106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Van amikor en sem adom alabb, de vannak olyan filmek ahol ez a legkevesbe sem erdekel. Csak letudjam... -
The visit
Most neztem meg. Sötét szobában, fullhd-ben 102 centin így ejszaka nagyon ütött.
Nagyon beteg. Hideg kirazott pedig nem bírom a rendezőt.
8.5/10 -
Ha 1 pixel CGI sincs benne, akkor is emeli a film minőségét élvezeti faktorát a kristály tiszta képminőség és hang. -
Ugyis csak nonstop duma megy. Ahhoz meg a screener is eleg... -
Elég jó. A main theme szerintem rohadt jó lett. -
Ennio Morricone
-
Tarantino filmben jó a zene megint? Ebben a hónapban megyünk mi is nézzük moziban
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.02. 20:20:03 -
Inquisitor #91841 The Subjects (tv film)
Egy marék idegen embert összezárnak egy hangstúdió pincéjében gyógyszerkísérlet céljából. Elvileg 8 órát kell bent lenniük, az automata lezárja a kijáratot és ... Persze a történet közben mindenkiből kijön a valódi énje, pláne amikor különös dolgok kezdenek el történni. A szereplők hozzáállása az ami a történetet előre viszi vagy érdekessé teszi. A dolog egy szépséghibája, hogy úgy éreztem csak három szereplő van normálisan kidolgozva és ezen a színészi játék sem segít. Meg az elején sejteni véltem miről fog szólni a film, de nagyot tévedtem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért a nyitva hagyott befejezés vagy a stáblista végére eldugott fotók nem biztos, hogy mindenkinél pozitív megítélés alá esnek.
6/10 -
Én is ezen merengtem el valamikor... -
Aljas nyolvasbol ti dvdscreener verziokat neztek? Ertelmes verzio meg nincs kint ahogy elnezem. -
Az Aviatorban,The Wolf of Wall Street,Blood Diamond,What's Eating Gilbert Grape cimű filmekben is.
Az Aviatorért is megnyerthette volna, de mondjuk Jamie Foxx is teljesen megérdemelten nyert abban az évben Ray Charles alakításáért.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.02. 15:14:46 -
Ha jól emlékszem DiCapriót a Véres Gyémántért is Oscarra jelölték már, de abban pl szerintem nem alakított kimagaslót, csak a kötelezőt hozta. Itt, a The Revenant-nél azért mindent beleadott. -
Én pedig meglepődnék, ha erre Oscart kapna, mert voltak sokkal jobb alakításai. Persze amilyen furcsán itélik meg a szerepeit, még az is meglehet, hogy a rosszabb a zsűri számára a jobb.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.02. 13:31:19 -
Igen, Tom Hardy is nagyon jól játszott, szinte alig lehetett felismerni a szerepben. De őt szerintem max mellékszereplőként jelölnék, ebben a filmben DiCaprio volt a főszereplő. -
Igen, a filmiparban dolgozóknak, színészeknek. Azt hogy a júzer az internet mögül mennyire fikkantja vagy nézi le, na az nem számít. -
wow, 2016-ban még számít valakinek is valamit egy oscar jelölés? -
Én imádom Di Capriot....és szerintem és érdemelne Oscart...de én úgy éreztem Tom Hardy is legalább olyan erős volt a jeleneteiben, mint Di Caprio. -
"A videó nem érhető el."
//Bejelentkezett profil mellett. -
Aljas nyolcas
Zseniális. Bár Tarantino-tól nem is vártam kevesebbet. Nem való mindenkinek, de aki pl szerette a Ponyvaregényt, Kutyaszorítóban, Jackie Brown-t, tehát a régebbi filmjeit, az ezt is imádni fogja, mint ahogy én is. :) És külön örülök, hogy ez a film nem a Django-féle történetmesélést folytatja, hanem kicsit visszakanyarodik a régebbi típusú filmjeihez. Nagyon tetszett. 9/10
A visszatérő
Érdekes film volt. Helyenként talán kicsit vontatottnak hathat, de mindennek megvan a célja benne. Nekem bejön a rendező stílusa, bár értelemszerűen kicsit más volt, mint a Birdman, ugye témából adódóan, de a jellemző vágások, snittek, kameranézetek itt is megvannak ismét, és zseniálisak. DiCaprio ismét félelmetesen jól játszik egy olyan szerepben, ahol kb 5 mondata van. Nem is a szövege által színészkedik itt, inkább a gesztusaival, arckifejezésekkel, amik zseniálisak, és néhány kép bele is rögzült a fejembe. Ha ezért nem kap Oscart, akkor semmiért. Lehetett volna valamivel rövidebb, kicsit éreztem a hosszát, nem úgy, mint az Aljas nyolcasnál, de ez is egy nagyon erős film, mindenképp ajánlom. 8/10 -
The Machinist (christian bale) ingyen megtekinthető youtubeon! -
Hidden
Rendhagyó posztapokaliptikus horror, merész befejezéssel.
