106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • spiderman2
    Ezez,köszi :-)
  • Jim Morrison
    az
  • LasDen #94370
    ez?
  • spiderman2
    Sziasztok.
    Keresek egy filmet,ami nagyon hasonlít egy,a ma a moziban látott filmelőzeteshez ( Nerve - Idegpálya)
    Abban a filmben,egy férfi kap telefonon keresztül feladatokat,amiket ha teljesít pénzt kap. Az első,hogy öljön meg egy legyet, és egyre durvábbak a feladatok.
    Valaki esetleg tudja a címét?
    Előre is köszi a segítséget.
  • Synchronous
    Én is néztem akkoriban.

Akkortájt lett a kedvenc állatom a patkány. ; )
  • Tyler1
    A Brókerarcok, igen azt láttam már korábban :)
  • kutyakiki81
    Mechanic : Resurrection

Tuti láttam az első részt, de semmire nem emlékeztem belőle.
    Ez egy közepestől kicsivel jobb akciófilm. Elég nagy az üresjárat az első felében, de a második etap kellemesen pörgős. A verekedések rendben vannak, de a robbanások Asylum szintet ütnek csak meg. Tommy Lee Jones-nak nagyob szerep járt volna, Jessica Alba meg mutathatott volna többet is magából :)

6/10
  • xido
    TMNT 1-2

Mivel épp kijött a 2.rész,egyben pótoltam is az elsőt..Hááát..az olyan volt amilyen..de a folytatás sokkal jobb,közelebb állt ahhoz az élményhez,amit pisisként a Skyon néztem a 80as évek közepén :)
  • xido
    vin diesel egyik korai filmje is jó a témához kapcsolódóan
  • Tyler1
    Tőzsdecápák 1-2

Randizgatok mostanában a tőzsdével, gondoltam kikapcsolódásként beiktatok valami témához illőt. Az első rész teljesen korrekt volt, sztorijában, rendezésben, színészi játékban (Charlie Sheenben ekkor még mekkora potenciál volt), bár Gekko karaktere mögött semmi Oscar díjas teljesítmény nem volt. A második rész sem nevezhető rossznak, az alapsztori jó lenne, még Shia LeBouf sem lógott ki, de rengeteg a felesleg a filmben, a romantikus szál szintén súlytalan, pedig jelentős részt adtak neki a játékidőből, a rendezés meg sokszor idegesítő volt, a befejezés 2 forintos hülyeség lett. Eli Wallachot viszont jó volt még utoljára látni. A folytatás eléggé egyszernézősre sikerült, Oliver Stone pedig már rég letért arról az ösvényről, ami naggyá tette.
  • xido
    CA3:civil war

nem tudok pontszámokban értékelni,de messze nem volt olyan rossz,mint lehúzták sok helyen...hogy sok az üresjárat,kevés akció..dögunalom.....havi megjelenésű képregényként bőven belefér ilyen lassú drámai töltelék is..heti tévésorozatba még inkább..moziban nehéz tolerálni,hiszen 2 évente jön egy rész és akkor az ember nem drámázni ül be egy képregény filmre..ettől eltekintve nekem bejött,felszínesen,de jól ki lettek építve a motivációk (képregényt nem olvastam,így spoilereket se tudtam előre a történetben)...jól megcsinálták a sokszálú marvel filmekkel az odavissza utalásokat,csak győzzön rá az ember emlékezni is...
  • kutyakiki81
    Sausage party

EZ durván beteg volt... Szerencsére nem csak a kolbászok és egyéb élelmiszerek szólalnak meg, hanem a wc papír, az óvszer, meg sok más is :D

Népcsoportok, szexuális beállítottság, vallás, mindenki kapja a fikát. A szexjelenet a film csúcspontja, ott könnyesre röhögtem magam.

