106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Azért nem ugyanaz. Ott a mutánsok teljes eltüntetéséről volt szó, míg itt nem a megszüntetésük, hanem csak a kormányilag szabályozhatóságuk a lényeg. Ott az ellenfelek kvázi ugyanazok voltak, mint eddig, itt pedig egymással küzdenek a hősök. -
pff, hát az nem jó :) -
név, lakcím, adókártya, vizeletminta stb. Az MCU-ban így nem igazán értelmes a törvény, így itt inkább a hősök kordában tartása, felelőségre vonhatóssága lesz a fő szempont. Eredetileg a Marvel univerzumban kismillió szuperhős van és 80-90%-uknak titokban van a személyazonossága a nyilvánosság felé. Tehát van Peter Parker és van Pókember, akik a nyilvánosság számár két különböző ember. De a kormány azt szerette volna, hogy sorba állnak, regisztrálnak és így mindenki személy azonosságára fény derül. -
Regisztrálni? Milyen értelemben? -
Tiszta X-Men 3 sztori... ugyanaz a koncepció. Csak ott az X-gént kiiktató gyógyszert akarták elfogadtatni a mutánsokkal, és volt aki elfogadta volt aki nem, aztán ez vezetett a konfliktushoz. Eredetibb történetet is kitalálhattak volna, pl. Stark összegraffitizi CA pajzsát. -
Én azt hittem elsőre valami írtó béna cgi. Mintha egy videogame átvezetőt néznék a 2000-es évek végéből. -
a történet fő beindítója a kormány új törvénye, hogy a hősök regisztrálják magukat a kormánynál. Stark mellette, Kapitány ellene.... -
így már értem mi történik.
-
Jaja, ü rá gondúta'.
A videón is ő szerepel.
Tikal: LasDen leírta :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.10. 19:37:24 -
Bucky, a kapitány 40-es évekbeli haverja, aki az első részben eltűnt és szintén lefagyasztódott, majd az oroszok megtalálták
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.10. 19:35:13 -
Ő az orosz verziója? :) -
Azzal nincs baj, hogy az ember tudja, hogy mi lesz a vége. Az nem feltétlenül ront el egy filmet vagy élményt. De sok múlik az oda vezető úton. Mindenki tudja, hogy Anakin Skywalkerből lesz Darth Vader, de a trilógiát nem ez rontotta el. Az a lényeg, hogy hogy érkeznek oda. Persze ebben az esetben bele lehet kötni, hogy túlzásba megy a harc, de az meg már az élmény kedvéért van... -
Az a srác, amelyik az egyik előző Marvel filmben amúgy meg akarta ölni. Gondolom én.
Ez itten-e:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.03.10. 19:32:39 -
Irtó béna ez a Pókember. A ruhája olyan mintha a 60-as évekből szalajtották volna, a mechanikus szem része borzalmas. Ja a beköszönése meg olyan profi volt, hogy instant Oscart érdemel :D -
amugy ki az a gyerek akiért a kapitány harcol?
-
Még vártam volna hogy Pókember elmondja pár szóban a Marvelhez kerülésének történetét a beköszönés után egy "az úgy volt" kezdetű mondattal... egyébként meg annyira tét nélküli ez az egész. Mindenki tudja hogy a fő Marvel karakterek nem halhatnak meg. -
Egy dolog tetszett - a trailerben 1 percnél van, Stark mondja. -
Nekem az a bajom, hogy megint hatalmas drámát akarnak itt eladni az előzetesekkel, de mindenki tudja milyen egy marvel film. Amúgy 1 jó jelenet van az előzetesben, mikor Bucky és Stark verekednek és Bucky elsüti a fegyvert. Az a megelpett arc Starkon az jó :D -
Nagyon hangulatos! -
Az egész trailer olyan "vótmá" fílinget áraszt (ja, Marvel), és ezt érdemli:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pedig addig tenyleg hangulatos volt:c -
Hey everyone - ezt az enervált köszönést...
-
Ip Man 3
Akinek az első 2 rész tetszett és nem nagy várakozásokkal ül le megnézni, annak szerintem ez is tetszeni fog.
Utólag beleolvasgatva pár cikkbe arra jutottam, hogy jó, hogy nem előtte olvastam bele abba a pár cikkbe :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Persze nyilván nem véletlenül hájpolták Bruce Lee-vel és Tysonnal, de ketten együtt szerepelnek kb 5 percet benne. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol :D
Amugy erdemes imdb n beleolvasni a trivia reszbe, vannak erdekes dolgok:)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.10. 10:45:22 -
The Green Infenrno (2013) dir. Eli Roth
Soha ne menjünk az esőerdőbe. Ennyi.
Mondjuk nálam ez 7/10 lenne csak a vége egy nagy fasság ezért 6/10.
Elég irreális dolgok azért vannak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aktivistánk vezére, épp miután látta, hogy a barátjának egyenként kikanalazzák a szemét, levágják a nyelvét, levágják élve a kezeit lábait, majd félbevágják és levágják a fejét a rabketrec sarkában elkezdi kiverni a farkát mert az csökkenti a stresszt... Hát.. faszom.
-
Tigris és Sárkány - A Végzet Kardja 2016
Ez a film lerobbantotta az arcomat gyerekek... akitől nem idegen a wuxia stílus és az akrobatikus harc, az jól fog szórakozni. A látványvilág pazar, nincsenek rajta felesleges díszek mégis csillog-villog minden porcikája. Michelle Yeoh bár meglátszik rajta a kor, de a szelleme mit sem hanyatlott, még egy izompacsirtának is megremegne a térde ha kapna tőle egy tisztességes gyomrost.
