[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Spotlight
A témát ismertem, a színészeket kedvelem, szóval tudtam mire számítsak. Mégis kicsit untam. Pedig szeretem a nyomozós, csordogálósabb történetvezetésű filmeket, de ez sajnos nem kötött le eléggé. NEM SPOILER: A film végi felsorolásnál meglepődtem, hogy magyarországi várost nem említettek. Mert szinte mindenhol volt bűncselekmény.
6/10
Straight Outta Compton
Középiskolás korszakomban meghatározó szerepet játszott az amerikai rap feeling. Azóta persze kinőttem. :) Viszont ez kellemes emlékeket hozott elő belőlem, és a zene/rendezés/szereplők játéka (nagyon meglepődtem) briliáns volt. Jobb nem is lehetett volna.
Talán meg is ért volna kategóriáját tekintve a 10/10-et, de csak azért adtam 9/10-et, mert a film utolsó felét kicsit kapkodósabbnak éreztem, mint az első részét. Nem bántam volna, ha 3 órás filmként jön ki, vagy több részes tv sorozatként. De mivel moziba szánták, így érthető mindkét felvetésem indokolatlansága (remélem jól használom ezt a szót).
9/10
Victoria
2015 óta nekem ez az a film, amire azt mondom, hogy meglepett. Szinte nem is hallottam róla, nem is egy amerikai produkció, ráadásul a téma is rendkívül újszerű. Rengeteg filmet néztem már meg eddig, de ilyen formában még nem láttam feldolgozni filmet. Tökéletesnek azért nem nevezném, ugyanis a film első fele borzasztó vontatott. Azt hittem, hogy na majd most, na majd most történni fog valami. Emellett pedig a csaj naivsága sem tetszett. !!! SPOILER !!! !Ráadásul a film végi kiborulását is kicsit túlzónak, színpadiasnak éreztem. De csak ajánlani tudom mindenki számára. Kellemes kikapcsolódást nyújt a film.
8/10