106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez az a változat aminek zsilettpenge van a közepén? -
Mar a test footage-ben is benne volt ez a poen 2;05-nel a linkelt videoban (ahonnan az egesz indult).
-
Baszod ez egy képregényfilm mit vártál Forrest Gump-ot vagy Keresztapát, ezek a látványra mennek nem a sztorira.
Én pl. úgy vagyok vele ha nem érdekel a téma meg se nézem és nem is véleményezem csak azért mert trendi meg hype van körülötte.
-
Mentol #92365 Ez hülye kérdés!
Konkrétan, én semmit nem tudok a témáról, de kíváncsi vagyok a filmre. Majd, ha megnéztem, akkor eldöntöm, hogy tetszett-e? -
wow, de miért ültél be rá ha nem szereted Deadpoolt? -
Tessék, mindenkinek egy kalapács:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tessék egy DEAD POOL
-
tessék egy nyalóka
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.02.18. 14:26:46 -
Jujj, mit fogsz te most kapni ezért... -
Deadpool
4.5/10
Történet 0
Bugyuta poénok
Jónak mondható vizuális effektek.
-
Mekbasz -
Macbeth: Kevesebb mint a felénél ki nyomtam.Nem nekem való :D -
FartingSquirrel #92356 :DD Nem ez az. A filmben is szinte ugyan úgy mondja, ahogy hallottam. De legalább már tudom, hogy milyen leatherről beszél, kösz. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk kétlem, hogy ez lenne az, de ugyanazt mondja... :)
-
Ha jól hallottam azt mondja "rich and creepy leather" - miközben fogja az arcát. Ezzel a maszkjára céloz szerintem, mint egy szexjátékra, tudod az ilyen s/m, bőrös, lakkos arcmaszkok, mintha az lenne rajta. De, hogy ez honnan lehet neked ismerős, hogy ez elhangzik-e így valamiben, nem tudom. -
FartingSquirrel #92353 Sziasztok!
Most néztem meg a Deadpoolt, és volt benne egy sor, ami nagyon emlékeztet valamire, de nem jut eszembe, hogy hol hallottam, és nem hagy nyugodni. Nincs valakinek ötlete?? :D (Mikor az arcát az ülésbe nyomják. 1:10)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.02.17. 23:38:09 -
Prof William #92352 Ez még csak kezdetek. Lehet hogy később megjön a kedve az Avenger mókához, csak sajna ő nem gonosz robotok és/vagy ufók felszeletelésével tölti az idejét (azokat szabad ölni a jóknak is) hanem emberekével. Ez rossz pont. :) -
Persze. Deadpool antihős, nem szimplán gonosz. Minden álma, hogy Avengers v X-men tagja lehessen (ami a filmben nem így volt mondjuk). Szereti a saját módján intézni a dolgokat, ami sok hullát és gyilkolást jelent. Ezt pedig a nagyon jók nem igazán tolerálják. -
Azért a Deadpool filmben olyan színben tüntették fel Deadpool-t, hogy ő igenis jófiú, csak szarik mindenbe. Oké, nem csatlakozik a jókhoz, mert szarik az egészbe, de nem is gonosz, mert azért láttunk nála gonoszabbakat. Ez nem feltétlen rossz, csak azért meh.. Rendesen kioltotta a Bosszúállókat, meg úgy konkrétan az összes abban szereplő hős eredetfilmjét :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.02.17. 17:42:05 -
Wayne Gace #92349 Szerintem az érzelmi szál többet adott hozzá a filmhez, mint néhány akciójelenet. Mert ok, ő Deadpool. Kb. lekaszabolja azt, akit akar. De nem árt kicsit jobban megismernie a nézőnek magát a karaktert is.
Utoljára szerkesztette: Wayne Gace, 2016.02.17. 16:59:20 -
Nyerd meg Leonak az Oscart! :DD Nagyon klafa kis játék :DD -
azért az a szerelem elég relatív. Soha nem tetszett ez a párosítás. Akkor már inkább Domino v Shiklah... -
ahhoz képest, hogy a Halál szerelmes Deadpoolba (Aki miatt Thanos kvázi a végtelen-háborút robbantja ki) nem is annyira érzelgős film :D -
Prof William #92345 A lelkizés muszáj volt az eredett-sztori miatt. Na de következő résztől már nem lesz erre szükség. :) -
Deadpool
Na végre sikerült megnéznem... Sajnos csak szinkronosan. No de mindegy. Maga a film tetszett, jók voltak a poénok, nem egyszer hangosan szakadtam, és nem erőltetett röhögés volt, csak mert a többiek is röhögtek, sőt még volt olyan rész is ahol csak én röhögtem, a mellettem ülők nem... :D Az egyetlen problémám a filmmel az volt, hogy túl sok volt a dráma, egyrészt a rák körül, másrészt a csaj körül. Deadpoolt nem egy ilyen érzelgős karakternek tartottam, mert igazából nem is az. Persze ez a része csak néha jön elő, de többször mint kellene szerintem. A film első fele ízig-vérig Deadpool, aztán a végefele már átmegy kicsit nyáladzásba helyenként, DE nem lett rossz, és kíváncsian várom a folytatást. Remélem kicsit több mészárlás lesz benne, mert ez a kendőzetlen erőszak nagyon jól állt a filmnek, Bosszúállók és hasonló Marvel filmeknél is mindig az idegesít, hogy hiába verik szét az embert, nincs vér, és ez kicsit kivet az élményből engem legalábbis. Nem kell félreérteni, nem szadista vagyok, csak mondjuk egy csatához szerintem a vér hozzátartozik. Na de részemről egy erős 8/10 lett ez a Deadpool, csak így tovább -
Home Invasion (2016)
Jóféle betörős, otthon félős, bújkálós, túlerőben levős thriller, szép fordulatokkal, csavarokkal... többször nem érdemes megnézni de egyszerit mindenképp megér.
