106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
bcrics #91483 Csoki,privatban leirnad a spoilereket?
Film kulonosebben nem erdekel, (az egész saga), de a hype miatt kivancsi vagyok a spoilerre, koszi.
( regi trilogiat még nem lattam, igy a kikacsintasokbol sokat nem vennék eszre, igy egy szótár is johetne hogy mi mire affektal, köszi) -
Star Wars VII - The Force Awakens
Fu hat eloszor szavakat sem talaltam. En nagy rajongoja vagyok a Star Wars filmneknek szoval lehet nekem azert is volt kivalo film!
Zene, latvany, nehol a 3D es a karakterek is mind mind el lettek talalva nagyon! Nalam 10/10 spoilereznek ezerrel, de minek :)
Abrams megcsinalta! -
kutyakiki81 #91481 Star Wars: The Force Awakens
Hát ez bizony az volt, amire régóta vártunk!
Nem lett zseniális, csak egyszerűen kurvajó.
Egy percig nem untam, végig leköti az embt. Félretettem mindent rajongást,és elfogultságot és így lett 10/10 :D
A nosztalgiafaktor akkora, hogy épp, hogy elfér a vásznon, a zene, a hangok, a látvány is csillagos ötös. (D-box most kimondottan jó volt,3D szokás szerint 0)
Az új szereplők is rendben vannak, nekem egyedül ez az Adam Driver gyerek nem szimpatikus. Konkrétan akkora orra van, hogyha kinéz az ablakon, azt hiszed kikönyökölt!
J.J. Abrams összehozta amit akartunk, köszi érte!
Az erő legyen veletek! -
Már a plottól rosszul lettem, így eleve be sem szereztem.
A véleményezés jó volt :) -
:DDD
Fasza kritika volt. Végigröhögtem.
Köszönöm!! -
hiper KOCKA #91478 Deathgasm 2015
Néhány metálrajongó díszbuzi kipróbálja a keményvonalas sátánizmust azzal hogy véletlenül eljátszik gitáron egy ősi és sötét himnuszt ami egyébként olyan mint egy Balázs Pali alap, csak belassítva...
A démonoknak sem kell több, elődzsavelnek a pokol legmélyebb bugyraiból és mindenkiből zombit gyártanak, hőseinket kivéve. Gondolom azért úszták meg, mert ők már azelőtt is olyanok voltak.
Borzalmas kliséhegyek, béna humor és borzadályos szereplőgárda szolgáltatja az építőelemeket ehhez a fostengerhez. Egyébként a főszereplő metálfijú olyan kemény hogy 2 kis hugyos középiskolás is simán tönkreveri.
De ez még csak a jéghegy csúcsa, mert megjelenik a főellenség is, aki nem más mint az Ördög, de olyan feje van hogy egy gyakorló állatorvos sem tudná megkülönböztetni egy magyar szürkétől... ha a Bábolna Kft igazgatója meglátná, szánalomból kedvezményt adna neki a takarmányra.
Csak pislogtam hogy hogyan lehet a 21. században ilyen röhejes búrát kreálni a sötétség urának. Ez nem félelmetes, a röhögőgörcs hamarabb kinyír bazdmeg ha meglátod... nem kell neki semmilyen mágikus faszságot bevetni... fizimiskával öl... ennyi.
Már csak azt nem tudom hogy merték ezek a "színészek" a stáblista végén felvállalni a nevüket ehhez. Vagy olyan sok pénzt kaptak hogy megérte nekik?
Mondjuk azt nem hiszem, mert ránézésre is low budget az egész... nem lett volna a kinézetével baj ha a 80-as évek lenne... de nem az van. És a sztori meg a film menete már önmagában is gáz. Erre még rápakolnak az idióta jelmezekkel. Ha ezt egy valódi metálos megnézi biztos hogy gitárhúrra akasztja magát... miután felvágta az ereit.
értékelhetetlen/10 -
Ezredik rókabőrt egy regényről? Merthogy? -
A tenger szívében
7.5/10
Fenntartásaim voltak a filmmel kapcsolatban, mivel nem szeretem, ha az ezredik rókabőrt akarják lehúzni egy regényről, viszont kellemesen csalódtam, mert teljesen más utakon járt a forgatókönyvíró. -
Szpího :D Pszicho....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.12.15. 17:35:54 -
SzinesGeza #91474 Mi az a sphyho? -
Argo2
A mozis részről lemaradtam igy most a DVD-n pótoltam.
