106863

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pont ma néztem meg és elég jó volt. Mondjuk oscárt nem biztos hogy adtam volna érte, de tény, hogy nagyon jól játszott és nagyon tetszett az afrikai akcentus, amit hozott. Meg a film sztorija is nagyon jó volt. Én amerikai fociztam 5 évig és az NFL-t is máig nézem, nem értettem miért változtatták abban az időszakban a focit annyira. Ez a film tök jól bemutatta mi történt a játékosokkal akiket én is láttam játszani és már teljesen más színben látom a dolgokat. Kicsit le is taglózott.... Ennek fényében nem hogy nem csodálom, de egyenesen ajánlanám én is a sisak sisak elleni ütközéseket, sőt komolyabban büntetném az eseteket, mint most.
Na mind1 film egy elég jó 8-as volt nálam -
Will Smith? Huhahaha -
minek kellett ez a faszom effekt rá?? :D -
Nyiri #92203 Visszatérő: Jó film volt, de ne ezért kapjon Oscart DiCaprio. Már rég megérdemelte volna az tény, de nem ezért. A fényképezés csodálatos. A forgatókönyvíró meg valószínűleg utálta a főszereplőt és az állatokat is :D
Egyébként megint kifogtam egy ősparaszt "mozizót". Azt hittem mivel feliratos, biztos talán a suttyója nem megy el. De sajnos. Előttem lévő sorban egy nő minden 5. percben telefon bekapcsol majd facebook és lájkolgatás. Észrevettem hogy a húzósabb részeknél újra telefon elő majd facebook. Természetesen nagyképernyős szarja volt és azt is láttam mit nézeget. Táncitánci képek a barinőről még be is írta hogy "CUKCSI VAGY MARCSI". Miért jár ilyen moziba? Elbaszni más filmélményét? Próbáltam nézni a filmet de pont előttem csinálta a szememet kiégette. Ott agyaltam rajta, hogy én is jó arc leszek és szólok a biztonságiaknak hogy FELVESZI a filmet. Hátha kiviszik. De nem akartam én is elbaszni a többiek szórakozását. :(
Az én barátnőm se bírt egy két részt de akkor a vállamra tette a fejét és nem a telefont basztatta.
Komolyan mondom, szerintem ezek fel sem fogják hogy mit csinálnak. -
Nem ismeri a receptet az Oscar-hoz. 
-
Én ezt nem találtam meg. Hol láttad? -
Tudom, azért kérdeztem, hogy milyen. -
nem is a filmet kell nézni hanem hogy milyen teljesítményt nyújtott! :) -
Gyakorlatilag Will Smith behisztizett hogy a szar filmjéért nem jelölték, ennyi a sztori:D -
aham.. -
Fant4sztikus... de nem is ez a lényeg. Azért nincsenek ott, mert nem engedik őket oda... :D
De az akadémia változtatott és a jövőben próbálja a tagjait diverzitással feltölteni. -
pff. milyen filmek voltak tavaly ahol remekeltek a fekete színészek? -
hogy a fehér hatalom kiszorítja a másokat az oscarról.... -
milyen botrány? -
Terminus 720p WEBDL-ben fent van neten.
Maga a film low budget, ha nincs más egyszer elmegy.
6/10 -
Hellsing47 #92191 szerintem meg totál gáz lenne -
Hatalmasat nőne a szememben, ha végre megkapná, de a botrány miatt nem venné át! Simán ki is nézném Leoból. -
gombabácsi #92189 hm, ez kár, mert én valami totál realisztikusat vártam... -
gombabácsi #92188 labirintus (bowie)
régen is tetszett, marha régen láttam, megnéztem újra
döbbenetesen jó film, minden szempontból. szinte egyedülállóan jó.
a bábok főleg.
és van mondanivalója is, ebben is hasonlít szerintem a hobbit és gyűrűk ura művekre -
Macbeth
Híres (Michael Fassbender, Marion Cotillard) és (számomra) kevésbé híres (Sean Harris) színészek látványos de színpadra való játékával előadott művész film, ahol értékelhető a színházból átemelt hangulat, a Shakespeare szöveg hű monológok és párbeszédek, valamint a játék a zöldeskék és vöröses narancs színekkel.
