[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyiri #91451 A tenger szívében: Érdekes film. Mármint jó hogy nem a Moby Dick történetét mondja el, hanem az igaz történetet ami valójában történt. Kemény lehetett a legénységnek az tény. A bálnavadászos rész a brutál. Jól megmutatja, hogy az ember mennyire szart arra, hogy csak vendég a földön és nem minden azért van hogy levadásszuk. Konkrétan undorító volt jó pár helyen. Karakterek jók. Van karakterfejlődés is (Mondjuk Ron Howard filmtől el is vártam). Nem mondom hogy többször nézős, mint mondjuk a Kapitány és katona (azt évente megnézem).
Egy dolog amúgy nagyon felhúzott. Kb. 8-an ültünk a moziban. Ezt szeretem, mert esélyes hogy kevés pofázó, csörgő paraszt lesz. De a film 10. percében megjelent 4 durván 130 kilós faszparaszt, 4 darab 6 éven aluli gyerekkel. A film végére szerintem az a 8 ember aki rajtuk kívül volt a moziban mind egyenként kinyírta volt azt a bandát. Pofázás, ugrándozás, kiabálás a gyerekek részéről. Természetesen a apukák szartak rá. Csörögtek a zacskókkal és a film végére olyan disznóólat csináltak, hogy hihetetlen.
A film 12 éven aluliaknak nem ajánlott. Konkrétan belezések vannak benne. Ilyen való egy 4-5-6 éves gyereknek. Mi más. Természetesen 21:00kor kezdődött a film így 11 utánig tartott. Nem kellene aludni gyerekeknek? Év apukája díjas volt mind.
A film után odamentem a mozis alkalmazottakhoz, kérdeztem, hogy nincs e valami szabály erre, hogy korhatáros filmre nem mehet be gyerek? Közölték, hogy Ők figyelmeztetik a szülőket, de a döntés joga az övék. De jó. 3700 Ft-ért nézhettem/hallgathattam hogy neveletlen paraszt kölykök ordibálnak és a suttyó szülők meg hagyják. Jogosítvány kéne a gyerekneveléshez is :D
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.12.14. 09:48:59