7/10 -
The Danish Girl. 3/10
Rettentően unalmas film,szerintem! A főszereplő irritáló ebben a filmben :P
Room: 6/10
Ez jobban lekötött,és a kis csávónak adnék oscart és nem a csajnak,hamár kell kapni,mert biztos fog kapni oscart,az előző film is. -
Prof William #92341 Szerintem nem volt vele ott baj. A filmmel volt baj...
A Deadpool film amúgy csodálatos! Az ember megtanulhatja belőle hogy a szuperhősséghez vezető út kitartással, elszántsággal éspersze nem utolsósorbanSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van kikövezve. :)megbecstelenített plüss egyszarvúkkal -
Mentol #92340 Miért, mi volt a baj a Zöld Lámpás filmben RR alakításával? -
20 perccel több a rendezői változat -
Leforgatták azt a hiányzó +1 órát a NWA filmhez, de megvágták (értheto okokbol), vélhetoen a bluray-en rajta lesz ez az anyag is -
Ott sem vele volt a baj... -
Hát jobb Dedpúlnak mint Zöld Lámpásnak... de ergya volt az a film... -
Spotlight
A témát ismertem, a színészeket kedvelem, szóval tudtam mire számítsak. Mégis kicsit untam. Pedig szeretem a nyomozós, csordogálósabb történetvezetésű filmeket, de ez sajnos nem kötött le eléggé. NEM SPOILER: A film végi felsorolásnál meglepődtem, hogy magyarországi várost nem említettek. Mert szinte mindenhol volt bűncselekmény.
6/10
Straight Outta Compton
Középiskolás korszakomban meghatározó szerepet játszott az amerikai rap feeling. Azóta persze kinőttem. :) Viszont ez kellemes emlékeket hozott elő belőlem, és a zene/rendezés/szereplők játéka (nagyon meglepődtem) briliáns volt. Jobb nem is lehetett volna.
Talán meg is ért volna kategóriáját tekintve a 10/10-et, de csak azért adtam 9/10-et, mert a film utolsó felét kicsit kapkodósabbnak éreztem, mint az első részét. Nem bántam volna, ha 3 órás filmként jön ki, vagy több részes tv sorozatként. De mivel moziba szánták, így érthető mindkét felvetésem indokolatlansága (remélem jól használom ezt a szót).
9/10
Victoria
2015 óta nekem ez az a film, amire azt mondom, hogy meglepett. Szinte nem is hallottam róla, nem is egy amerikai produkció, ráadásul a téma is rendkívül újszerű. Rengeteg filmet néztem már meg eddig, de ilyen formában még nem láttam feldolgozni filmet. Tökéletesnek azért nem nevezném, ugyanis a film első fele borzasztó vontatott. Azt hittem, hogy na majd most, na majd most történni fog valami. Emellett pedig a csaj naivsága sem tetszett. !!! SPOILER !!! !Ráadásul a film végi kiborulását is kicsit túlzónak, színpadiasnak éreztem. De csak ajánlani tudom mindenki számára. Kellemes kikapcsolódást nyújt a film.
8/10 -
Rottentomatoes-on 84% fresh es 96% by audience... -
Police Story - Lockdown (2013)
Bár csak nevében Rendőrsztori, de ettől még egészen klafa film volt. Pont ilyen vasárnap esti kikapcsolódásra való. Egész érdekes sztorit sikerült összerántani érdekes karakterekkel. És hát Jackien már itt is látszik azért az idő nyoma. Megy még neki minden, de azért már nem azzal az intenzitással, mint régen. A respect persze még mindig kijár, hisz a film végi felvételek megmutatták, hogy még mindig 110%-ot ad bele és vár el a társaitól is. Jó szórakozás volt.
6/10 -
Deadpool
Ryan Reynoldsék megcsinálták.
Nagyon hű volt az eredetihez, kurvajó volt. A negatívumokat igazából nem tudom felhozni, mert ez a szaros film még azzal is tisztában van (pl. hogy csak 2 mutáns fért bele a keretbe).
Örültem a "földközeli" harcoknak, nem volt annyira CGI csata (végre!), igazából jöhetett volna több Deadpoolos poén, a sok akció helyett.
Jó volt ez így. Gratulálok RR-nak, megtalálta az "ars poeticáját"
9/10 -
Bridge of spies
Jól felépített, színészek is jók, történt is jó, minden jó... -
"Deadpool" Makes History With $135M Weekend, Colossal $150M Holiday -
Gyilkos ösztön
7,5/10