7/10
  • Kandurex
    hol láttad?
  • bexinho
    The Conjuring 2 (2016)

Emlékszem, hogy az első rész mennyire bejött. Azelőtt talán a Sziklák szeme 1 volt az a horror film, ami az atmoszférájával igazán meg tudott fogni. Nos, a Conjuring 2. részét már nagyon vártam. Ki voltam éhezve egy kis horrorra. Csalódás ugyan nem ért, mert lazán hozta az első rész hangulatát, viszont számomra egy picit hallmark jellegű volt. Elsősorban a gagyi határát súroló CGI miatt, másrészt a sokszor poénosra vett párbeszédek sem illettek bele. Ugyan nem akkora probléma, ha a feszültség kicsit oldva van, de személy szerint én inkább egy komorabb, sötétebb angliai közeget vártam még annak ellenére is, hogy a valós alapokon nyugvó filmben igyekezett ugyanazt a képet visszaadni, ami a valóságban is volt. Mindent összevetve örülök, hogy van igény az ilyesfajta horrorra, és még a színészkedés sem a B kategóriát üti alulról.

7/10

S akkor had ajánljak egy jó "mini-sorozatot" :) - ez már belefér ebbe a kategóriába :)

The Night Of (2016)

Végre egy ütős, valóságos, érdekes történettel bemutatott alkotás. HBO ritkán tud hibázni. Ha jól tudom, ma mutatják be az utolsó részt, amit már nagyon várok. Így megelőlegezem neki a 10/10. Remélem a befejezést nem cseszik el (örülnék egy kevésbe happy end-es befejezésnek is).

10/10
  • LasDen #94358
    ígéretes, még ha a CG eléggé kilógós, de elég faszán van azért megcsinálva. Kíváncsi leszek...
  • darkSectorxxx #94357
    De kemény.
    Kicsit Dark Souls 3 beütése van.
  • UUUU
    Kivancsi leszek, az oroszok tudnak e jo sci-fit osszehozni.

• Synchronous
    Fszom... : /
  • darkSectorxxx #94354
    :(
    Nemár annyira vártam a filmet, és télleg a film 90%-ban semmi "akció"?
  • hiper KOCKA
    Sadako vs Kayako 2016

Őszintén szólva kicsit elkapott a képzavar miután megnéztem a filmet... mert Sadako versus Kayako-t ígértek nekem a címben, de gyerekek, ez nem Sadako vs Kayako... gyakorlatilag ilyen idiótán megrendezett filmet is ritkán látni. 84 kibaszott percet kell várni, ismétlem: nyolcvannégy kurva percet kell várni, hogy egyáltalán elkezdődjön a film... úgyhogy aki Sadako vs Kayako-t szeretne látni az ezt a filmet nyugodtan kihagyhatja... egy 90 perces filmből az utolsó 5 percre tartogatni a lényeget, és azt is valami ordenáré megvalósításban odafosni a vászonra... hát... köszi...

Még egy 3 órás filmnél is kurva hosszúnak tartanék egy 84 perces felvezetést, de másfél órás játékidőnél ez kifejezetten agyonvágta a dramaturgiát.
    És az odáig vezető út is egyszerűen nevetséges... pár gagyi öngyilkosságot kapunk, és bár a film erősen sugallja hogy ez Sadako kibaszottul negatív energiájának műve, de sem Sadako sem Kayako nem tűnik fel ténylegesen a végéig, csak maximum egy pillanatra bevágnak a háttérbe egy Vidal Sassoon-al mosott hajzuhatagot, amit még az elmosódott fókusszal tovább jelentéktelenítenek.

A fickót aki kifosta magából ezt a filmet (mert túlzás lenne állítani hogy rendezte), na őt kellett volna Sadako és Kayako közé baszni, hogy az egyik a fejétől, a másik a lábától kezdje el inzultálni, mert nagy lehetőség lett volna benne ha másként nyúlnak hozzá, és nem rontják el ezzel az idiótán elnyújtott értelmetlen storyline-al.