Hát sajnos megint beleestek a magyar sajátosság hibájába, sokat akartak és kevés lett belőle. Nem értem mire volt jó, hogy a fél film feliratos volt a japán nyelvű sövegek miatt.Ráadásul emiatt a film fele játékidejétől elvette az időt a poénosabb szituációktól vagy a részletesebb kivitelezéstől.
Ezek a japán részek nem voltak egyáltalán se humorosak se akciódusak csakis időtöltésre jók. Az egész filmre jellemző , hogy kapkod a jelenetek között.A sphyho jelenetei is inkább csak azért kerültek bele ,mert az elsőben is szerepelt.ÉS azt a fajta céltalan véres brutalitás dolgot is kár volt eröltetni csak azért mert sphyho.
A Tibis , Bodris Tysonos jelenetek hozzák az első rész szinvonalát, ebből kellett volna kitölteni a teljes filmet.
Sajnos eléggé érezni rajta az izzadságszagot és , hogy egy sor filmből összeollózott jelenetet forgatták ujra. A CGI eléggé gyengére sikerült néhol , kát volt eröltetni .A Saját Gripenjeink leszlovákiázása meg egyszerüen nem tudom hova tenni.Ha amugy is számitógéppel lettek megoldva akkor ez a vonal is felesleges volt.CSak gondolom ,kapott támogatást a HM-tól és ezért tették bele őket, de ennek fényében megint nem értem a fenti átnevezést.
Egynek azért jó volt, de nem hinném, hogy megütötte az első szintjét. -
Eszeveszett mesék /Wild Tales/ 2014
Nem tudom miért nem láttam eddig, vagy hallottam róla, de tegnap belebotlottam a filmbe. Különböző, egymástól látszólag független, meghökkentő, döbbenetes, morbid, vicces, de mégis életszerű történetek egy adag társadalomkritikával egybecsomagolva. A film egésze kivételesen ötletes és kreatív, már a főcím alatt tudtam, hogy ez nem a szokásos film lesz. A fényképezés mesteri, a zenék csodálatosak és tökéletes kiegészítői a történeteknek. Ámen!
10/10 -
-
Ráadásul ez csak az első film, ugyanis kettő lesz. Hogy az ezt követőnek Independence Day 3 lesz a címe, vagy a számot lehagyják, és egy alcímet kap nem tudom, csak azt, hogy már elvileg le van forgatva, mert egyben vették föl. Végül is egy történetről van szó, a 3. film nem egy új, különálló történet lesz, hanem a 2.-vel kezdődő történet lezárása. Mint a Hobbit, csak nem három, hanem két részre lett bontva a sztori, vagy mint ez a fecsegő poszáta (vagy mi, nem ugrik be a címe, mert kb ennyire érdekel:) young adult marhaság, hogy a befejező rész két részes. -
Inkább Rocco Siffredi és Lara Stevens. -
Mi az isten volt ez? Az előző kettőnek Star Trek hangulata volt, ennek meg olyan a Star Trek Halálos irama hangulata volt... Érződik, hogy Abrams már csak a nevét adja hozzá.
-
Hoppá - ezt nem tudtam.
De most látom, a wiki is írja. -
Visszavonult. Nincs baj a torinoi lóval... -
Nem követtem a dolgokat - mi a baj "A torinói lóval"? Vagy már láttad, és már nincs mit várni tőle? -
a legújabb Tarr Béla filmet már nem várhatom :( -
Arra már nem 
Magával a már majdnem türelmetlen várakozással az ég egy adta világon semmi baj.
//Mondjuk, én nem várok semmiféle blockbustert - úgyis jönnek maguktól. -
Ha látok egy trélert és bejön, akkor tetszik, adja, néznémmár, holvanmár, mikorjönki, idevele. Jelentése ugyan az, de legközelebb azt írom hogy szeretném már holnap megnézni mert tetszik. Erre lehet kérdezni azt, hogy mi tetszik?! :))) -
Neked meg kommentelni engem.
Az "adja" használatra ugrok - ezért kérdeztem vissza, hogy mit ad. -
inkább Justin Lin és Roberto Orci. -
Neki nem jöttek be az előző filmek,ezért muszáj volt kommentelnie -
SzinesGeza #91458 Szerintem nagyon gagyi, összecsapott film lett. Az egész forgatókönyvet kb. egy óra alatt írhatták meg.
Egyetlen pozitívuma az általad is említett ismertebb színészek szerepeltetése volt. -
Azt amit az előző kettő, ez a legénység és Abrams.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.14. 19:23:22 -
Mit ad? -

adja.
