1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Synchronous
    Tigris és Sárkány - A Végzet Kardja 2016

Ez a film lerobbantotta az arcomat gyerekek... akitől nem idegen a wuxia stílus és az akrobatikus harc, az jól fog szórakozni. A látványvilág pazar, nincsenek rajta felesleges díszek mégis csillog-villog minden porcikája. Michelle Yeoh bár meglátszik rajta a kor, de a szelleme mit sem hanyatlott, még egy izompacsirtának is megremegne a térde ha kapna tőle egy tisztességes gyomrost.

Szerintem felülmúlja az első részt, a technika is finomodott, és az akciókra is rágyúrtak, egyedül a hosszával nem vagyok kibékülve... elnéztem volna még. Egy ilyen filmet nem lenne szabad másfél órában összecsapni.

De szerencsére nincs hosszadalmas felvezetés, nem tökölnek, már az első percben leradíroznak a térképről egy kisebb hadsereget, és később sincsenek hosszú üresjáratok, csak annyi ami a sztori szempontjából feltétlen szükséges. Donnie Yen is kitett magáért, és bebizonyította hogy bármilyen felületen képes harcolni. Most már csak arra várok, hogy az IP Man 3-ban ronggyá verje a Tyson kölyköt.

8/10