106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Van amit nem lehet elégszer remakelni :D -
Ben Hur (1907 film), a one-reel silent film adaptation
Ben-Hur (1925 film), an MGM silent film adaptation starring Ramon Novarro
Ben-Hur (1959 film), an MGM sound film adaptation starring Charlton Heston; it won eleven Academy Awards
Ben Hur (2003 film), an animated direct-to-video film adaptation featuring the voice of Charlton Heston
Ben Hur (miniseries), a television miniseries that aired in 2010
Ben-Hur (2016 film), directed by Timur Bekmambetov starring Jack Huston -
Seten #92727 Ez már hanyadik remake 1925 óta? -
-
Kon Tiki(2012)
7/10
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.16. 16:50:35 -
pedig a könyv,amiből a jp2-t csinálták mennyivel jobb volt,többször végigolvastam már(Szörnyek szigete) -
én is -
Én ilyenből is:
-
Én például a Tintinhez hasonló mocap filmekből is szívesen látnék többet. -
Én bízom abban, hogy ez tényleg így is lesz / marad. -
Mindig is használni fognak színészeket. Egyrészről azért, mert minden újraalkotáshoz kell egy alap, amire építkezhetnek. (gesztikulációk, mimika...)
Másrészről marketing. Egy népszerű színésszel mindig könnyebb eladni bármit.:D -
Amíg színészekkel meg van támogatva, ez meg is állja a helyét - de: "A CG a jövő akár tetszik, akár nem."
Ki kell fejtenem? -
Ha a film elhiteti velem, hogy az megtörtént, hatással van az emberekre, akkor a többi nem számít. Lehet az egy asylum pixel rengeteg vagy a deadpool autópályás üldözése. Ha JÓ, akkor nem lesz hiteltelen.
Animációs filmet is megnézel, ott is pótolva van minden, a hangon kívül. Még sem panaszkodsz, hogy miért nem igazi színészekkel van eljátszva. -
"mindig nem a CG-től szarok egyes filmek"
Nem is. Csak egyre hiteltelenebbé válnak.
Ez olyan jelenség, mint ez:
Egyszerűen és lassan már semmi sem tűnik hihetőnek, ami "különleges" kép vagy film.
Film esetében meg a színészi játék tűnik majd el, mert SZINTE bármit (!) lehet pótolni, utólag. -
A Mad Max és most a Deadpool is megmutatta, hogy a CG jó kezekben jó irány. Eddig a videóig, aki látta fogalma nem volt, hogy mennyi minden van CG-vel felturbózva a filmben és semmi baja nem volt vele. Most hirtelen ez probléma. A CG a jövő akár tetszik, akár nem. A makettezés ideje lejárt. Még mindig nem a CG-től szarok egyes filmek..... -
Én is ezen az oldalon állok. -
Jó hát nem lehet az ember minden szarral képben, de attól még a filmek egyre nagyobb része CGI ami szerintem nem biztos ,hogy jó irány. -
Saul fia
Ez egy másféle holokauszt film. Arcba köp a sokk, aztán még adagolja a további 100 percen keresztül. -
-
ez élő szereplős film
Nem értem miért zavar bárkit is, hogy használják a technika adta lehetőségeket. Jó film, ami jól használta ki a lehetőségeit...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.03.16. 13:39:13 -
-
Én azt hittem ez élőszereplős film, nem animációs, na mindegy. Lassan tényleg nem lesz szükség színészekre, csak a színházban -
Hateful Eight
Eleg hosszu volt. Kicsit, tul hosszu ha majdnem ejfelkor all neki az ember :(
Voltak benne jo jelenetek, Tarantinos mozzanatok. Neha jot vigyorogtam de amugy megegyszer en meg nem neznem ezt a filmet. Egyszer nezos-nyugodtan kihagyhatos.
6/10 -
aki kíváncsi pókember szerepére -
A tenger szívében
1-2 látványosabb jelenet volt, amúgy meg szerintem halál unalmas volt a film.
