1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Nyiri
    Visszatérő: Jó film volt, de ne ezért kapjon Oscart DiCaprio. Már rég megérdemelte volna az tény, de nem ezért. A fényképezés csodálatos. A forgatókönyvíró meg valószínűleg utálta a főszereplőt és az állatokat is :D

Egyébként megint kifogtam egy ősparaszt "mozizót". Azt hittem mivel feliratos, biztos talán a suttyója nem megy el. De sajnos. Előttem lévő sorban egy nő minden 5. percben telefon bekapcsol majd facebook és lájkolgatás. Észrevettem hogy a húzósabb részeknél újra telefon elő majd facebook. Természetesen nagyképernyős szarja volt és azt is láttam mit nézeget. Táncitánci képek a barinőről még be is írta hogy "CUKCSI VAGY MARCSI". Miért jár ilyen moziba? Elbaszni más filmélményét? Próbáltam nézni a filmet de pont előttem csinálta a szememet kiégette. Ott agyaltam rajta, hogy én is jó arc leszek és szólok a biztonságiaknak hogy FELVESZI a filmet. Hátha kiviszik. De nem akartam én is elbaszni a többiek szórakozását. :(

Az én barátnőm se bírt egy két részt de akkor a vállamra tette a fejét és nem a telefont basztatta.

Komolyan mondom, szerintem ezek fel sem fogják hogy mit csinálnak.