8/10
The Visit
Kicsit vontatott, de nem szokványos thriller, egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
The Atticus Insitute
7/10
Ez is elég vontatott, de rendhagyó, dokumentumfilmnek álcázott horror..., egyszer ezt is érdemes megnézni, már csak a szintén rendhagyó befejezés miatt is.
6/10
Extinction
Zombis dráma, nekem nagyon bejött az elcsépelt téma ellenére is.
7/10
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.01.01. 22:01:42 -
Star Wars: Az ébredő erő
Most jöttem haza a moziból. EZ. EGY. KURVA. JÓ. STAR. WARS. FILM.
Nem hibátlan, nem tökéletes, de bazi jó. Abszolút meg tudom érteni aki megnézi többször is moziban. Én is gondolkozom rajta.
(fontos megjegyzés: fan vagyok, összes filmet láttam többször, olvastam könyvben őket, olvastam könyveket, játszottam játékokkal, olvastam rajongói teóriákat és ötleteléseket. És simán megvett kilóra, nem kötekedtem, nem kerestem a hibákat, inkább figyeltem a részletekre és tátott szájjal élveztem a filmet.) -
Hungover Games
Értékelhetetlen. Kb. a 30. percnél kikapcsoltam. -
Sikerült rátapintanod a lényegre. Az egész filmnek nem volt így értelme. A története kukába való kellett volna, hogy legyen. -
Ha felépítettek volna egy olyan parkot ahol minden oké, és minden biztonsági intézkedés megfelelő, akkor egy 2 órás állatkertes parklátogató videót néztél volna, nem Jurassic World-öt. Ez jobb lett volna? Mi értelme lett volna ha nem adnak alapot rá hogy elkezdődjön a cselekmény? -
The hateful eight
Jogos a 8,1 pont IMDB-n. Az érdeklődést számomra végig fenn tudta tartani annak ellenére hogy egy házban játszódik szinte végig.
Az igaz, hogy 20-25 perccel simán lehetett volna rövidebbre is vágni.Vége is tetszett.
Tarantino rajongóknak ajánlott.
-
Rhonin7 #91822 Srácok! Brad Pitt miért kajál vagy iszik minden filmjében szinte az összes jelenetben? az Oceans trilógiát végigzabálja :D -

Én azok táborát erősítem, akik gyerekként látták az első filmet. Nem vagyok egy hatalmas rajongója, de szerettem (szeretem) a történetet.
Mivel a film egy sci-fi/fantasy (?) sok mindent el tud fogadni az ember. Meg tud birkózni azzal a tudattal, hogy teremtettek egy olyan szuper intelligens "dinót", aki képes megváltoztatni a saját hőmérsékletét, meg a színét, meg ki tudja kaparni a nyomkövetőjét... stb. Már nehezebben, de még sikerül legyűrni azt az Asylum stúdiót idéző, orgazmikus jelenetet, amikor megküzd egymással az Indomius rex, meg a T-rex, meg a raptor, meg a moszaszaurusz egyszerre...
De, hogy MEGINT sikerült felépíteniük egy olyan parkot, ahol nincsenek megfelelő biztonsági intézkedések... Ez elrontja az egész filmet. A történet a saját világában is hiteltelenné és logikátlanná válik. Ha legalább a JW egy reboot vagy remake lenne és nem venné alapul a '93-as filmet, még talán... de így??
Bakker... az egész kib@szott parkban egy rohadt CIVIL helikopter van (amihez persze nagyítóval kell keresni a képzett pilótát) amire hip-hop felszerelik a egész parkban lévő EGYETLEN komolyabb fegyvert, amivel persze nem sikerül eltalálni a célpontot pedig annak a fegyvernek aztán tényleg van szórása...