Szerintem felülmúlja az első részt, a technika is finomodott, és az akciókra is rágyúrtak, egyedül a hosszával nem vagyok kibékülve... elnéztem volna még. Egy ilyen filmet nem lenne szabad másfél órában összecsapni.
De szerencsére nincs hosszadalmas felvezetés, nem tökölnek, már az első percben leradíroznak a térképről egy kisebb hadsereget, és később sincsenek hosszú üresjáratok, csak annyi ami a sztori szempontjából feltétlen szükséges. Donnie Yen is kitett magáért, és bebizonyította hogy bármilyen felületen képes harcolni. Most már csak arra várok, hogy az IP Man 3-ban ronggyá verje a Tyson kölyköt.
8/10 -
ne okoskodj már -
hiper KOCKA #92624 A transzneműség a szexuális identitást jelenti, azt hogy az illető melyik nemmel azonosítja magát, nem pedig azt hogy melyikhez vonzódik. Tehát az a mondat hogy "Nem buzi hanem transznemű" eleve értelmetlen. -
Nem buzi, hanem transznemű.. :D
Aki nem transznemű, de a férfiakhoz vonzódik az sem "buzi", max meleg.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.03.09. 20:36:21 -
Szerintem azt kell nézni aminek születtet.
Amúgy meg engem érdekelt, nem olvastam még róla. Köszi a linket. -
Egyvalamit sose értettem... az a transznemű aki férfi testben él de nőnek gondolja magát és a férfiakhoz vonzódik az buzi? -
Victor Frankenstein. 5/10
Közepes film,egyszer meg lehet nézni. -
DantesHUN #92619 Kit érdekel? -
[mély sóhaj] -
Egy ideig ők voltak a Wachowski fivérek, aztán a Wachowski testvérek, de most már elnyerték a végső formájukat, a Wachowski nővérek. Lilly és Lana Wachwoski.... -
Tintin kalandjai
nah nem volt rossz. legalább nem volt benne semmilyen szerelmi szál (mondjuk női szereplő se nagyon, talán a házmester nénike párbeszéde volt az egyetlen...)
viszont gyerekmesének elég naturalista módon mutatta be a halálozásokat stb. nagyon jó volt a CGI, hihetetlen részletes, már csak azért megérné még egyszer megnézni, hogy csak a hátteret figyeljem a jelenetekben...
8/10 -
Sequoyah #92615 Macbeth (2015)
Szinten most lattam ezt a filmet. A tortenet eleg lapos, lattam mar fordulatosabb Shakespeare muvet, a fohos szepen beleorul a hatalomehsegbe, kb ennyi, ugyanebben a temaban lehetett volna melyebb es logikusabb tortenetet is alkotni. Nem ettol a muvetol lett hires az iro.
A megvalositas sajnos nem sokkal lepett tul a mu felolvasasan, jobban kihasznalhattak volna, hogy ezegy kepekkel operalo film, nem pedig konyv.
A tortenet kepi megvalositasaval ellentetben viszont maga az operatori munka kivalo, nagyon szep kepeken mutatjak be a tajakat, helyszineket, jok a kompoziciok es a szinek.
Aki szereti Shakespearet OLVASNI, az szerintem nem fog csalodni a filmben, mig masok szamara ha nem is rossz, de kicsit unalmas lesz.
6/10 -
The Pact (Az egyezség) 2012
Természetfeletti krimi, nem annyira horror. A színészi játék rendben van, inkább csak a sztori nem ütött annyira nálam, habár érdekesen indult.
Az IMdB-s 5,8 ezúttal helytálló. Egy estére egyszer nézni jó. Természeténél fogva többször nem kell elővenni.
Nálam 6/10 -
WhoamI
Ez kérem szépen példás. Német film, ami a hackerekről szól. Nem vártam túl sokat, max egy érdekes történetet. És kaptam is, de olyan Fight Club-os és Ocean's Eleven-es tálalásban, amire nem számítottam. Ha nem is klasszis, de teljesen jó színészekkel, ütős látvány világgal/fényképezéssel és hangulattal, jól kitervelt csavarokkal, mely biztosítják, hogy ne csak a végéig, de kicsit talán még utána is motoszkáljon a fejedben, hogy na, azért itt kellett egy kicsit figyelni.
Nem mondom, hogy világmegváltó, de még szeretnék sok ilyent látni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]a csavar utáni csavar már kicsit azért túl ment a határon, mert értem én, hogy szocial hackeing, de azért ilyen szépen megjósolni egy ember cselekedetét (főleg ha az ilyen volumenű) azért az erősen hazárd játék [spoiler] egy klissés megszökésre és a szőke nőtől a végén az igazságra ráeszmélésre lehet jobban vevő lettem volna, de ki tudja, lehet akkor meg az fájt volna :)
Mr.Robot után aki egy kicsit életszagúbb (legalábbis nem a Kardhal szintű forog a 3D kocka vírus a képernyőn szintű idiótaság) hacker krimi-thrillere kiváncsi, az nyugodt szívvel tegyen próbát
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.03.08. 00:12:41 -
Macbeth
Mindig is bejöttek azok a filmek amik másból shift+del-t és/vagy alvást váltanak ki,így ez is nagyon tetszett.
Aki sejti hogy mit fog látni,annak erősen ajánlott MŰ.