Rohadtul félelemmentes és klisés volt tehát ez a párbaj, és a tucatnyi agyatlanság/logikátlanság közben: (itt-ott esetleg spoileres lehet, de ennél a filmnél már mindegy)

- pár ovis nudli Kayako háza előtt trollkodik és az egyik homlokonadjusztálja a másikat egy akkora szikladarabbal mint a Grand Kanyon, ami minimum egy takaros eszméletvesztés még egy felnőttnél is, de hősünk még el sem esik, csak kicsit hátraszegi a fejét, majd játszanak tovább... mi van...? (hozzáteszem: nem volt megszállva, még ott sem voltak akkor a házban)

- az egyik főszereplőnket megszállja Sadako majd egy Sinto főpap a teljes küldöttségével felsül, Sadako gyakorlatilag kettéfejeli a kompániát a rituálé felénél, majd jön egy Dévid Kopperfield egy vak kislánnyal és egy laza mozdulattal kibűvöli az áldozatból a rosszcsont hajasbabát és beleküldi egy teszkós szatyorba aminek a száját egy képzeletbeli zsinórral köti el... mi a fasz van...?

- az elátkozott videókazettát elviszik az egyetem tanárához aki a Sadako-s téma szakértője, majd az ipse fogja a szalagot és átmásolja dvd-re... netán ha a vhs lejátszó elromlana lehessen már figyelni a témát tableten, laptopon és mobilon is... evidens nem? //dupla facepalm

- a végén a két főszereplő liba állandóan síkítozik mint aki megőrült... de minek, Sadako és Kayako már rég egymást püfölni... ez is valami röhejes volt... Sadako beleenged Kayako fejébe 3 tonna hajat, ezek meg erre elkezdenek visítani... képzelem mennyire félthetik...

Az egész küzdelem kimeneteléről meg már nem is akarok írni semmit, annyira nevetséges lett... aki akarja nézze meg, de jobban jár ha kihagyja ezt az átgondolatlan és számtalan sebből vérző produkciót, mert itt csak annyi történt, hogy valamelyik agytröszt ott a filmstúdiónál kitalálta: "te... ezek csapjanak már össze..."
    De hogy legyen is valami értelme, célja vagy normális sztorija, az annyira érdekelte őket, mint Sadako-t a fodrász szalon...

3/10
    Utoljára szerkesztette: hiper KOCKA, 2016.08.28. 21:40:56
  • LasDen #94352
    Stúdió levél Spielbergnek a Space Man from Pluto (Vissza a jövőbe) kapcsán... o_O
  • Jim Morrison
    talán anno az első 3 részt láttam egyszer... aztán az új 3 részből az elsőt ötször, másik kettőt egyszer.... ennyi kihagyás után, csoda, hogy a főbb szereplőket kb tudom :D
  • LasDen #94350
    meglepő látni valakit, aki ennyire nincs képben. Olyan furcsa, mintha nem is valóság lenne ez... :D
  • Jim Morrison
    Star Wars Ébredő Erő

Nem is volt ez rossz.
    Bár abba belekavarodtam, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kylo-ban Han Solo és Darth Vader vére is csörgedezik vagy mi? Han Solo az apa. Darth Vader/Anakin Skywalker pedig ahogy most olvasom "Before he died, Vader learned he also had a daughter, Leia Organa. She subsequently married the smuggler Han Solo and had a son named Ben Solo." Huh, ezek szerint tényleg nem sok minden maradt meg az előző részekből, nekem ez kiesett :c

- meg is válaszoltam magamnak.
    Popcornnal, kis nosztalgia, korrekt.
  • cylonflatus
    Pár napja néztem én is, csodálom, hogy végignéztem. Nagyon gyönge volt. Tommy Lee Jones basszus, piszkosul meg van öregedve, nagyon gyöngének nézett ki.
  • cylonflatus
    Gyerekként egy idő urais ágyneműben aludtam. Még mindig megvan (pedig már 40 vagyok), félre van rakva a kölöknek. De lehet oda sem adom neki. :)
  • piamania
    Köszi. De Clark Kent akkor is meghalt és ez így egy kicsit fura nekem. Nem vagyok képregény ismerő.
  • mégvadabbdisznó
    A Superman Doomsday-ben is csak úgy halt meg, hogy pár óra múlva újra elkezdett verni a szíve... egy kib*szott atomreaktor a csávó, nem hal olyan könnyen.
  • CalebJoe
    Nem vagyok Superman guru de tudtommal begyógyulnak a sebei mint mondjuk Deadpool-nak vagy Wolverine-nek csak lassabban, van valamilyen healing faktorja na meg ott nap energia amit már sokszor használt.
  • LasDen #94343
    Popstar - Never stop never stopping