Számomra ezek teljesen elrontották a filmet. -
Gyanítom a rajongók nem lettek kiszolgálva pont, vagyis az a generáció aki még fiatalon látta az elsőt :( Azok biztosan akik még csak nem is látták... -
Rákerestem már amikor írtál, már meg is néztem
Viszont szerintem nem volt annyira kiemelkedő. Bár a film képi világa, ideértvén a tájakat(Kanadai és hasonló helyszínek is voltak) valamint az, ahogy a kamerával bántak az -szerintem- egyedi volt és elég jó. Viszont nem túl akciódús film, és szerintem Leonardo számára nem is Oscar-esélyes. -
viizo #91818 +1
no para, attól hogy itt néhány embernek nem tetszett a JW, még nem jelenti azt hogy tényleg rossz lenne a film. Ha legalább a rajongók nagy része ki lett szolgálva - márpedig ki lett - már megérte elkészíteni. -
Stockbauer33 #91817 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bcrics #91816 [BATMAN SUPERMAN ELLEN] Spoiler Kamu?!-hegyek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A Reddit felhasználó, aki már látta a filmet, rengeteg kérdésre válaszolt, és sok spoileres információt osztott meg, melyet a DC Comics Magyarország gyűjtött össze:
1. Jena Malone játssza Barbara Gordon-t.
2. A pletykákkal ellentétben James Gordon életben van, és nyugdíjas.
3. Scoot McNairy a metropolis-i csata alatt megsérült Jimmy Olsen szerepében látható, aki nem haragszik Superman-re, inkább támogatja.
4. Rengeteg a harcjelenet.
5. Dick Grayson volt az első Robin. Megemlítik, de nem tűnik fel.
6. Sok az utalás Joker-re,
7. aki körülbelül 5 évvel a film történései előtt végzett Jason Todd-dal, amit követően Batman kis híján megölte a pszichopata bohócot.
8. Van visszaemlékezés a gyilkosságra, de konkrétan Joker és Robin sem látható.
9. Joker küldte Bruce-nak a 'YOU LET YOUR FAMILY DIE' tartalmú üzenetet, ebből pedig egyértelmű, hogy tudja, kicsoda Batman!
10. A film alatt Joker végig gúnyolódik Bruce Wayne-nel.
11. Callan Mulvey a LexCorp biztonsági főnökét alakítja.
12. Van utalás az ARGUS-ra és Amanda Waller-re.
13. Zod-ból mutálódással lesz Doomsday.
14. Doomsday a film elején megszökik a LexCorp-ból,
15. és ekkor látható első alkalommal Victor Stone, aki akkor sérül meg, amikor meglátogatja édesapját az épületben.
16. Doomsday végső kinézete olyasmi lesz, mint a képregényekben.
17. Wonder Woman nem tud repülni, azonban gyors, nagyon erős, és hatalmasat tud ugrani.
18. A Batcave nagyobb mint hinnénk, ugyanis külön terem van benne Robin felszereléseinek, valamint több Batsuit is látható.
19. A Jeremy Irons féle Alfred nagyon badass!
20. Batman és Superman kétszer is összecsapnak.
21. A két címszereplő korán felfedezi egymás személyazonosságát.
22. Az előzetesben azért térdel Superman Lex előtt, mert Mercy Graves közben fogságban tartja Lois-t.
23. A Lex/OS keretein belül drónok fejlesztése történik, amelyek az idegenektől védenék meg a földet.
24. Lex látni akarja Superman-t elbukni, ezért szabadítja rá a drónokat, miután Batman nem végez vele.
25. Flash és Aquaman a film harmadik felében tűnnek fel, amikor is ezeket a gépeket kell megállítaniuk.
26. Flash jelmeze hasonló anyagból készült, mint Superman-é, de van rajta némi páncélzat is.
27. Ezra Miller csakis Flash-ként volt látható, Barry Allen szerepében nem.
28. Jason Momoa félelmetes Aquaman!
29. A "pimasz és vicces" szavakkal jellemzett Dan Amboyer féle Hal Jordan a drónok elleni harc alatt leplezi le magát, mint Green Lantern!
30. A jelmeze nem teljesen CGI, de van rajta olyan elem is.
31. Lex kriptonit általi mérgezéstől lesz kopasz.
32. Jesse Eisenberg Lex Luthor-ját megfogjuk utálni a film zárására,
33. ahol is összeáll a JUSTICE LEAGUE (Batman, Superman, Wonder Woman, Cyborg, Flash, Aquaman, Green Lantern)!
34. Jason Todd a Wayne Manor-ban halt meg, és robbantották fel, ezért olyan az állapota az épületnek, mint amit az előzetesben és a képeken láthattunk.
