[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hiper KOCKA #92180 Little Dead Rotting Hood 2016
Minden vágyam volt hogy egyszer láthassak akcióban egy Asylum-os vérfarkast. Most ez sikerült. És örömmel vettem azt is hogy a gagyifilmekben utazó stúdió végre szögre akasztotta a cápás koncepcióját és gondolva egy merészet mélyre nyúl a mitikus horrorok világában és kihalász onnan valami komolyabb rémséget.
Az elgondolás jó is (lehetne), de jelen farkasunk animátorai Microsoft Paint-en kívül nem nagyon találkoztak más programmal pályafutásuk során, és a külső dizájnt a Szünidei Matiné kevésbé éltes fogyasztói is harsány röhögés kíséretében küldenék el a sunyiba.
Első látásra egy elrontott Piroska és a Farkas sztorinak indul, de később keverik mindenféle mesén kívüli momentumokkal, rejtélyes vérvonalakkal, hogy aztán az egyszeri filmnéző is totál zavarban érezze magát mint Tarzan Hortobágyon...
Szerencse hogy filmeseink előéletét látva nem volt semmilyen elvárásom, így lényegében nem is ért csalódás: kivéve olyan apróságokat hogy látszik a célkeresztben hogy fejbelövik a farkaskomát és mikor közelebb mennek a hátsó lábában van a golyó ütötte seb... biztos ilyen speckó töltény lehetett, ami vándorol a testben... csak tudnám honnan szerzett be ilyet az öreg csöves aki kilőtte a golyót.
Ahogy befejeződött a film, nagyon gyanús egy második rész, mert maradt még bőven ellenfél, de Piroskának meg mágikus kardja van, amely teliholdkor fénylik mint a sith-ek pengéje, így aztán farkas legyen a talpán aki befizet nála egy vérvételre.
Kerestem a büdzsé információkat, de nem találtam... vagy nagyon jól elrejtették vagy nincs fenn. A Sharknado-nál ki volt írva hogy $1 000 000, de itt semmi adat.
Biztos szégyellték megadni... vagy nem szokás a hétvégére kölcsönkért 200 dollárt feltüntetni a box office-ban vagy nem tudom... de a film helyett inkább valami segélyszervezetnek kellett volna adni a pénzt. Egy pár ingyenebédre simán futotta volna belőle.
2/10