünket a kormány, kérdezgeti miközben a kormány épp akarja őket nyírni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Negatív példa az evolúcióra!
Apa-cicababa-csávója. Nulla kémia. Se az apa és lánya se a cicababa és pasija között. Ha hang nélkül nézném, hihettem volna, hogy Mark Walhberg a cicababa pasija. Na meg a pasi...basszus...miapöcs?! Felbukkan a semmiből egy rally autóval? Azt hittem megjött Ken Block...ja nem.. Az van, azt mondja magában a csávó, én egy rally versenyző vagyok, a csajom titkolja az apja előtt hogy dugunk, arra megyek a rally kocsimmal, hátha éppen a fasisztoid kormányügynökök őket vegzálják mert eldugtak transformerst...
És minden jelenet ilyen, teljesen logikátlanul, csak úgy megtörténnek dolgok. A vége..ott jutunk el a végső szarig. Felpattan a kibaszott dinó robot hátára? Lovagol rajta?
Meg az a hülye kövér szivarozó transformers...istenem. Meg ezek a párbeszédek...íááááájjjj
Annyira nem maradt meg bennem ez a film, hogy már most se emlékszem mi volt benne. Voltak valami robot farkasok még. Meg..nem tudom. Óriás űrhajó?
Ja, és galvatron-megatron?! Ja meg a kínai csaj! Az mi a fasz volt? Miért verekedett? Miért segített Steve Jobs-nak? Azt hittem kiderül ő egy kínai titkosügynök! Az volt? Vagy nem? Meg valami lifben is verekedtek és segített neki egy szimpla ember, aki szintén utazott a liftben! Az ki volt? szintén ügynök? Vagy egy átlag kínai lakó, aki a robottámadás közben a CIA ügynökökkel szeret verekedni? Mi ez az egész?
Meg a robot dínók? Én nem ismerem nagyon a képregényeket, de lazán szembe fosták őket, azt még én is látom. Ha Optimus tud repülni, mi a heréért kell ide -oda hurcibálni azt a rohadt bombát vagy mifenét, miért nem repül el vele? Sőt, eleve, hogy lehet Optimust leverni, ha el tud repülni? Meg miért van az, van amikor fél órán át csapkodnak egy robotot, és nem hal meg, máskor fél mozdulattal nyírják ki őket?! És dagi szivaros robot? Meg szamuráj robot? Meg űrdongó? Hol van az hülye kis gennyes idióta csávó akire az első három részben vigyázott?
Na mindegy, túl sok szót pazaroltam erre, de felbosszantott. Minden Transformers rész egyre szarabb lett. Igazából a 4-ről csak ennyit kellet volna írn: ez a film mérhetetlen szar. 3/10 a szakállas haver korai halála, és a szőke cicababa miatt, mert ő csinos , +Steve Jobs imitátor, ő színészkedett is. Ennyi.