5/10 -
Bazz, a "film" 90%-a CGI... nem tetszik ez az irány, bármennyire látványos. -
Darth Maul: Apprentice (2016)
Kurva jó volt... még izgulni is lehet rajta amit nem nagyon éreztem az utóbbi SW filmeknél. Egyébként meg a látvány felér akármelyik SW filmben látottal. Sajna a pénz és a lehetőségek hiánya a játékidőn látszik meg egyedül, viszont minden másban profi.
8/10 -
deadpool vfx breakdown -
Az utolsó boszorkányvadász
Diesel kiélte D&D-s fantáziáját. De tehette volna úgy, hogy ez a film közben nekünk is készül. Mert ez így nagyon gyenge lett. Véleményem szerint ha nincs a halhatatlanság meg az egész jelenkor, hanem klasszikus középkori kaland, akkor simán jobb lett volna. Ha ott ér véget, ahol elkezdődik. Az sem kevésbé klisés, de abban több potenciált látok. Kiszámítható volt a sztori és karakterei. Felesleges volt ezt kiadni. Megcsinálja és utána otthon a vetítőjében élvezkedik rá. Neki is jó, meg nekünk is...
4/10 -
ugye ez csak egy poén előzetes? -
Ő is jön?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Fahrenheit 451
" A film egy olyan jövőbeli Amerikában játszódik, ahol betiltották az olvasást, és égetik a könyveket. A Fahrenheit 451-ben ábrázolt társadalom kártékony hatásúnak találja az irodalmat; információt csak televíziós műsorokból és képregényekből lehet szerezni, melyeket erőteljesen meghamisítottak és cenzúra alá vetettek."
Ahhoz képest, hogy 50 éves film, nekem nagyon tetszett. Nem volt unalmas vagy lassú. Jók voltak a színészek és a jelmezek is.
9/10 -
Best movie ever? O_O
-
Meg mint engem az egész szuperhősös mozi áradat. -
Az egesz divergent meg hunger games pont annyira erdekel mint a farkasos-vampiros borzadalom sorozat... -
Insurgent
Összecsapottnak éreztem. A divergent jobb volt, ez most lapos.
6/10 -
Hunger Games Mockingjay 2
Úgy csinálták meg, hogy senki ne is várjon következő részt. De vége van, és azért összességéb jó volt. Egyszer mindenképp végig lehet nézni a szériát. Emlékeim szerint talán a masodik volt a legjobb resz. -
Nem akarlak semmiről lebeszélni, de annyi, de annyi tényleg jó könyv van... -
Összecsapták az egészet. Most nézem az utolsót, hát ez valami borzalom. Az első fél órában a könyv második felének negyedén kb átugranak, vannak másfél perces trailer szerű jelenetek idióta vágásokkal, majd bumm a nagy csata a következő másfél órában....
Egyértelmű, hogy ketté kellett szedni a könyvet, mert nagyon sűrű 1 filmben sokkal rosszabb lett volna, de ez sem volt egy húdekurvajó megoldás:) -
Éhezők viadala - utolsó két rész
Rohadt mérges vagyok. Ez akár egy jó film is lehetett volna. A két befejező részekben olyan jelenetek voltak, olyan sötét, olyan megindító képsorok.. a 12. kerületben történtek elmesélése, a gát felrobbantására vagy a menekültekkel történt dolgok.. hogy milyen eszközöket képesek egyesek bevetni a hatalom megszerzése érdekében... vagy hogy milyen trauma túlélni és együtt élni egy ilyen múlttal és annak következményeivel
de (számomra) annyira rossz tálalásba sikerült ezt előadni (kivéve a direkt jeleneteket), hogy csak egy kihagyott ziccert látok ebben az egészben. Gondolom ízlések és pofonok, mivel a mélyén komoly gondolatok vannak, így szerintem mindenki próbálkozzon be vele, hátha valakinek átjön. Viszont a könyvre kíváncsi lettem, hátha.. (szigorúan az utolsó részre, az első két rész ha olyan mint a film, az csak egy alibi felvezetés)