Csak ezek fényében ajánlható darab. Én azt hittem, egy átlagosabb, könnyebben befogadhatóbb feldolgozás lesz, így nem volt könnyű végig nézni. Szóval csak óvatosan. -
A visszatérő kapcsán:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.01.30. 21:17:32 -
Argó 2
Sokat kellett rá várni, de hozta ugyanazt a szintet amit az első. Én végig röhögtem! :))
"Szar ez Tibi, fut a kép rajta" :DDD
7/10 -
Sicario 4/10
Egy ujjabb olyan film ami akár nagyon jó is lehetett volna , ha jobban kidolgozzák és több akciót tesznek bele. igy csak egy semmilyen unalmas fillm lett. az első 10 percben még reménykedtem, hogy valami brutális cucc lessz, de aztán befulladt az egész.
A másik oldalról semmit nem tudunk meg , minden simán megy . Ennél egy átlag mexikói rendőr mindennapja is izgalmasabb. -
A rettegés arénája
The Sum of All Fears 2002
Na ez aztán keményen értelmetlen film volt. Semmi nem volt kidolgozva benne. Nagyon össze lett csapva.
Nagy izgalom se volt a végén.
4/10 -
gombabácsi #92182 james bond 2: from russia with love (1963): na ez is béna volt eléggé
james bond 3: goldfinger (1964): na ez viszont király volt. :) -
:D -
hiper KOCKA #92180 Little Dead Rotting Hood 2016
Minden vágyam volt hogy egyszer láthassak akcióban egy Asylum-os vérfarkast. Most ez sikerült. És örömmel vettem azt is hogy a gagyifilmekben utazó stúdió végre szögre akasztotta a cápás koncepcióját és gondolva egy merészet mélyre nyúl a mitikus horrorok világában és kihalász onnan valami komolyabb rémséget.
Az elgondolás jó is (lehetne), de jelen farkasunk animátorai Microsoft Paint-en kívül nem nagyon találkoztak más programmal pályafutásuk során, és a külső dizájnt a Szünidei Matiné kevésbé éltes fogyasztói is harsány röhögés kíséretében küldenék el a sunyiba.
Első látásra egy elrontott Piroska és a Farkas sztorinak indul, de később keverik mindenféle mesén kívüli momentumokkal, rejtélyes vérvonalakkal, hogy aztán az egyszeri filmnéző is totál zavarban érezze magát mint Tarzan Hortobágyon...
Szerencse hogy filmeseink előéletét látva nem volt semmilyen elvárásom, így lényegében nem is ért csalódás: kivéve olyan apróságokat hogy látszik a célkeresztben hogy fejbelövik a farkaskomát és mikor közelebb mennek a hátsó lábában van a golyó ütötte seb... biztos ilyen speckó töltény lehetett, ami vándorol a testben... csak tudnám honnan szerzett be ilyet az öreg csöves aki kilőtte a golyót.
Ahogy befejeződött a film, nagyon gyanús egy második rész, mert maradt még bőven ellenfél, de Piroskának meg mágikus kardja van, amely teliholdkor fénylik mint a sith-ek pengéje, így aztán farkas legyen a talpán aki befizet nála egy vérvételre.
Kerestem a büdzsé információkat, de nem találtam... vagy nagyon jól elrejtették vagy nincs fenn. A Sharknado-nál ki volt írva hogy $1 000 000, de itt semmi adat.
Biztos szégyellték megadni... vagy nem szokás a hétvégére kölcsönkért 200 dollárt feltüntetni a box office-ban vagy nem tudom... de a film helyett inkább valami segélyszervezetnek kellett volna adni a pénzt. Egy pár ingyenebédre simán futotta volna belőle.
