[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Aljas nyolcas
Zseniális. Bár Tarantino-tól nem is vártam kevesebbet. Nem való mindenkinek, de aki pl szerette a Ponyvaregényt, Kutyaszorítóban, Jackie Brown-t, tehát a régebbi filmjeit, az ezt is imádni fogja, mint ahogy én is. :) És külön örülök, hogy ez a film nem a Django-féle történetmesélést folytatja, hanem kicsit visszakanyarodik a régebbi típusú filmjeihez. Nagyon tetszett. 9/10
A visszatérő
Érdekes film volt. Helyenként talán kicsit vontatottnak hathat, de mindennek megvan a célja benne. Nekem bejön a rendező stílusa, bár értelemszerűen kicsit más volt, mint a Birdman, ugye témából adódóan, de a jellemző vágások, snittek, kameranézetek itt is megvannak ismét, és zseniálisak. DiCaprio ismét félelmetesen jól játszik egy olyan szerepben, ahol kb 5 mondata van. Nem is a szövege által színészkedik itt, inkább a gesztusaival, arckifejezésekkel, amik zseniálisak, és néhány kép bele is rögzült a fejembe. Ha ezért nem kap Oscart, akkor semmiért. Lehetett volna valamivel rövidebb, kicsit éreztem a hosszát, nem úgy, mint az Aljas nyolcasnál, de ez is egy nagyon erős film, mindenképp ajánlom. 8/10