[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Conjuring 2 (2016)
Emlékszem, hogy az első rész mennyire bejött. Azelőtt talán a Sziklák szeme 1 volt az a horror film, ami az atmoszférájával igazán meg tudott fogni. Nos, a Conjuring 2. részét már nagyon vártam. Ki voltam éhezve egy kis horrorra. Csalódás ugyan nem ért, mert lazán hozta az első rész hangulatát, viszont számomra egy picit hallmark jellegű volt. Elsősorban a gagyi határát súroló CGI miatt, másrészt a sokszor poénosra vett párbeszédek sem illettek bele. Ugyan nem akkora probléma, ha a feszültség kicsit oldva van, de személy szerint én inkább egy komorabb, sötétebb angliai közeget vártam még annak ellenére is, hogy a valós alapokon nyugvó filmben igyekezett ugyanazt a képet visszaadni, ami a valóságban is volt. Mindent összevetve örülök, hogy van igény az ilyesfajta horrorra, és még a színészkedés sem a B kategóriát üti alulról.
7/10
S akkor had ajánljak egy jó "mini-sorozatot" :) - ez már belefér ebbe a kategóriába :)
The Night Of (2016)
Végre egy ütős, valóságos, érdekes történettel bemutatott alkotás. HBO ritkán tud hibázni. Ha jól tudom, ma mutatják be az utolsó részt, amit már nagyon várok. Így megelőlegezem neki a 10/10. Remélem a befejezést nem cseszik el (örülnék egy kevésbe happy end-es befejezésnek is).
10/10