35. A visszaemlékezős jelenetben látható egy fehér kéz által fogott véres feszítővas, és a földön fekvő (halott) Robin.
36. Wonder Woman-nek van köpenye, de a Doomsday elleni harc erejéig leveszi.
37. Rengeteg a Riddler graffiti, megemlítik Harvey Dent-tet, a Batcave-ben pedig látható Mr. Freeze fagyasztópisztolya.
38. Swanwick tábornokot megölik, mert a Lex/OS útjában áll.
39. Finch szenátor is életét veszti.
40. Láthatjuk meghalni a Thomas és Martha Wayne-t.
41. Rengeteg az Oracle utalás.
42. Flash és Green Lanternt sokat ugratják egymást, olyan, mintha már ismernék egymást.
43. Batman-nek rengeteg felszerelése van, több, mint az előző filmekben.
44. Flash villámlása hasonló a sorozatoshoz, némi lassított jelenettel fűszerezve.
45. Green Lantern ezzel a mondattal száll be a harcba, miközben hatalmas mosoly van az arcán: "Nem gondoltad, hogy csatlakozni fogok a partihoz?"
46. Bruce sokszor használja a "bohóc" szót.
47. Kriptonit lézerrel győzik le Doomsday-t.
48. Hans Zimmer és Junkie XL nem okoznak csalódást.
49. Láthatjuk, ahogy Flash lefutja a szuper sebességét használó Superman-t.
50. Sok a poén a filmben, de megvan az egyensúly.
51. Kord Industries utalás.
52. Doomsday nem öli meg Superman-t.
53. Hogy honnan tudjuk, hogy Joker küldte Bruce-nak a levelet? Az egyik jelenetben, amikor Bruce és Alfred beszélget, előbbi arról beszél, hogy Superman után hogyan fogja majd elkapni a bohócot.
54. Kérdés: "Batman szívrohamot kap?" Válasz: "Nem, túl badass. Ő támadja meg a szívet."
Emberünk véleménye szerint az eddigi legjobb képregény adaptációt kapjuk a Nolan féle THE DARK KNIGHT óta.
Ha nem is igaz, mert miért lenne, legalább konteózik egy kicsit, az pedig mindig jó.
Utoljára szerkesztette: bcrics, 2015.12.31. 12:22:10 -
Ellenben én általánosságban, a mai hálivúdról írtam - a Jurassic Worlddel kapcsolatos véleményemet - #90567 - azért még fenntarthatom? -
végülis a vásárló, néző felelőssége h mit vesz és néz meg. Annak sosincs értelme hogy olyat néz amiben nem bízik és nem érdekli maximálisan. Beleköpni mindenbe lehet, persze a legszebb amikor meséket, scifit, fanatsyt szednek darabokra azok akiknek nem tetszik. Van ilyen, ha szar akkor nem kell enni a szart. Mindig azoknak nagy a hangja akiknek nem tetszik. Sok film és sorozat jön sok minden kategóriába, lehet válogatni. Nem lehet mondani h nincs válaszék, vagy ne lenne akármelyik réteg kiszolgálva. Persze amíg a régen minden jobb volt, most minden szar és mindenki hülye aki kedveli hozzáállással folyamatosan egyhelyben toporgás van. De igazából ez lényegtelen is.
Tetszett a Jurassic World, várom már hogy a polcra tehessem a többi mellé. Azt hiszem én jártam jól vele, mert szórakoztatott. -
Csak magamat tudnám idézni, mert kapcsolódik és hasonló. -
Én az utóbbi 10 év filmjeivel úgy vagyok, hogy 90%-ban már semmi nem marad meg később belőle.
Előtte meg sok olyan film volt amit hetek múltán is fel tudtam idézni vagy akár többször is megnéztem. -
DantesHUN #91810 Hát...annyira nem, hiszen csak az utolsó évben volt rabszolga felszabadítás is. -
gombabácsi #91809 aljas nyolcas
hát tarantino szinten ez közepes volt szerintem.
valahogy kevés történik, és a lényeg: a sok párbeszéd se tűnik soknak, valahogy üres volt kicsit az is...
seriff volt a legjobb :)
a nő kifejezetten béna volt szerintem
a lincoln levél hatalmas volt, bár valaki felvilágosíthatna, hogy mi is volt a mögöttes tartalma
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(talán az hogy lincoln nem becsülte meg eléggé a fekete katonákat?) -
gombabácsi #91808 "A Jurassic World másodjára is borzalmasan logikátlan volt. Hihetetlen, hogy bevételi rekordokat döntögetett."
nem értem milyen ellentmondást látsz :)
szerintem halivud jópár éve rájött hogy bármilyen szart összegányol, azt el lehet adni. most egyre tudatosabbá válik nekik ez...