1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BaliBoy

Én azok táborát erősítem, akik gyerekként látták az első filmet. Nem vagyok egy hatalmas rajongója, de szerettem (szeretem) a történetet.

Mivel a film egy sci-fi/fantasy (?) sok mindent el tud fogadni az ember. Meg tud birkózni azzal a tudattal, hogy teremtettek egy olyan szuper intelligens "dinót", aki képes megváltoztatni a saját hőmérsékletét, meg a színét, meg ki tudja kaparni a nyomkövetőjét... stb. Már nehezebben, de még sikerül legyűrni azt az Asylum stúdiót idéző, orgazmikus jelenetet, amikor megküzd egymással az Indomius rex, meg a T-rex, meg a raptor, meg a moszaszaurusz egyszerre...
    De, hogy MEGINT sikerült felépíteniük egy olyan parkot, ahol nincsenek megfelelő biztonsági intézkedések... Ez elrontja az egész filmet. A történet a saját világában is hiteltelenné és logikátlanná válik. Ha legalább a JW egy reboot vagy remake lenne és nem venné alapul a '93-as filmet, még talán... de így??
    Bakker... az egész kib@szott parkban egy rohadt CIVIL helikopter van (amihez persze nagyítóval kell keresni a képzett pilótát) amire hip-hop felszerelik a egész parkban lévő EGYETLEN komolyabb fegyvert, amivel persze nem sikerül eltalálni a célpontot pedig annak a fegyvernek aztán tényleg van szórása...

Számomra ezek teljesen elrontották a filmet.