Aki bírja Samberget vagy a Lonely Islandet, annak ezzel a filmmel sem lesz baja. Tökéletesen hozza a banda stílusát még hajmeresztőbb dalokkal. Annyi faszságot összehordanak a filmben, a dalokban meg aztán főleg. Bődületes baromságokat zagyválnak a dalokban, de közben meg rohadt catchy zenékkel teszik mindezt, így az egész kevésbé tűnik fosnak. Mint a valóságban :DDD Nagyon komoly paródiája a mai zenei világnak. A TMZ is megkapja rendesen. Eric André és Will Arnett fél perc alatt totál retardáltat csinál belőlük :D
    A sztori átlag-átlag alatti, de ilyen egy jó forgatókönyv és egy jó vígjáték. Nincsenek hangosan röhögős, meg egyértelműen egy poénra kijátszott jelenetek, hanem folyamatosan be vannak építve a poénok. Nyomják, csinálják a hülyeséget és mellé tök komolyan gondolják a baromságokat. Nagyon fasza... :D

7-8/10

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.08.27. 18:19:26
  • piamania
    Batman vs. Superman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Supit hogy a fenében akarják feléleszteni?????
  • LasDen #94341
    Gal Gadot, Galga Dot, Galaga Dot...:O Ő egy beépített galaga ügynök...
  • IMYke2.0.0.0
    Direkt írtad rosszul a nevét?
  • LasDen #94339
    Beépített tudat

Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Gary Oldman, Ryan Reynolds és Galaga Dot. Egy ilyen szereposztással mi sülhet el rosszul? Hát a forgatókönyv biztos. Nem volt ez rossz, csak nem is volt jó. Semmi új nem volt benne, de azt meg korrekten lehozta...

5/10
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.08.27. 16:04:10
  • CSOCSO
    Az idő urai (1982)

Szivesen megneznem felujitva. Ha lehet akkor valami Anime-kent. ( Studio Ghibli (Spirited Away vagy Madhouse (Paprika) produkciokent

Erdekes egy mese volt. A vege meglepett. Kar, hogy mindenki tok rideg meg kevesen beszel. Szinte senkivel nem lehet szimpatizalni.
  • hvitya
    Her(A nő) - már nagyon régóta halogattam a megnézését, de tegnap végül emellett döntöttem. Az első 5 perc alapján éreztem hogy hát ez lehet nem az én műfajom lesz de végül kitartottam és milyen jól tettem. Nagyon érdekes módon ábrázolja az emberi kapcsolatokat amelyek közül egyel legalább mindenki szembesült már biztosan ha nem többel. Remek volt a színészi játék is végig lekötötte a figyelmem.
    Ha mindenki nem is volt fizikálisan jelen de vicces volt egy filmben látni Starlordot, Fekete özvegyet és Lois Lanet:D
    10/10
  • Kongy
    Vaksötét (Don't Breathe)

Egész kellemes meglepetés volt, végre egy ötletes horror, bár csak néhány elemében nevezhető annak, én inkább thrillernek mondanám. Végig feszült a hangulat, van egy-két nagyon hatásos jelenet, de nem a megszokott jumpscare áradat, és végre nem egy arc és motiváció nélküli sorozatgyilkos a főgonosz. Elég sokan voltunk a teremben, de az izgalmasabb, bujkálós jeleneteknél érezni lehetett, hogy a nézők is holt csöndben figyelik, mi fog történni a következő percben. Szóval ha valaki egy frissnek ható thrillert szeretne látni, annak mindenképpen ajánlom ezt a filmet, és bár a filmben lévő csavar ront kicsit az összképen, ez még így is egy remek film lett. 8/10
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.08.26. 23:25:26
  • UUUU
    Jogos a két pont.
    Természetesen nem a 15 perces első, vagy a második némafilmre gondoltam, hanem az 59-es változatra.
  • IMYke2.0.0.0
    Megpróbálhatnád értelmezni amit írtam...
  • mégvadabbdisznó
    Tehát látatlanban ítélkezel... oké, köszi...