-
-
Sequoyah #91453 The Ridiculous 6
Adam Sandlernek eleg szar filmjei voltak mostansag, ugyhogy ez most kellemes meglepetes volt szamomra. Aki szereti a debil vigjatekokat, Adam Sandlert es Rob Schneider-t, annak ez is tetszeni fog. Talan stilusban a "You Don't Mess with the Zohanre" hasonlit, csak vadnyugati kornyezetben.
Jol elbaromkodnak benne, es van ertelmes tortenete valamint stilusa is. En jot szorakoztam rajta:)
Kulonosen tetszett, hogy rengeteg ismert szinesznek volt kisebb-nagyobb szerepe a filmben.
A hibai ugyanazok, mint a tobbi hasonlo stilusu filmnek, a poenok neha inkabb farasztoak vagy csak mocskosak, de nem tulzottan.
Mufajon belul (idiota vigjatekok) 7/10 -
Láttuk már x az ennediken.
Arra jó lesz, hogy lemérjük, hol tart a CGI, és mennyire megöregedtek a jó forgatókönyvírók, színészek és jöttek helyükre a kezdők. -
Nyiri #91451 A tenger szívében: Érdekes film. Mármint jó hogy nem a Moby Dick történetét mondja el, hanem az igaz történetet ami valójában történt. Kemény lehetett a legénységnek az tény. A bálnavadászos rész a brutál. Jól megmutatja, hogy az ember mennyire szart arra, hogy csak vendég a földön és nem minden azért van hogy levadásszuk. Konkrétan undorító volt jó pár helyen. Karakterek jók. Van karakterfejlődés is (Mondjuk Ron Howard filmtől el is vártam). Nem mondom hogy többször nézős, mint mondjuk a Kapitány és katona (azt évente megnézem).
Egy dolog amúgy nagyon felhúzott. Kb. 8-an ültünk a moziban. Ezt szeretem, mert esélyes hogy kevés pofázó, csörgő paraszt lesz. De a film 10. percében megjelent 4 durván 130 kilós faszparaszt, 4 darab 6 éven aluli gyerekkel. A film végére szerintem az a 8 ember aki rajtuk kívül volt a moziban mind egyenként kinyírta volt azt a bandát. Pofázás, ugrándozás, kiabálás a gyerekek részéről. Természetesen a apukák szartak rá. Csörögtek a zacskókkal és a film végére olyan disznóólat csináltak, hogy hihetetlen.
A film 12 éven aluliaknak nem ajánlott. Konkrétan belezések vannak benne. Ilyen való egy 4-5-6 éves gyereknek. Mi más. Természetesen 21:00kor kezdődött a film így 11 utánig tartott. Nem kellene aludni gyerekeknek? Év apukája díjas volt mind.
A film után odamentem a mozis alkalmazottakhoz, kérdeztem, hogy nincs e valami szabály erre, hogy korhatáros filmre nem mehet be gyerek? Közölték, hogy Ők figyelmeztetik a szülőket, de a döntés joga az övék. De jó. 3700 Ft-ért nézhettem/hallgathattam hogy neveletlen paraszt kölykök ordibálnak és a suttyó szülők meg hagyják. Jogosítvány kéne a gyerekneveléshez is :D
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.12.14. 09:48:59 -
Prof William #91450 Ja és ezt kimaradt. Állítólag Will Smith nemhogy bődületesen sok pénzt kért, hanem még azt is kikötötte hogy a drága kis fiacskája is szerepeljen a filmben ráadásul valamelyik főbb szerepben.
Valahol itt lett elege Emmerich-nek. -
Én valahogy nem bánom.Szeretem Will Smith-t de az új rész komolyabbnak tűnik.Persze tuti hogy lesz benne pár poén csak kicsit olyan district9-alien szagúnak érzem stílusban -
Prof William #91448 Szerintem egész pofás kis előzetes lett.
De ha jól olvasom a fekete fazon az nem Will Smith karaktere lesz. A film hivatalos oldalán van egy idővonal, ami szerint 2007-ben Hiller ezredes (Will Smith) egy kísérleti repülőgép tesztelése közben életét vesztette. Ha minden igaz a színész olyan nagy összeget kért a fojtásáért, hogy a stúdió és Emmerich úgy döntött, hogy kinyírják. -
remélem JÓ lesz, tele van kedvenc színészekkel. -
szerintem elég korrektnek tűnik. Egy jobb blockbusternél nem tűnik jobbnak, de az is valami. Tetszik a fejlett, felkészült föld vs idegenek harc. De majd Thor Jr. és diszkont WIll Smith megmentik a világot..... -
Yap.
Muszaj volt folytatni szaga van, de majd meglatjuk... -
Függetlenség Napja új rész?