2/10 -
Én azért teszek majd vele egy próbát. -
Batman: Elfajzott 2016
A WB Animation stúdió nem hagyja hogy megfeledkezzünk a hamarosan debütáló Superman&Batman moziról így a hype előtt még ráerősít a témára. Bár a piros köpenyes csirkefogó nincs benne, de a Batman sztorira annál inkább rágyúrnak.
Kiemelt szerepet kap Éjszárny és Batman fia is, majd kiegészül a csapat egy vörös hajú bakfissal és még +1 arccal aki véletlenül megtalálta apuci high-tech cuccait.
Az akciókban nincs hiány, vannak kemény ellenfelek dögivel, és az újdonsült kvartettnek fel kell kötnie a gatyót ha komolyan a bűnözők szívére akar hatni. Egyedül a kis Robin Rozmárral való harcát éreztem hiteltelennek egy cseppet, de azt is csak a több száz kilós súlykülönbség miatt. Azért ne üssön már akkorát hogy a Rozmár elrepül az ütéstől a francba. De mivel rajzfilm, megbocsátom. Vannak kitekintések a mozifilmek felé, pl. a Wayne Művek üzleti menedzsere Lucius egy az egyben Morgan Freeman-re hasonlít és van egy jelenet az első Batman mozifilmból is, az a bizonyos harangtorony a meredek lépcsőivel... imdb-n is elég jól áll a film, azt hiszem én sem tudok kevesebbet adni rá.
8/10 -
Trailer alapján kihagytam :) -
Nem mondod,... és láttad? Milyen, érdemes végignézni? -
Lucas... hát ja. Pont ma, hajnalban csíptem el a Comedyn ezt az epizódot :)
-
Hát ha a teljes film hossz x 24 képkocka és mindegyiken manuálisan kell igy kitisztitani a feleslegtől az nem semmi. csoda , hogy nem unja meg aki csinálja. -
durva munka van azért egy ilyen mögött -
Így van! (1:48-tól)
Ahogy látható azért ez nem "aljamunka". Legjobban valószínű türelem kell hozzá, én is utálok maszkolni :D
A digitális trükköket gyártó cégeknél a legalja munkás az, aki telerakja markerekkel a képet. Ezek kicsi pontok, ami alapján a programok később tudni fogják, mi, hol van. Értsd: van egy hajó, aminek az elejére ráraknak majd egy szörnyet. Na emberünk dolga az, hogy bárhol is legyen a hajó orra, a pontnak mindig ugyanott kell lennie
Lucas meg hogy röhög. Tényleg egy óriási nagy kupac szar az az ember
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.01.27. 17:15:55 -
azokkal a programokkal amikkel ők dolgozhatnak, nem hiszem hogy nem rutin feladat. És ki tudja, lehet hogy pár száz gyakornoknak fizetni centeket és rászabadítani a képkockákra még mindig bevált gyakorlat
-
Mivel a jelenetben az alapdíszlet teljes részére hat ezért color correction-el lehet csökkenteni a zöld méretét de olyan nagy elszíneződést nem okoz. Egyébként is szoktak a filmek színével játszani az utómunkálatok során függően attól milyen hangulatot akarnak a filmnek. Tükröződést viszonylag könnyen lehet manipulálni.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.27. 16:18:20 -
nem konkrétan erre az egy filmre gondoltam, ugy általában. MErt a kocsikról is vissza tükrőződhet a zőld hátték vagy a fehér ruhákon okozhat "elszineződést" azt meg elég nehéz kimaszkolni, mikor összevissza mozog.: -
Mask-olni is lehet azt a területet, hogy csak onnan tűnjön el a zöld vagy lemodelezik a plexi azon részét és mesterséges tükröződést tesznek oda, ugyanúgy mint a többi jelenetben. -
Azt sose tudom, hogyan sikerül a képről a zöld háttér tükrözödéseit a tárgyakról levenni.Addig rendben van, hogy a zöld szint kiszürik vagy kivágják,de azzal együtt lehet értékes részletes is eltünnek a képről.Márt a háttér oké rendben van, hogy eltünteti és berakja a kivántat,de egy olyan tárgyon ami benne marad a felvételen az már elég necces.