1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Éhezők viadala - utolsó két rész

Rohadt mérges vagyok. Ez akár egy jó film is lehetett volna. A két befejező részekben olyan jelenetek voltak, olyan sötét, olyan megindító képsorok.. a 12. kerületben történtek elmesélése, a gát felrobbantására vagy a menekültekkel történt dolgok.. hogy milyen eszközöket képesek egyesek bevetni a hatalom megszerzése érdekében... vagy hogy milyen trauma túlélni és együtt élni egy ilyen múlttal és annak következményeivel

de (számomra) annyira rossz tálalásba sikerült ezt előadni (kivéve a direkt jeleneteket), hogy csak egy kihagyott ziccert látok ebben az egészben. Gondolom ízlések és pofonok, mivel a mélyén komoly gondolatok vannak, így szerintem mindenki próbálkozzon be vele, hátha valakinek átjön. Viszont a könyvre kíváncsi lettem, hátha.. (szigorúan az utolsó részre, az első két rész ha olyan mint a film, az csak egy alibi felvezetés)