1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    WhoamI

Ez kérem szépen példás. Német film, ami a hackerekről szól. Nem vártam túl sokat, max egy érdekes történetet. És kaptam is, de olyan Fight Club-os és Ocean's Eleven-es tálalásban, amire nem számítottam. Ha nem is klasszis, de teljesen jó színészekkel, ütős látvány világgal/fényképezéssel és hangulattal, jól kitervelt csavarokkal, mely biztosítják, hogy ne csak a végéig, de kicsit talán még utána is motoszkáljon a fejedben, hogy na, azért itt kellett egy kicsit figyelni.

Nem mondom, hogy világmegváltó, de még szeretnék sok ilyent látni.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a csavar utáni csavar már kicsit azért túl ment a határon, mert értem én, hogy szocial hackeing, de azért ilyen szépen megjósolni egy ember cselekedetét (főleg ha az ilyen volumenű) azért az erősen hazárd játék [spoiler] egy klissés megszökésre és a szőke nőtől a végén az igazságra ráeszmélésre lehet jobban vevő lettem volna, de ki tudja, lehet akkor meg az fájt volna :)
    [/spoiler]

Mr.Robot után aki egy kicsit életszagúbb (legalábbis nem a Kardhal szintű forog a 3D kocka vírus a képernyőn szintű idiótaság) hacker krimi-thrillere kiváncsi, az nyugodt szívvel tegyen próbát
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.03.08. 00:12:41