1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    Deadpool

Na végre sikerült megnéznem... Sajnos csak szinkronosan. No de mindegy. Maga a film tetszett, jók voltak a poénok, nem egyszer hangosan szakadtam, és nem erőltetett röhögés volt, csak mert a többiek is röhögtek, sőt még volt olyan rész is ahol csak én röhögtem, a mellettem ülők nem... :D Az egyetlen problémám a filmmel az volt, hogy túl sok volt a dráma, egyrészt a rák körül, másrészt a csaj körül. Deadpoolt nem egy ilyen érzelgős karakternek tartottam, mert igazából nem is az. Persze ez a része csak néha jön elő, de többször mint kellene szerintem. A film első fele ízig-vérig Deadpool, aztán a végefele már átmegy kicsit nyáladzásba helyenként, DE nem lett rossz, és kíváncsian várom a folytatást. Remélem kicsit több mészárlás lesz benne, mert ez a kendőzetlen erőszak nagyon jól állt a filmnek, Bosszúállók és hasonló Marvel filmeknél is mindig az idegesít, hogy hiába verik szét az embert, nincs vér, és ez kicsit kivet az élményből engem legalábbis. Nem kell félreérteni, nem szadista vagyok, csak mondjuk egy csatához szerintem a vér hozzátartozik. Na de részemről egy erős 8/10 lett ez a Deadpool, csak így tovább